-
Re: Re: Re: Re: Re: Us5 v Čr !!!
já taky *4* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Us5 v Čr !!!
Já nwm. Já jsem to četla a bylo nás kolem 800 lidí. Pak jsem našla osobnosti.cz, tak jsem to sem napsala. Doufám, že nás bude už víc. Dávala jsem to facebook, lidi.cz atd. Prostě kam můžu!!! *3* -
Re: Re: Re: Us5 v Čr !!!
jj.Kolik už nás je??? -
Re: Re: Us5 v Čr !!!
jj, jenom tohle! Našla jsem to na něčim blogu. Bylo to starý asi tak 2-4 měsíce. Ne...asi spíš tři. No já nwm, ale každopádně posílejte -
Re: Us5 v Čr !!!
nic víc??jenom jméno,věk a bydliště?? pošlu to všem co fandí Us5 -
Us5 v Čr !!!
Ahojky, zdravim všechny! Máme jedinečnou možnost vidět US5 v ČR. mUSÍ NAPSAT ASPOŇ 3000 FANOUŠKŮ, ZTM JE NÁS JENOM 800 *9* . pIŠTE NA E-MAIL KONCERT@US5-CZECH.CZ !!! Napište tam jméno, věk a bydliště. -
Re: danicek
To nejsi sama že ho miluješ :-) *14* *14* *14* *14* On je prostě božíííííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
danicek
mooc ti děkuju,si mě uklidnila já v to pevně doufala že neni!!a miluju hoo mooooc!I LOVE YOU RICHIE! *14* *14* njn když to nemaj voni tu krásu tak záviděh jinejm!! *14* *14* *14* *14* -
Re: danicek
Ahojky,neni teplej! To ten idiot,ten co ti to řekl,mu závidí a nějak si to neuvědomuje,nebo spíš jo,ale nechce si to přiznat..Nevšímej si toho,hold se najdou aji blbci co nadávají celebritám *16* A musím s tebou souhlasit,Richie je kláááááááásnej *14* *14* :-) -
danicek
prosím odepište na mou otázku předem děkuji.. -
danicek
chtěla sem se zeptat někdo mi řekl že je teplej!!!je to pravda??? *16* *10* -
danicek
richie je mooooc kráásnej miluju ho!I LOVE YOU RICHIE! *14* -
Richie...
Všechno nejlepší Richie!! :-* -
Re: Re: Narozeniny
tak richiemu přeju všechno nej nej *3* -
Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj
Twl...vůbec se sní (nebo s nim)nedohadujte!Je to jen další ubožák/ubožačka *1* ..Nejvíc mě na tom dostala to že "je prej němeec"...bóóžee *15* Nic o něm nevííš a píšeš o něm tohlee *1* fakt trapnýý *15* Si o něm něco zjisti a pak teprve piš tyhle výmysly *1* ...MY FANS víme svíí a to nám NIKDO nevezme *5* Richie neeeej *14* -
Já taky
Já se taky přidávám !!!! Všechno nej a hlavně ještě móóóc úspěchů !!! *3* -
Re: Narozeniny
Se přidávám =) Všechno nejlepšíí Richie *14* *14* *14* *14* ♥ :-* -
Re: :D
Jžš xD ty seš jetá xD..Twl fakt že joo xD_Richie je nejhezčíí *14* _ *14* -
Narozeniny
Všechno nejlepší Richie Hodně štěstí zdraví a lásky -
cau
jo ja mam vsechny pisne proc?