Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: love

no jenže oni žijou v Německu, takže jsou naši sousedi :D takže jako pro ně by to prdel bejt nemusela :D
  • emiq.heliq

Re: love

nápodobně...miluju ho.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nejQy Qlučina na swěthě a neQrásněji spíwa a jeho besth friend upa žeru....sece není moc nowá ale je úúúúžasná *14* *14* *14* on je celej úžasnej...silně pochybuju že by zrowna on zawíthal do ČR thaQowá prdel swětha že on by zrowna do ní přijel...ale co není může býth....budem jen doufath.... *5* *14*
  • Re: love

no přesně, co já bych za to dala! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Brawo

jsou to idioti :D prej v příštím čísle daj omluvu, tak to chci vidět.. mohli by už KONEČNĚ dát nějakej plakát!!! *16*
  • love

richinek je ploste nekrasnejsi a nejvic sexy klucina pod sluncem,tak bych chtela jit na koncert a videt ho a mnet s nim fotecku *4* mno proste WOOOOOOOOW *14* *14* *14*
  • emiq.heliq

Brawo

už sthe čethli new brawíčQo...? já theda jj a jaQO by se mohli sthyděth.....místho Chrise tham dají fothografii RichienQa....tho m throchu dosthalo.... *9*
  • Re: jj

no to že odešel Vincent mi líto neni, ale Chris mi tam strašně chybí! =(((.. a Richie je dokonalej, toe jasný =D =) *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • -_-hejushka-_-

jj

jj ae skoda ze odesli vince a hlavne chris bily uzasni ae richi je upa krasnej nej kluk na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: ROZPAD?

no bez Vincenta to bude stopro lepší.. a on už ten člen je vlastně vybranej, ale my zatim nevíme kdo to je =D ale jeden z TOP2 byl Diego x)
  • wnwchsr

Re: ROZPAD?

neee to blbost... už hledaj novýho člena... dokonce jsem už viděl TOP 4.... a řekla bych spíš opak bez Vincenta to bude možná i lepší... ty kecy co těď vykláda jsou plostě děsný...
  • mizgousek

Re: ne

joo to jsem cetla v bravicku uz se tesim na nej upe moc *14*
  • -_-hejushka-_-

ne

ne v casaku bylo ze se nerospadnou hledaji pry naveho clena supirrrrrrrr *15*
  • Re: Re: ROZPAD?

=D ano přesně tak! =DD já nesnášim když někdo někomu komolí jména.. =D
  • usjarca

Re: ROZPAD?

no tak us5 se rozhodně nerozpadnou a vinnie se nepíše příjmením thomas ale tomas
  • Re: ROZPAD?

a jéje.. to by chtělo sledovat novinky.. né US5 se rozhodně nerozpadaj, hledaj novýho člena a 1.8. bude zase setkání fans v Německu
  • claire-stringini

ROZPAD?

myslíte si že se skupina US5 rozpadne když odešel Vincent Thomas? *9*
  • Re: upe nejwíííítcc

hey tak todle jsou přesně, ale PŘESNĚ moje slova!!! =D on je prostě tak dokonalej že už to neni možnýý! *14* *14* *14* =D
  • Re: Re: Re: boziiii

no přesněeee, ty to prostě NEMŮŽOU mít v tý hlavě v pořádku! *9* *1*
  • Re: Re: boziiii

máš uplnou pravdu *3* ..prostě ti co ho tady uráží at táhnou do prdele!!...jako já nechápu když nemají Richieho rádi tak proč sem chodí? *7*..ty voe to fakt nechápu to musejí být lidi co to opravdu nemají v hlave v pořádku jinak to už neni možné..radši no comment.. *9* *9* *1* *1*
  • upe nejwíííítcc

Richie je prsotě nejkrásnější kluk na světě...♥♥♥♥♥...nikdo se s nim nemuže srovnávat..je proste dokonalej..na něho slova už fakt nestačí *14* ..jednou bych chtěla moc vidět ale to asik nikdy nestane *9* *9* ....♥♥♥♥♥....miluju hooooo...4EVER!!!<3<3<3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší