Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • R

hey hlasujte pro Richiehooo tady: http://www.maedchen.de/umfragen/Sta rs-Stars-Wer-ist-der-suesseste-Prom i-Boy-_95115.html (smazat mezery)! a jinak Richie vede! x)))
  • Re: Re: Re: boziiii

jsem se trochu rozkecala no *1*
  • mizgousek

Re: Re: boziiii

wow konecne jsem to precetla ale mas naprostou pravdu to s tebou souhlasim
  • DUEL Óčko

posílejte všichni zítra v průběhu DJ divák SMSKY ve tvaru: DJ US5 na číslo: 900 11 15!
  • xxspartankaxx

aa

Koho máte radši? Popový boyband US5 nebo finské rockery The Rasmus? Rozhodnou ti, co přijdou 10.6. do dj diváka!

Převáží fanynky americko-německé skupiny US5 či příznivci rockové kapely z Finska The Rasmus? Obě skupiny pravidelně podporujete v t-music chart, takže dosahují na nejvyšší příčky. Objevily se na stupních vítězů i v RGM Hudebních cenách Óčka. Rasmusáci za rok 2005, US5 za 2007.
    Velikánské ohlasy vzbudily letos únorový klipový speciál US5 i dubnový The Rasmus. Stejnou měrou si o ně voláte a píšete do dj diváka. Kdo je tedy oblíbenější? Co má Óčko víc hrát? Pop, který zastupuje US5, nebo rock prezentovaný kapelou The Rasmus?
    Domluvte se s kamarády, vemte fanouškovské skvosty (plakáty, podpisové karty, výstřižky z časáků, fotky...), vytvořte transparenty a přijďte ve středu podpořit vaši skupinu i celý žánr do živého vysílání! Čekáme vás v půl třetí na Óčku, připravena je spousta hudebních dárků.
  • Re: boziiii

přesně, ale ty ubožáci o něm neví VŮBEC NIC a myslí si, jaký jsou to borci, když o něm řeknou, že je to gay (kdyby se předtim aspoň zamysleli, co to znamená omg), ale to akorát tak svědčí o jejich hóóódně podprůměrný inteligenci! neumí nic jinýho, než POMLOUVAT a kecat tady sračky a přitom viděli tvé v životě tak tři jeho fotky a z toho jako soudí ×D tvl fakt líto mi jich je, jsou ubohý! neřeknu nic na to, kdyby normálně někdo vyjádřil svůj NÁZOR, jakože "moc mi nesed" bo "nelíbí se mi" atd., no tak to nikomu neberu, jejich věc.. ale TOHLE?! fakt to myslim vážně, že by si měli dát vyšetřit mozek (jesi nějakej maj), páč buď jsou zamindrákovaný bo mu prostě závidí, páč on JE nejnádhernější, nejhodnější a nejmilejší kluk a bo jsou to fakt takový ubožáci, který jednou viděli nějakou jeho fotku třeba s tou dlouhou ofinou (upa úžasnou btw ♥ ×D) a ve STYLOVYM oblečení a jelikož jsou natolik "inteligentní", že považujou stylový oblečení hned za buzerantský, tak se zmůžou akorát na to ho pomlouvat a říct o něm, že je gay (přitom pro to neni vbc žádnej důvod)! tvl takhle se přesně choval jeden idiotskej spolužák, ten fakt v životě viděl JEDINOU fotku v časáku a jinak o Richienkovi nevěděl NIC a hned "tvl toe buzerant, nechodí s Billem?...".. tak jako tohle už fakt neni NORMÁLNÍ, se na mě nezlobte! jsou prostě k smíchu a tečka. XD

ehmmm jsem se zas trochu rozepsala XDDD no já už radši končim XD, takže RICHIE 4EVER THE BÉÉÉST! *14* *14* *14* *14* *14* *14*!!!
  • boziiii

nechapu proc ho furt nekdo urazi,on vas preci taky neurzi.vzdyt richie je nejkraaaaasnejsi a nejhodnejsi kluk na svete ja ho proste miluju a kdo ho urazi tak je trapnej a zavidi mu a at jsem nelezou
  • mizgousek

Re: Re: Re: Re: Re: Gay

jooo presne tak xD si to vysvetlila skvele
  • xxspartankaxx

Re: Re: Re: Re: Gay

Jj máš recht
  • Re: Re: Re: Gay

jako tady nebudou furt ty ubožáci Richienka urážet, ještě ke všemu když o něm ví úplný hovno! on si to jako fakt nezaslouží, zrovna on fakt ne! takže ty zamindrákovaný trapáci ať jdou vl navštívit radši psychiatra než tenhle fanklub *16*
  • Re: Re: Re: Gay

*1* *1* óó děkuji ×D
  • mizgousek

Re: Re: Gay

hej tak to si napsala fakt dobre RESPECT *5*
  • Re: Re: fuuuuuuuuuj

jj mas pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj

vys co neser se dotoho ty vole nelez ssečm vubec a drs hubu ta skupina se nerozpadla 5 jich furt je tak drz hubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byt toho schopen dik *10* jinak....... to si domisli jestli nejses tak blbej
  • Re: Re: Re: proč??

to bylo kvůli rodičům....mu dali domácí vězení
  • mucky:*

proč ho urážej?? on vas taky neurazi tak o co vam de?? akorat dokazete jaký mate IQ....... *3*
  • usfivek

on je uplně užasnej!i love ritchie! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Gay

doporučuju ti návštěvu nějakýho odborníka, kterej ti pomůže uvědomit si, co to slovo "gay" vlastně znamená a pak už možná nebudeš ztrapňovat sám sebe ×) i když silně pochybuju *5*
  • mizgousek

Re: Gay

to bych chtela videt tebe jak vypadas blbecku,ty jsi teplej a co sem lezes kdyz ho nemas rad,proste trapacek nejvetsi *10*
  • Gay

je to buzna:-) *1* a vypadá jak pičus:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší