-
Šampoonek můj
Richienek to je ten nejkrásnější kluk co může být!! ne že bych ho milovala to ne ale on je prostě dokonalej!!! *14* -
Re: Re: richo
ano proste neuzasnejsi *14* *14* *14* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj
a jak víš kolik je mně?? hmm?? zlato 13 už mi dávno není takže brzdi,si malej bezvýznamnej zkurvenej smrad co by si neměl moc dovolovat ani ty tvoje rádoby urážky mě neberou *5* *5* mě může urazit jenom inteligent a to ty zdaleka nejsi...a laskavě na mě neraeaguj!sbohem -
Re: Re: fuuuuuuuuuj
*1* *1* hohoho už se tě bojim.. ty seš teda drsná *15* *15* závidět jim?a co prosimtě?kariéru..tyto buzny nemaj daleko k rozpadu...moc kvalitní skupina to teda není když se tak rychle rozpadli *15* -
Re: fuuuuuuuuuuj
chceš něco říct... tak poslouchej ty buzno!!!VÍŠ PROČ ONĚM MLUVÍŠ TAKHLE??? PROTOŽE MU ZÁVIDÍŠ JEHO KARIÉRU TAK JE TO... A KDYŽ SE TI NELÍBÍ TAK SEM VŮBEC NELEZ JASNÝ... JO A KDYŽ NĚKOHO SOUDÍŠ PODLE TOHO JAK VYPADÁ TAK JSI PĚKNEJ IDIOT... PROTOŽE LIDI SE NESOUDĚJ PODLE TOHO JAK VYPADAJ ALE PODLE TOHO JAKÝ JSOU V HLOUBI SRDCE...
A JÁ DOUFÁM ŽE RICHIE JE DOST HODNEJ KLUK. -
Re: Re: fuuuuuuuuuuj
nejsi sama tokio hoteljsou uplný nuly žejo.zato us5 jsou nejlepší na celim světě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* TOKIO HOTEL *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuj
jo moc jsi mě s tim richie sklamala. *9* -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuj
TO JSI NAPSALA O MĚ??? ČEŠTINA MI DE NEJLÍP ZE ŠKOLY!!! JASNÝ -
Re: fuuuuuuuuuj
chceš něco říct... tak poslouchej ty buzno!!!VÍŠ PROČ ONĚM MLUVÍŠ TAKHLE??? PROTOŽE MU ZÁVIDÍŠ JEHO KARIÉRU TAK JE TO... A KDYŽ SE TI NELÍBÍ TAK SEM VŮBEC NELEZ JASNÝ... JO A KDYŽ NĚKOHO SOUDÍŠ PODLE TOHO JAK VYPADÁ TAK JSI PĚKNEJ IDIOT... PROTOŽE LIDI SE NESOUDĚJ PODLE TOHO JAK VYPADAJ ALE PODLE TOHO JAKÝ JSOU V HLOUBI SRDCE...
A JÁ DOUFÁM ŽE RICHIE JE DOST HODNEJ KLUK. -
Re: richo
jo přesně, PŘESNĚ, MOJE ŘEČ!!! *14* *14* *14* -
richo
on upe nejdokonalejsi ze vsech kluku,nejvic krasnej,sexy,sladkej,roztomilej,zab avnej zalticko muje je to i love you 4ever *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Richie je můj miláček
Tak přeju dobrou chuť *1* a na Richiem jsou nejkrásnější oči ale je sladkej to máš pravdu *14* -
Re: Re: proč??
jo já vim ale asi hnedka ze začátku dyť ho přece musel jay přemlouvat -
Richie
on je upa sexy a sladkej *14* -
Re: proč??
richie neodesel to odesel chris -
uuu
upe krasnej samponek *14* *14* -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj
hele mimochodem me neni 13 jak nekomu a nejsem jak ty abych olizovala nejakej plakat!!!!ty buzeranska dylino!!! *9* *1* -
Richie je můj miláček
Richie je nejlepší,nejkrásnější...a já nevím co ještě. *14* *14* *14* .On je z nich nej!!!!Je tak slaďoučký!!!Úplně k sežrání.Jenže by ho byla VELKÁ škoda. *14* *14* *14* Má nádherný oči,vlasy,tělo...On je ten nejkrásnější kluk z celého vesmíru.in my heart 4ever... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: US5
Nerozumíš tomu co jsem napsal? -
Re: proč??
To já newim.Asi že bude muset opustit Ameriku