Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šampoonek můj

Richienek to je ten nejkrásnější kluk co může být!! ne že bych ho milovala to ne ale on je prostě dokonalej!!! *14*
  • mizgousek

Re: Re: richo

ano proste neuzasnejsi *14* *14* *14* *14* *1*
  • sooner.or.later

Re: Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj

a jak víš kolik je mně?? hmm?? zlato 13 už mi dávno není takže brzdi,si malej bezvýznamnej zkurvenej smrad co by si neměl moc dovolovat ani ty tvoje rádoby urážky mě neberou *5* *5* mě může urazit jenom inteligent a to ty zdaleka nejsi...a laskavě na mě neraeaguj!sbohem
  • sooner.or.later

Re: Re: fuuuuuuuuuj

*1* *1* hohoho už se tě bojim.. ty seš teda drsná *15* *15* závidět jim?a co prosimtě?kariéru..tyto buzny nemaj daleko k rozpadu...moc kvalitní skupina to teda není když se tak rychle rozpadli *15*
  • kofoutka

Re: fuuuuuuuuuuj

chceš něco říct... tak poslouchej ty buzno!!!VÍŠ PROČ ONĚM MLUVÍŠ TAKHLE??? PROTOŽE MU ZÁVIDÍŠ JEHO KARIÉRU TAK JE TO... A KDYŽ SE TI NELÍBÍ TAK SEM VŮBEC NELEZ JASNÝ... JO A KDYŽ NĚKOHO SOUDÍŠ PODLE TOHO JAK VYPADÁ TAK JSI PĚKNEJ IDIOT... PROTOŽE LIDI SE NESOUDĚJ PODLE TOHO JAK VYPADAJ ALE PODLE TOHO JAKÝ JSOU V HLOUBI SRDCE...
    A JÁ DOUFÁM ŽE RICHIE JE DOST HODNEJ KLUK.
  • kofoutka

Re: Re: fuuuuuuuuuuj

nejsi sama tokio hoteljsou uplný nuly žejo.zato us5 jsou nejlepší na celim světě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* TOKIO HOTEL *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • kofoutka

Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuj

jo moc jsi mě s tim richie sklamala. *9*
  • kofoutka

Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuj

TO JSI NAPSALA O MĚ??? ČEŠTINA MI DE NEJLÍP ZE ŠKOLY!!! JASNÝ
  • kofoutka

Re: fuuuuuuuuuj

chceš něco říct... tak poslouchej ty buzno!!!VÍŠ PROČ ONĚM MLUVÍŠ TAKHLE??? PROTOŽE MU ZÁVIDÍŠ JEHO KARIÉRU TAK JE TO... A KDYŽ SE TI NELÍBÍ TAK SEM VŮBEC NELEZ JASNÝ... JO A KDYŽ NĚKOHO SOUDÍŠ PODLE TOHO JAK VYPADÁ TAK JSI PĚKNEJ IDIOT... PROTOŽE LIDI SE NESOUDĚJ PODLE TOHO JAK VYPADAJ ALE PODLE TOHO JAKÝ JSOU V HLOUBI SRDCE...
    A JÁ DOUFÁM ŽE RICHIE JE DOST HODNEJ KLUK.
  • Re: richo

jo přesně, PŘESNĚ, MOJE ŘEČ!!! *14* *14* *14*
  • mizgousek

richo

on upe nejdokonalejsi ze vsech kluku,nejvic krasnej,sexy,sladkej,roztomilej,zab avnej zalticko muje je to i love you 4ever *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Richie je můj miláček

Tak přeju dobrou chuť *1* a na Richiem jsou nejkrásnější oči ale je sladkej to máš pravdu *14*
  • misuge14

Re: Re: proč??

jo já vim ale asi hnedka ze začátku dyť ho přece musel jay přemlouvat
  • happykate

Richie

on je upa sexy a sladkej *14*
  • monass

Re: proč??

richie neodesel to odesel chris
  • monass

uuu

upe krasnej samponek *14* *14*
  • misa5

Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj

hele mimochodem me neni 13 jak nekomu a nejsem jak ty abych olizovala nejakej plakat!!!!ty buzeranska dylino!!! *9* *1*
  • richietka

Richie je můj miláček

Richie je nejlepší,nejkrásnější...a já nevím co ještě. *14* *14* *14* .On je z nich nej!!!!Je tak slaďoučký!!!Úplně k sežrání.Jenže by ho byla VELKÁ škoda. *14* *14* *14* Má nádherný oči,vlasy,tělo...On je ten nejkrásnější kluk z celého vesmíru.in my heart 4ever... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: US5

Nerozumíš tomu co jsem napsal?
  • xxspartankaxx

Re: proč??

To já newim.Asi že bude muset opustit Ameriku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit