-
Pretty little liars
Teda tak ona hraje i Samaru v Pretty little liars? Já bych jí tam vůbec nepoznala! Akorát jsem si říkala, že ta holka co jí hraje je hezká, ale povědomá ani náhodou.. Od h2o se změnila.. :) -
pls navštivte
Ahoj všichni,mam stránko o h2o.Koukněte se tam pls. -
tak hele já si t myslela
Claire Holt jako Emma Gilbert, která dokáže udělat z vody led, hraje jen v 1. a 2. sérii, později dokáže také posilovat moc, ve spojení s ostatními mořskými pannami a vytvářet sníh. Ve třetí sérii už nehraje, protože přijala nabídku na natáčení filmu Prokletí domu slunečnic 2. Na internetu se objevily informace o tom, že herečka odešla protože byla těhotná. Tahle informace ale není pravdivá.
je to z wikipedie tak se nehádejte *13* -
-
Re: tak hele já si t myslela
Ty věříš wikipedii? A to nevíš, že tam může každej napsat jakýkoliv blábol? -
-
Re: Re: tak hele já si t myslela
Ano, máš sice pravdu, že se Wikipedii ve všem věřit nedá, protože si tam může napsat někdo i co není pravda, ale tohle pravda je! Kdyby Claire měla mít miminko už by je přece dávno měla a jak sami vidítě nikde se nic neobjevilo. Claire opravdu nenatáčela h2o 3,protože mezi tím točila film Prokletí Domu Slunečnic 2.
-
-
Re: tak hele já si t myslela
škoda byla super *9* *16* *5* *9* *7* *10* *13*
-
-
tohle si vážně přečtěte!!!!!!
lidi sry ale tohle se nedá číst vy řešíte kraviny jakože claire byla ve filmu "Prokletí domu slunečnic 2"nahá ale vážně nebyla mám pro vás odpověď:byla to že na toho druhého farmáře!!!musíte líp poslouchat!:D a taky se tu dost řeší jestli je těhotná to taky není pravda vy asi všem na všechno skočíte jo a řeší se tu jestsli je emma lepší než bella nebo naopak lidi jestli jste si všimli emma byla vždycky taková nepřijemná a každý do všeho kecala a je pravda že sem jí taky měla hodně ráda ale pak sem si to uvědomila a bella je vážně lepší a rozhodně je milejší ale tohle je jen můj názor a ten tu vyjádřit snad ještě můžu!a 4 série h2o asi nebude a i kdyby jo claire tam už hrát prostě nebude s tím se smiřte ona chce být víš a nechce být jen "hele támhle je jedna z těch mořskejch panen"a ještě místo 4 sérky bude asi celovečerní film a ne claire tam prostě hrát nebude! -
-
Re: tohle si vážně přečtěte!!!!!!
pardon ... nedočetla jsem si celý příspěvek ... takže mj minulý komentýř ignorujte *1* *1* *1* *1* -
tak si myslím , že o tom jesli je Emma lepší než Bella by se dalo hodně diskutovata , ale myslím si , že bys tady lidem neměla vnucovat svůj názor ... podle mě je Bella narozdíl od Emmy taková naivka , ale to je každýho věc ... každej na to může mít jinej názor ... a je to od tebe pěkně ubohý když to tady veřejně rozhlašuješ !! -
Ahoj, moc se mi líbí, že jsi to sem napsala. Sice v tom máš pár chybek, ale je bezva, že se konečně někdo ozval a trošku je tu usadil. Takže bod pro tebe :) -
-
Re: Re: tohle si vážně přečtěte!!!!!!
Jo, a v Prokletí domu slunečnic hrála Claire dceru farmáře, ne jeho ženu. Ten film jsem viděla, ale děj je dost divnej. Spousta nevysvětlitelných kravin a nakonec tam vraždí...No, to vám nebudu říkat :) Takže námět je blbej, ale Claire tam jako vždy září
-
-
-
NAPIŠTE ADRIENNĚ!
AHOJKY NAPIŠTE PROSÍM KOMENTÍK K ADRIENNE WILKINSON ASPON OKOMENTUJTE FOTKY SÍM!!!!!!
HRÁLA V SERIÁLU XENA XENINU DCERU EVU díky všem co napíšou komentík! -
Claire v new filmu
Ahojky,pokud jste viděly Mean Girls(Protivný sprostý holky),tak by váš mohlo zajímat,že se bdue natáčet 2.,kde bude hrát právě Claire! -
aaaaaaaaach jo.....
proc ji vsichni prejete vsechno nejlepsi k narozkam?? nema je 7.7. ale ma je 1.1. je to napsano i v osobnostech!!!! *3* -
NEVÍTE
nevíte s kym to mimčo má -
narozeninky
Vše nej.Claire -
Všechno nejlepší
všechno nejlepší k narozeninám:)