Přejít na výpis diskuzí

Claire Holt

OSOBNOST 30.10.2007 
244 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Všechno nejlepší k tvím narozeninám *3*
    • Re: Narozeniny

Indruchova.Terezka@seznam.cz Clarie přidej si mě dávám ti svůj e-mail... a mohly by jste se tu bavit o něčem jiném než o kouření.... a mimochodem vše nejlepší... *3* štěstí že už sem clariu viděla na živo i ty otatní z H2o....
  • anett96

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší, moc mi chybíš v h2o byla si skvělá :) snad tě brzo uvidím v nejakém cool filmu :) jinak hodně štěstíčka a zdravíčka
  • Happy Birthday

Všechno nej k narozeninám Claire *4* *14*
  • Všechno nejjjjjj

Všechno nej k narozkám :-* *14*
  • majka096

.......

Taky přeju vše nej *4*
    Ale v Popcornu psali že má narozky 1. ledna tak nwm *15*
    • Re: .......

jo no taky sem to viděla , ale 1.1 má narozky jako Emma v h2o no a tak si to něják vzali jako pravdu :D . Ale pravý narozky má dnes! *4*
      • majka096

Re: Re: .......

Ahá tak to jo *4*
  • Vše nejlepší !!!

Všechno nejlepší k narozeninám Claire !!! :-)) *4*
  • mileycyruska

HB

všecko nej..:) v H2o si byla supr.:) all bella mi s prominutim pride lepší..:) all si super *4*
  • Hmmm

co myslíte????je claire poloviční barbie styl???mi tak připadala v H2o a nevím jestli je asík í v realitním LIFE :* ♥ ♥ ♥ *14*
    • emmag

Re: Hmmm

všecičko nejlepší Clarinečko ,ať se ti v životě daří a vrať se nám do h2o tak všechno nej *14* *14* *4* *15* *3*
  • poradim vám

Podle mě nevěděli,co mají napsat za výmluvu,tak napsali,že je těhotná a je to pěkná BLBOST!!Lidi věřte mi,je to jen výmluva,ptž prostě nevěděli co mají napsat jinýho!Jenom si vymejšlej.Kdo se mnou souhlasí,ať se přidá ke mně.Zatím děkuju xD *4*
    • emmag

Re: poradim vám

sto procentně SOUHLASÍM pl. přidejte se ještě k nám a kdo si myslí ,že je těhotná TAK MI PL. NAPIŠTE PROČ SI TO MYSLÍTE JEN KVŮLI TOMU,ŽE SE TO OBĚVÍ V NĚJAKÉM STUPIDNÍM ČASÁKU jednou se vnějakém časopisu objevilo asi před dvěma lety ,že Ewa Farna je TĚHOTNÁ a je??? NENÍ BYLA TO JEN KRAVINA *7*
      • Re: Re: poradim vám

nepiš tu takové nesmysly potkala jsem se s tím co ji daboval a řekla mi že má kluka charliechom takže nemel jo?
        *16*
      • Re: Re: poradim vám

Přesně,taky sem to četla *3* a v popcornu psali že jako h2o končí,ptž je těhotná.Končilo?Nekončilo.Jenom kecy.A potom tam psali,že až bude 4 série,což wůbec nebude,že se tam vrátí.si jenom vymejšlej kecy *13* *13* Jenom výmluvy *3*
  • emmag

PŘEČÍST

teda nevím,ale myslím že ne moje kámoška hledala životopis Claire Holt v roce2010 a prý těhotná není a h2o opustila proto že dostala nabídku v nějakém hororu slenečnic 2 nebo co přesně nevím ,ale prý se má točit 4. série a tam se prý vrátí Emma ALE BELLA NEODEJDE TAKŽE BUDOU 4 MOŘSKÝ PANNY NEVÍM ALE BYLO BY TO SKVĚLÝ NE CO ŘÍKÁTE A JEŠTĚ CLAIRI HOLT FAKT ŽERU MÁM JI VŠUDE NAPSANOU VŠUDE KDE JSEM ZAREGISTROVANÁ PÍŠU SI JEJÍ JMÉNO
    • tekytka

Re: PŘEČÍST

Ahoj,Claire h2o opustila aby natočila The messenger 2(prokletí domu salunečnic 2).V 1. éíle hrála K.Stewart,ale a odešla kvůli twilight!A 4.série nebude!!!!!
      • Re: Re: PŘEČÍST

bude prý už píšou scénař a pak vybírají nové lidi(spíš menší holky) na roli dítěte (sestry) od cleo.řekla mi to kámoška a ta nikdy nelže!!! *3*
    • anett96

Re: PŘEČÍST

souhlas, ja to taky slyšela, že dostala roli v jiným filmu a pak psali v časaku ze je těhotná proč by odešla z h20 kdyz je tehotna ale presto by tocila jinej film, no proste tomu taky neverim ze je ttehotna psali to uz asi pred rokem a zatim nikde nevidím zadny fotky z jejím ditetem, jooo to by bylo skvěli kdyby ve 4. rade byla i emma ja ji uolně zbožnuju je nej
      • Re: Re: PŘEČÍST

tak si najdi na googlu a napiš do obrázku claire holt-její dítě pak uvidíš zač je toho loket
        *10*
    • Re: PŘEČÍST

Souhlasím s tebou *3* Máš naprostou pravdu! *4* Není těhotná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší