-
Re: Re: PŘEČÍST
bude prý už píšou scénař a pak vybírají nové lidi(spíš menší holky) na roli dítěte (sestry) od cleo.řekla mi to kámoška a ta nikdy nelže!!! *3* -
Re: Re: PŘEČÍST
tak si najdi na googlu a napiš do obrázku claire holt-její dítě pak uvidíš zač je toho loket
*10* -
Re: Re: poradim vám
nepiš tu takové nesmysly potkala jsem se s tím co ji daboval a řekla mi že má kluka charliechom takže nemel jo?
*16* -
Re: tak hele já si t myslela
škoda byla super *9* *16* *5* *9* *7* *10* *13* -
tak hele já si t myslela
Claire Holt jako Emma Gilbert, která dokáže udělat z vody led, hraje jen v 1. a 2. sérii, později dokáže také posilovat moc, ve spojení s ostatními mořskými pannami a vytvářet sníh. Ve třetí sérii už nehraje, protože přijala nabídku na natáčení filmu Prokletí domu slunečnic 2. Na internetu se objevily informace o tom, že herečka odešla protože byla těhotná. Tahle informace ale není pravdivá.
je to z wikipedie tak se nehádejte *13* -
tohle si vážně přečtěte!!!!!!
lidi sry ale tohle se nedá číst vy řešíte kraviny jakože claire byla ve filmu "Prokletí domu slunečnic 2"nahá ale vážně nebyla mám pro vás odpověď:byla to že na toho druhého farmáře!!!musíte líp poslouchat!:D a taky se tu dost řeší jestli je těhotná to taky není pravda vy asi všem na všechno skočíte jo a řeší se tu jestsli je emma lepší než bella nebo naopak lidi jestli jste si všimli emma byla vždycky taková nepřijemná a každý do všeho kecala a je pravda že sem jí taky měla hodně ráda ale pak sem si to uvědomila a bella je vážně lepší a rozhodně je milejší ale tohle je jen můj názor a ten tu vyjádřit snad ještě můžu!a 4 série h2o asi nebude a i kdyby jo claire tam už hrát prostě nebude s tím se smiřte ona chce být víš a nechce být jen "hele támhle je jedna z těch mořskejch panen"a ještě místo 4 sérky bude asi celovečerní film a ne claire tam prostě hrát nebude! -
Re: Re: Re: Má dceru
nic ve zlém a taky sem si myslela že na emmu nikdo nemá a bella bude nějaká kráva ale jestli jste si všimli emma byla vždycky taková náladová a bella je moc hodná takže jo bella je lepší -
NAPIŠTE ADRIENNĚ!
AHOJKY NAPIŠTE PROSÍM KOMENTÍK K ADRIENNE WILKINSON ASPON OKOMENTUJTE FOTKY SÍM!!!!!!
HRÁLA V SERIÁLU XENA XENINU DCERU EVU díky všem co napíšou komentík! -
Re: Re: miminko
lalalatralala...všichni jeste tupý!Claire nemá mimino,protže ted učínkuje v new filmu Protivný sprostý holky 2! -
Re: Re: Re: Re: claire
jžš.tady mě fakticky všichni serete!Nebyla to Claire,ale mynželka druhéhio farmáře!!!!!§ -
Re: Re: Re: Re: Ach bože
Si lhářka prolhaná!Nahá tam vůbec neni!Já to viděla! -
Claire v new filmu
Ahojky,pokud jste viděly Mean Girls(Protivný sprostý holky),tak by váš mohlo zajímat,že se bdue natáčet 2.,kde bude hrát právě Claire! -
Re: PŘEČÍST
Ahoj,Claire h2o opustila aby natočila The messenger 2(prokletí domu salunečnic 2).V 1. éíle hrála K.Stewart,ale a odešla kvůli twilight!A 4.série nebude!!!!! -
aaaaaaaaach jo.....
proc ji vsichni prejete vsechno nejlepsi k narozkam?? nema je 7.7. ale ma je 1.1. je to napsano i v osobnostech!!!! *3* -
Re: Narozeniny
Indruchova.Terezka@seznam.cz Clarie přidej si mě dávám ti svůj e-mail... a mohly by jste se tu bavit o něčem jiném než o kouření.... a mimochodem vše nejlepší... *3* štěstí že už sem clariu viděla na živo i ty otatní z H2o.... -
Re: Re: poradim vám
Přesně,taky sem to četla *3* a v popcornu psali že jako h2o končí,ptž je těhotná.Končilo?Nekončilo.Jenom kecy.A potom tam psali,že až bude 4 série,což wůbec nebude,že se tam vrátí.si jenom vymejšlej kecy *13* *13* Jenom výmluvy *3* -
NEVÍTE
nevíte s kym to mimčo má -
Re: Re: proč,pravda
heeej je těhotna se podivej na fotky.... *13* -
Re: Re: Re: Re: Má dceru
jé to jsem moc ráda , že aspoň někdo se mnou souhlasí.....Tu 4.sérii bych chtěla aby to bylo zajímavý. No ale kdyby si měli holky jednu vybrat .... doufám že by si vybrali Em. Máš pravdu je ale uplně děsně vlezlá ta Bella a je jenom málo scén kde by byli holky sami bez ní. Nejlepší by bylo kdyžt by teď odjela někam ta Bella a Emma se vrátila. -
Re: Re: Ach bože
mno spíš Kristen je lepší,chápu, že mě všichni pošlete k čertu, protože Claire je ,,nejlepší herečka na světě" ale když už v h2o není, už není tak populární jko na začátku, ale Kristen se pěkně proslavila Stmíváním, takže je teď známější než Claire Holt bo jak se menuje...