Přejít na výpis diskuzí

Claire Holt

OSOBNOST 30.10.2007 
244 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarda

Re: Re: Re: Re: df

mno to je na nic tam budou mezery aj tak.... to staci napiste dohromady a pojede vam to, staci jen pouzivat mozek *3*
  • sarda

Re: Re: Re: df

no musite smazat mezery! http://img.osobnosti.cz/film/h2o-st aci-pridat-vodu/N265189-5eb04.jpg
  • majka096

Re: Re: .......

Ahá tak to jo *4*
  • narozeninky

Vše nej.Claire
  • hanicka10

Všechno nejlepší

všechno nejlepší k narozeninám:)
  • Narozeniny

Všechno nejlepší k tvím narozeninám *3*
  • anett96

Re: Re: Re: Má dceru

ahoj, jo ja stebou souhlasím, hlavne kdyz si to tak vemes ze by odjela a starosti z mořskou panou uplnek a ostatní ze by na tohle byla sama?! to je teda chudák, doufam ze se vratí do 4,rady, no me to taky stve jak se Belly zastávají není lepsí nez emma, mě Bella nejdriv pripadala hrozne vlezlá, jak za nima lezla a za Willem a tak,nechci ji urazet ae Claire je lepsi, no to by mi ji bylo taky lito, ale snad se vrati
  • anett96

Re: PŘEČÍST

souhlas, ja to taky slyšela, že dostala roli v jiným filmu a pak psali v časaku ze je těhotná proč by odešla z h20 kdyz je tehotna ale presto by tocila jinej film, no proste tomu taky neverim ze je ttehotna psali to uz asi pred rokem a zatim nikde nevidím zadny fotky z jejím ditetem, jooo to by bylo skvěli kdyby ve 4. rade byla i emma ja ji uolně zbožnuju je nej
  • anett96

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší, moc mi chybíš v h2o byla si skvělá :) snad tě brzo uvidím v nejakém cool filmu :) jinak hodně štěstíčka a zdravíčka
  • Re: Re: Má dceru

Jo já chci taky Claire zpátky v h2o! Hodně mě vadí jak někdo může říct, že ta Bella je ještě lepší než Emma! To není pravda! Když by se tam Emmě aspoň mluvilo ale to né na začátku jo jen , že odjela a pak ž nic! Hodně mi tam chybí a ještě s těma přívěskama to taky jako já mám Cleo a Rikki ráda stejně jako Emmu jsou to ty nej postavy v h2o , ale jako to že měli s Emm stejný přívěsky a potom je vyměnili za nějáký ty kristaly co má Bella jako mě je Emmi docela líto když by to byla skutečnost tak jsou BFF a potom jak Em odjede najdou si další Bff jen kvůli tomu , že je mořská panna tak s ní jsou a teď si představte tu 4.sérii když by se tam Emma vrátila chudák by jí holky oznámili že to je jejich new kámoška! Mě by teda bylo hrozně být Emmou! Když tohle napíšu na stránky tady h2o tak se všichni Belly zastávaj snad tady někdo bude souhlasit, když je to fanclub Claire
  • Re: .......

jo no taky sem to viděla , ale 1.1 má narozky jako Emma v h2o no a tak si to něják vzali jako pravdu :D . Ale pravý narozky má dnes! *4*
  • Happy Birthday

Všechno nej k narozeninám Claire *4* *14*
  • Všechno nejjjjjj

Všechno nej k narozkám :-* *14*
  • majka096

.......

Taky přeju vše nej *4*
    Ale v Popcornu psali že má narozky 1. ledna tak nwm *15*
  • Vše nejlepší !!!

Všechno nejlepší k narozeninám Claire !!! :-)) *4*
  • mileycyruska

HB

všecko nej..:) v H2o si byla supr.:) all bella mi s prominutim pride lepší..:) all si super *4*
  • emmag

Re: Hmmm

všecičko nejlepší Clarinečko ,ať se ti v životě daří a vrať se nám do h2o tak všechno nej *14* *14* *4* *15* *3*
  • kacka211

Re: Re: proč,pravda

Jo je těhotná, ale jak můžeš ty vědět jestly to bude holčička nebo chlapeček???
  • Re: Re: Re: Má dceru

http://www.jaredholt.com/baby/hanna h-claire-holt-has-arrived/ *15* *15* *15*
  • Re: Re: Má dceru

Když si to jméno zadáš do obrázků, tak ti tam vyjedou fotky s Hannou Claire Holt, to je její dcera. Nebo to tak aspoň vypadá, protože se to píše hodně často... Myslím si, že to JE pravda, ale nevím... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší