-
Hmmm
co myslíte????je claire poloviční barbie styl???mi tak připadala v H2o a nevím jestli je asík í v realitním LIFE :* ♥ ♥ ♥ *14* -
PŘEČÍST
jjo máte pravdu to jak tam byla NAHÁ to NEBYYYLLA Claire Holt,alr nějaká DARCY nejdřív jsem si myslela ,že je to claire,ale nakonec ,když jsem se na to dívala s mámou tak na sto procent víme ,že to nebyla claire ,ale ta podaba(jsou si fakt moc podobné) *1* -
Re: poradim vám
sto procentně SOUHLASÍM pl. přidejte se ještě k nám a kdo si myslí ,že je těhotná TAK MI PL. NAPIŠTE PROČ SI TO MYSLÍTE JEN KVŮLI TOMU,ŽE SE TO OBĚVÍ V NĚJAKÉM STUPIDNÍM ČASÁKU jednou se vnějakém časopisu objevilo asi před dvěma lety ,že Ewa Farna je TĚHOTNÁ a je??? NENÍ BYLA TO JEN KRAVINA *7* -
Re: Re: Re: ?!::...
ona ne to ty si pipka *9* -
Re: Re: ?!::...
Stejně je to pitka !!! *15* *10* -
Re: Má dceru
*3* *3* *3* ano máš pravdu,já se koukám
na h2o každý den a chci aby se tam Claire vrátila ale bella je taky dobrá *3* *3* *3* -
Re: PŘEČÍST
Souhlasím s tebou *3* Máš naprostou pravdu! *4* Není těhotná -
Re: Má dceru
Blbost.To dítě se nemůže jmenovat Hannah Claire Holt.Kde si na to přišla prosím tě?!Muselo by se jmenovat Hannah Rhiannon Holt!!!!!!!Si asi dost najivní,protože to co je na nějakejch blogech,jsou jenom kraviny,myslim to v dobrým *3* ,ale tam si jenom ty autoři blogů a těch dalších lhacích stránek.jenom vymejšlej svoje názory,který sou nesmyslný *13* takže na mě nevijeď -
poradim vám
Podle mě nevěděli,co mají napsat za výmluvu,tak napsali,že je těhotná a je to pěkná BLBOST!!Lidi věřte mi,je to jen výmluva,ptž prostě nevěděli co mají napsat jinýho!Jenom si vymejšlej.Kdo se mnou souhlasí,ať se přidá ke mně.Zatím děkuju xD *4* -
PŘEČÍST
teda nevím,ale myslím že ne moje kámoška hledala životopis Claire Holt v roce2010 a prý těhotná není a h2o opustila proto že dostala nabídku v nějakém hororu slenečnic 2 nebo co přesně nevím ,ale prý se má točit 4. série a tam se prý vrátí Emma ALE BELLA NEODEJDE TAKŽE BUDOU 4 MOŘSKÝ PANNY NEVÍM ALE BYLO BY TO SKVĚLÝ NE CO ŘÍKÁTE A JEŠTĚ CLAIRI HOLT FAKT ŽERU MÁM JI VŠUDE NAPSANOU VŠUDE KDE JSEM ZAREGISTROVANÁ PÍŠU SI JEJÍ JMÉNO -
Re: Chyba
NO JÁ MYSLÍM,ŽE V SERIÁLU H2O MÁ 1.1. *15* -
Má dceru
Claire má dceru, ještě miminko. Jmenuje se Hannah Claire Holt. Kluka nemá a nikdy neměla. *3* ;-) -
Re: proč,pravda
bohužel ano ,ale těhotná myslím NENÍ ,to jsou jen debilní pomluvy *16* -
Re: claire
:putnam: -
Re: Re: ?!::...
a proč by jinak opouštěla h2o?? -
Re: nejde
http://kacule-world.blog.cz/0907/mi minko-claire-holt -
Re: proč,pravda
je těhotná *1* *1* -
Re: miminko
jj má mimčo narodilo se nekdy v červenci 2009 a tusim ze je to kluk XDDD -