-
Óoo...
Claire je najlepsia a zboznujem ju! *14* A ked chcete videa su na www.youtube.com Aj Phoeba je pekna ale fajci a pije a to neni dobre! -
Chyba
Proč tam je napsaný že má narozky 7.7. když předtim tam bylo že je má 1.1.
VÁŽNĚ DIVNÝ!!! *7* *7* *7* -
-
Re: Chyba
NO JÁ MYSLÍM,ŽE V SERIÁLU H2O MÁ 1.1. *15*
-
-
Je uplne uzasna hlavne jako Rebeca z upirich deniku
Je proste dobra herecka
Ale nekdy mi je ji docela lito ve filmech nebo v serialech -
-
Ahoj clarie holt ja te miluju a mas heskeho sina a si krasna chtela bych byt tebou!
-
-
Miluju te chela bych byt ty! Clarie holt.
-
-
-
je prostě super prostě je boží nevím co mám na to říct *16* *14* *16* *14* *16* *14*
-
...
Na ten serial se divam moc rada..A Emma jse mi liby jako jmeno i jako v tom serialu.. *4* -
Jéééj Rebeka z upířích denníku .. Ona je úplne skvělá a krásná *3* Chtěla bych být ona .............. *5*
-
-
Já bych zas chtěla býz Nina i když jsem ji podobná no spíš Katherine jsem podobná(Katherine Pierce)
-
-
emma
claire je najlepsia cariba a pheobe ties ale claire je aj asi najkrajsia *4* -
Je úžasná.. tak krásná, vtipná atd.. miluju jí:33 moc se mi nelíbila v H2O- i když to byl seriál mýho dětství ;) je skvělá v upířích deníkách a původních řekla bych, že to je její nejlepší role...:DD (co vy??) jinak fajn i ostatní *8* *7* je skvělá!!!!!!§§§!!!!!!
-
čau H2o maniaci (patřím mezi vás:-))
www.charalk.wbs.cz
koukněte se na novinky je hrozné že už nubude Claire hrát v H2o bude tam místo ní Bela fakt hnusný jméno. *16* *1* -
Kdy bude mít to miminko?
Neví někdo kdy se jí to miminko má narodit? A jestli to bude kluk nebo holka?Jestli to někdo ví tak to tady prosím napište