-
Claire je skvela , nejvice se mi libila jako Rebekah , ale Bekah to ma hrozne tezke jeji bratrove ji chteji zabit jedinny ldo s ni ma dobry vztah je Kol, ale i ten ma sve mouchy. Je mi lito ze v T.O. umrela , je to skvela holka Mam ji moc rada jako by to byla ma sestra :)
-
Myslím,že máte špatně datum. Narozky má dneska..tudíž 11.6. :))
-
Claire is super! She is the best actress I know *16* . It is my role model!!!!! *14* *14* I want to be an actress like her *16* *16* *14* *14* *14* Is just the best *16* *16* *16*
-
h20
ja som nasla na nete vraj claire holt (emma) je tehotna!!! A to tam fakt nebude hrat??? Ved to je hrozne!!! Ved jen kvoli nej to pozeram... -
-
Re: h20
mám najradšej emmu je z nich najkrejšia -
Re: h20
to fakt je claire tehotna?.....kde si to nasla na akej strankee.......?..mm *5* -
-
Re: Re: h20
Ahoj sem Claire Holt a mám ráda Ashe a Byrona *16* -
Re: Re: h20
jej není -
-
Re: Re: Re: h20
ahoj zuzko jak se mas odpoved prosim *4*
-
-
-
-
Cleire všechno nejjj
VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍ CLAIRE A HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ. SI NEJJJ HEREČKA *14* *14* *14* *14* *3* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!
Všechno nejlepší Claire k 21. narozeninám! *3* -
claire
lidi kdo si mysli ze byla claire(i ja si to myslim)ve filmu prokleti domu slunecnic 2 naha tak se ASI myli byla to miranda(darcy fowers)ale kdyz tam byla naha vypadala jako claire ale kdo vi -
-
Re: claire
nebyla bylo to její dvojče sarah -
PŘEČÍST
jjo máte pravdu to jak tam byla NAHÁ to NEBYYYLLA Claire Holt,alr nějaká DARCY nejdřív jsem si myslela ,že je to claire,ale nakonec ,když jsem se na to dívala s mámou tak na sto procent víme ,že to nebyla claire ,ale ta podaba(jsou si fakt moc podobné) *1* -
:putnam: -
Ne byla co Claire....! Ale co vím.. *1* -
-
Re: Re: claire
nemela to bejt ta manzelka toho druhyho farmare?miranda prece ale je ji strasne pohobna -
-
Re: Re: Re: claire
Byla to Claire...:) -
-
Re: Re: Re: Re: claire
jžš.tady mě fakticky všichni serete!Nebyla to Claire,ale mynželka druhéhio farmáře!!!!!§
-
-
-
-
-
Hmmm
co myslíte????je claire poloviční barbie styl???mi tak připadala v H2o a nevím jestli je asík í v realitním LIFE :* ♥ ♥ ♥ *14* -
-
Re: Hmmm
všecičko nejlepší Clarinečko ,ať se ti v životě daří a vrať se nám do h2o tak všechno nej *14* *14* *4* *15* *3*
-
-
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší, moc mi chybíš v h2o byla si skvělá :) snad tě brzo uvidím v nejakém cool filmu :) jinak hodně štěstíčka a zdravíčka -
S kým měla to dítě nebo vůbec,kdy??
Díky za odpověď :) -
-
neměla jenom to předstírala
-
Claire dítě nemá. Všude psali, že nebude účinkovat v seriálu H2O: Stačí přidat vodu, kvůli tomu, že je těhotná. Těhotná nebyla, ale podepsala smlouvu na film Messengers 2: The Scarecrow. :)
-