-
ema
není tak stará *16* *16* *16* *16* -
-
Re: ema
ahoj nevíte náhodou v jakém je ema měsíci?
-
-
ema
docela ujde *16* *14* *14* *4* *4* -
rvzhnuftbrc
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeee eeeeeeeeeeee bezva super do toho cleire alias emma
*14* *3* *5* -
Pokud se nepletu, tak hraje v Denících (The Vampire Diaries) půvabnou blondýnku :)) Mrkněte sami :)
http://www.edna.cz/vampire-diaries/videa/3x03--the-end-of-the-affair--preview--cz-titulky.asp
A jen mi hlavně potvrďte, že je to ona :D :) -
-
Je to ona ♥ Hraje původní úpírku Rebeccu, sestru Klause. Bývylou milenku Stefana a nevím co všechno ještě :]
-
ano hraje Rebecu klausovou sestru =) uví te ji ve 3 sezone a 3 epizode =) jestli chcete podrobnosti tak napište na muj e-mail:Lanikova.verunka@seznam.cz rada odpovim na otazky =)
-
-
h2o
sleduju ten seriál hodně a hodně se mi líbí hlavně emma gilbert (Claire Holt) je nejlepší Very Good *4* -
-
Re: h2o
yÓó..Já z toho seriálu prostě nemůžu! *14* Stačí když prošvihnu jeden díl a jsem na omdlení!! *9* *1* *1*
-
-
H2O Mermaid
Já nevím jestli bych si dokázal vybrat protože holky sou super všechny tři je těžký si vybrat když máš rád všechny tři stejně. *14* *14* *14* *14* -
Emma
uplne naj z H2O...a myslim ze aj moja naj herecka...mam ju welmi rada a dufam ze sa mi raz naskytne moznost stretnut s snow...proste THE BEST *1* -
Caribka is the best:D
Cariba je neeeeej!!!!!!!! Nelíp hraje a je nejnadanější ve všech směrech *1* *3* !!!! Ale proti holkám z H2O (Claire a Phoebe) nic nemám. Jen mi Cariba přijde ve všem nej *5* !!! -
-
Súťaž o najkrajší blog
Máš naozaj pekný blog... prihlás sa do súťaže o najkrajší blog!
-
-
kontakt
Ahoj všichni. Hledán kontakt na Claire Holt. Pokud ho někdo víte prosím napiše mi vzkaz. -
-
Re: kontakt
mam adresu ak ces.
Claire Holt
Jonathan M Shiff Productions
217 Esplanade West
Port Melbourne, Victoria
3207 australia -
Re: kontakt
mam ten kontakt je to cislo 598745212 *5*
-
-