-
I love him *14*
-
s Biebrem problem ? . ja bych rekla ze oba . az na podobu zpivaj skoro stejne a oba dobre tancej .
takze . tady se rodzily moc nevedou -
Já ho tak zbožňuju!!!Se ho na twitteru zeptám francouzsky JESTLIPAK MI ROZUMÍŠ *3* *1* *14*
-
Miluji ho
-
ahojte každý člověk má jiný názor některý ze cody je hlupi nebo že je pekny jiny říkají ze australský Bieber: D ale urcite neni taky trapna jako Bieber a lutujem Sel ze nema oci ved chodí s příšerou: D vím že některé dívky po něm sní no tak Probouzejte se on neví že existujete on ani neví že kde leží česko *15* *15*
-
??
-
Běžte si posluochat Gotta..Nikdo vás neprosil o váš názor :D takže ádios :D
-
Ahoj jo máš pravdu ten nemá ani potuchy o nich a vůbec po téhle stránce=D.Ale je mi tech holek líto *4*
-
no twl :D :D :D :D :D nejdřív to byl Justin Bieber a teď to je Cody Simpson :D :D :D nic proti němu nemám (ani proti vám) ale vim, že on ani neví, že existujete :D :D :D ale je hrozně vtipný si číst vaše komentáře a čekat až vám odpoví :D :D :D
-
i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you are my favorite singer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
přesně tak píšete mu tady jak za nim přijedete vždyt on ani neví že tahle stránka existuje :D :D :D *3* ááchjo :D :D já z vás nemůžu :D :D
-
jsem tvoje veliká obdivovatelka taky mě baví zpěv a tanec zatím jsem byla jenom z tancev v ustí na závodech ale do budoucna bych chtěla natočit svuj vlastní vydeoklip a ktomu písen tak nevím jestli se mito povede zatím si zpívám sama pro sebe moc semi líbíš a když budu moc tak bych tě chtěla navštívit na konzertě zatím jsem nemohla protože když ty jsi měl konzert tak já byla na ruznych akcích ale doufám že tě uvidím si krásnej kluk a chtěla bych tě poznat odepiš mi na komentář děkujuti *14* *14*
-
:** miluju ho ..! sme stejne vysocí mame rdi stejne veci ja se asi zblázním :P :D*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
nezname na ze ty ho neposlouchas tak ostatni taky ne , boze je to uplne normalni kluk jak ostatni akorat je celebrita a ma hlas! tady nejde o krasu , chtela bych videt tebe .. nevime co to je hudba? tak pardon ze lidi jsou odlisni
-
:DDD Tak tys to zabila :DD
-
Máš s tim probélm ? Tak si sem nechoď..:P Běž si koukat na Biebra !
-
Jste jak ipiny O Cody Vždyt na tuhle stránku nechodí a vy si tu vykecáváte jako by tu byl snad každej den *2*
-
božíííí♥♥♥...kráásnoučkééj kráásnejj miluju těě ♥♥
-
TYYY picooo neval srance ty zrůdooo osklivaty tvoje komenty nikoho nezajimaj se koukni tk nevypadas jako star tkze neval tyy jedna mala trapko
-
jezisi si trapka jako svina a ty urco taky nikoho nezajimaji ty tvoje debilni vyjevy tk zalez do hoven ty kravko :DDDDDDDD *16* *16* *16* *16* *1* *1* *1*