Přejít na výpis diskuzí

Cody Simpson

OSOBNOST 9.12.2009 
299 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalákat sem víc lidí :D Závisláku :D
  • Sem tu každej den alespoň milionkrát a pořád propaguju :D co po mě ještě chceš?? xDDD
  • Choďte sem častěji :) Cody klesá :/
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám tě moc ráda a doufám že budeš někdy v česku mám tě ráda a písničky máš dobrý
  • Jo no klesá ://///
  • :D jak já už se těším na ten plakát v popcornu! :D mimochodem, cody v žebříčkách, trochu klesá :/ musíme zase zabrat!! :D
  • Jo no..akorát ty fotky k tomu..blééé...:/ hlavně ta fotka s těma ošklivýma italskýma botmaa, který mu vůbec nesluší..:/ jo no je tam častěji a častěji :)
  • Oh...87!! :DD
  • Ahoj všechny Simpsonizers♥ :D
    Jen vás chci informovat že v novém bravu najdete asi 2 odstavečky o codym :D Ale i to je pokrok, začíná se tam objevovat pořád čestěji! :)
  • Mě se líbí všechny písničky, ať jsou jakýkoliv. Prostě je best *14*
  • Kupodivu mi hrozně připomíná jednoho kluka, kterej vypadá trochu jako on a kluci mu přezdívají Justin *1* jediná písnička, která se mi od něj líbí, je One, ale má docela hezkej hlas.
  • jannahnoahsimpson
    :D Jasně! *1* Ať žijí Simpsonizers!!! :D
  • 92. místo :D
  • jannahnoahsimpson
    Každý má jiný názor, jen mě zajímá proč každý nádává jen Codymu! Co třeba Harich? Jornad Jansen nebo Greyson Chance?? :/ Ty ho jako nekopírujou?? :D Já myslím že každý má svůj vlastní styl a každý je něčím jedinečný! Já v Codym a Bieberovi teda žádnou podobu nevidím, možná tak že oba zpívají pop, nic víc :) To je zas můj názor :P
  • ahojte ne zeby cody som nejaky zly alebo tak ale nepaci sa mi na nom ze kopiruje styl justina biebera vsetko oblecenie videoklipy ma tiez na ten isty styl takze ho nemam moc v laske heh ale nic vzlom ale je to pravda :P *16* hehe
  • Klid holka.. na mně a na Jannah nemáš :P Takže klíídek :D
  • Každá holka je do něj uplně zamilovaná..Ale já vím,že ho miluju nejvíc,takže klid holky :P
  • je to moc rostomilej kluk a pekne zpivá. odemne ma klobouk dolu tak mladej a uz ho zna skoro cely svet.
  • jannahnoahsimpson
    Přidávejte se prosím i do fanclubu jeho sestry Alli Simpson *3* *1*
  • jannahnoahsimpson
    To je úžasný!! V žebříčkách už jsem dlouho nebyla! xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší