Přejít na výpis diskuzí

Cody Simpson

OSOBNOST 9.12.2009 
299 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jannahnoahsimpson
    jj, taky mám novou diskusy, tamta byla o hodně lepší! xP
  • No jako ještě aby byl nějaký harich ( *11* ) lepší než Cody *14* ne? *15*
  • :D :D Já si pamatuju jak byl na 3-4 stránce :D taky furt jsem tak za den na tý stránce tak 60x :D Fůůj co to je za diskusi taky ji máš novou ? :D bléé
  • jannahnoahsimpson
    To je super! :D Už je na 105. místě! Si vzpomínám když byl na 143! =D
  • Cody překonal tady na osobnostech Martina Haricha :D Nebo Harich je v žebříšku pod nim :D
  • CD

Objevily se názvy 6 songů, který budou pravděpodobně na nově připravovaném CD:
    Good As It Gets
    Crazy But True
    On My Mind
    Not Just You
    All Day
    Angel
  • Re: Re: Julčo

Jestli si chceš psát i se mnou tak napiš a já si tě "přidám" na skypu, ok?? :DD
  • Re: Re: Re: Julčo

ok FB:Bejbišek Mc Cool
    nediv se divnýmu jménu,ani tomu že tam nemám skoro nikoho v přátelích,starej jsem zrušila ještě před prázdninama tak jsem si pak zařídila novej a na te n skoro nechodím :D(a to trapný jm,éno tam mám protože nechci tam mít pravé(kdo ví co je na fb za uchyly :D )
  • Re: Re: Julčo

na skype to je blbý..hoď sem tvůj fejs..je to o mnohem lepšíí..:)
  • Re: Julčo

Facebook sice mám ale skoro na něj nechodím,máš/te skype?to by bylo lepší :-) můj skype je :Julinka Jakubíčková
  • Julčo

Dej sem svůj facebook a můžem :)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Turné atd ...

Omlouvám se že otravuju ale nechtěly byste si psát i se mnou?Mé kamošky nesnáší jak o něm furt básním :D,jo a kdybyste věděli informace o jeho koncertech/turné po Evropě prosím napište(nebo něco o něm(novinky :D )
  • Re: Jannah speciálně pro tebe

Ok, http://www.facebook.com/profile.php ?id=100000985768779
  • Zmrzlina

http://www.youtube.com/watch?v=J6Yq 7edCp0c&feature=related
    Tak tadyto by ani justin Bieber neudělal :D
  • Jannah speciálně pro tebe

Jojo moc ráda..:) na icq už moc nechodím a twiter nemám co třeba facebook ? :)
  • Re: New song - Angel

Jop..:D Ale na all day a iYiYiY to prostě nemá :D ty se mi líbí nejvíc pak ještě docela I want candy :D
  • New song - Angel

Ahoj, slyšeli jste tu Codyho novou píseň Angel?? Bude pravděpodobně i na nově připravovaném CD :P
  • Re: Re: Re: Re: Turné atd ...

Katko, nechtěla by sis psát?? Myslím že by jsme si rozuměli.... Žádna moje kámoška nemá codyho ráda, tak si s nima o něm nemůžu psát :D Máš třeba ICQ,Skype nebo Twitter?? :D
  • Re: Re: Re: Turné atd ...

:D no tak i tak :D ono je i v Americe ted zima :D :D No necháme se překvapit :D Stejnak to dopadne jak s JB že měl nějak ted přijet do prahy :D
  • Re: Re: Re: Bravo

Jen doufám že ho zas nebudou porovnávat s Biebrem, to bych si to asi ani nepřečetla... :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit