-
komentář který by si měli přečíst všichni
Neříkám že Justin je divnej nebo něco takovýho. Ale prostě i když o Codym nevím tolik a našla jsem ho teprve před třemi měsíci myslím že je lepší Cody,ale jen o malinkej kousíček.Zachvíly budou těmi největšími hvězdami,ale pak spadnou z žebříčku jako ostatní,ale my kteeří je obdivujeme je budeme poslouchat pořád a i přesto,že neví že existujeme je pro ně potěšení že je máme rádi a mít je rádi budeme.:) -
Re: Žebříček
Už je na třetí stránce!! :D -
Re: Re: Re: Sestra
jj, je jí 13 :D překlep xD -
Re: Prosím přečtěte :-))
Víš co, já jsem hodná a tak jsem se proklikala až do května a našla ti tu adresu :D Cody přesně napsal- "Moje fanouškovská Poštovní adresa: PO BOX 1766, Studio City, Los Angeles, 91614" -
Re: Prosím přečtěte :-))
1.Datumy pro evropu ještě nejsou zveřejněny :D tady to můžeš sledovat xD http://www.codysimpson.com/shows/
2.Myslím že když mu bylo 11 nebo ve 12 tak se z austrálie přesěhovali do USA aby se cody mohl věnovat hudbě :) Teď žije v L.A., ale domů do Austr. jezdí často :D
3.Ne jsou jen kamarádi, včera napsal na twitter že hledá přítelkini! :D
4.Zkus twitter (@thecodysimpson) tam dokonce jednu adresu zveřejnil, ale mě se to nehce hledat :D -
Re: Žebříček
To zní skvěle :D přidávám se =) -
Re: Re: Re: ....
Tak to nwm :D Ale ještě to myslím nedávali x) -
cody je prostě nej!
jj máš pravdu!cody je lepší než justin..!A navíc cody je hezčí než justin!Prostě sem si ho hned zamilovala a furrt si od něho pouštím písničky:* :* -
Prosím přečtěte :-))
Ahoj,mám otázky ke Codymu 1.bude mít koncert i v ČR?(v popcornu psali že bude mít turné i po evropě)
2.on fakt žije v USA?Vždyt miluje Austrálii
3.Má něco s Victorií Justice nebo s Bellou Thorne?
4.Nevíte adresu kam bych si mohla napsat pro autogram? díky :* -
Re: Dana
já to tam taky četla,kde by to bylo a kolik by ten lístek asi stál a kde ho sehnat ,díky :-)) -
Re: Re: ....
No a když seš teda takovej odborník :D ;) tak prosim tě nevííš náhodou kdy se v čr bude premiera So random kde tam bude hrát ...tak bych potřebovvala vedet nebo jestly mi to už neuslo díky předem :) -
Re: Re: Re: Cody.vs.Bieber
Jo hezky napsaný to jee ale prostě se mužeme smířit stím že kždej má rád někoho jinýho a když je to Cody Simpson vs. JB tak se nedá říct kdo je lepší a kdo ne ...:) jo a jenom taková malá poznámka...no všechny celebrity něco dělaj určitě pro prachy nebo spíš pro slávu každá ta celebrita chce určitě načerpávat víc a víc slavy tak nebudme najivnííí :DDDD -
Re: Re: Sestra
No vlastně jí je 13let slavila narozeniny v dubnu -
Jo jo taky sem to četla byla bych moc ráda nikdo můj oblíbenej tady ještě v čr nebyl tak sem zvědavá jestly přijede ale byla bych fakt moc ráda ;) -
Žebříček
Hele lidi zkusíme Codyho aspoň tady peoslavit v žebříčku když na jeho profil budeme chodit každý den ( já tu jsem klidně 20x denně) tak bude klidně i na 1. stránce zatím je na 4. stránce :) -
Re: Re: Dana
No to jo mohl by nemo aspoň, ale tady asi tolik fanynek mít nebude :/ aby sem jel.. -
Já to taky četla, ale ještě nejsou zveřejněny podrobnosti. Datumy jsou zatím jen pro Severní Ameriku :( Ale bylo by super kdyby zavítal k nám!! :DD -
Re: ....
S Bellou nechodí, je nezadyný. Žije v Los Angeles, ale teď má volno tak je v doma v Gold Coast v Australii :) Madison je myslím nejlepší kámoška jeho sestry alli a jezdí s nimi dá se říct všude xD
Já jsem na Codyho odborník!! :D
Kdyby tě zajímalo víc, můžeš se kouknout na moji stránku o něm :) http://love-miley-ray-cyrus-love.bl og.cz/ -
Dana
Nevíte někdo kde bude Cody mít koncert ? že jsem četla v popronu že v létě bude v Evropě..:) -
....
Hele on chodí s tou Bellou Thorne ? že sem tam furt všude objímali..? A kde vlastně těď žije, že ta jejich kámoška Madison Pettis je z USA a oni z Australie..? :)