Přejít na výpis diskuzí

Cody Simpson

OSOBNOST 9.12.2009 
299 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komentář který by si měli přečíst všichni

Neříkám že Justin je divnej nebo něco takovýho. Ale prostě i když o Codym nevím tolik a našla jsem ho teprve před třemi měsíci myslím že je lepší Cody,ale jen o malinkej kousíček.Zachvíly budou těmi největšími hvězdami,ale pak spadnou z žebříčku jako ostatní,ale my kteeří je obdivujeme je budeme poslouchat pořád a i přesto,že neví že existujeme je pro ně potěšení že je máme rádi a mít je rádi budeme.:)
  • Re: Žebříček

Už je na třetí stránce!! :D
  • Re: Re: Re: Sestra

jj, je jí 13 :D překlep xD
  • Re: Prosím přečtěte :-))

Víš co, já jsem hodná a tak jsem se proklikala až do května a našla ti tu adresu :D Cody přesně napsal- "Moje fanouškovská Poštovní adresa: PO BOX 1766, Studio City, Los Angeles, 91614"
  • Re: Prosím přečtěte :-))

1.Datumy pro evropu ještě nejsou zveřejněny :D tady to můžeš sledovat xD http://www.codysimpson.com/shows/
    2.Myslím že když mu bylo 11 nebo ve 12 tak se z austrálie přesěhovali do USA aby se cody mohl věnovat hudbě :) Teď žije v L.A., ale domů do Austr. jezdí často :D
    3.Ne jsou jen kamarádi, včera napsal na twitter že hledá přítelkini! :D
    4.Zkus twitter (@thecodysimpson) tam dokonce jednu adresu zveřejnil, ale mě se to nehce hledat :D
  • Re: Žebříček

To zní skvěle :D přidávám se =)
  • Re: Re: Re: ....

Tak to nwm :D Ale ještě to myslím nedávali x)
  • cody je prostě nej!

jj máš pravdu!cody je lepší než justin..!A navíc cody je hezčí než justin!Prostě sem si ho hned zamilovala a furrt si od něho pouštím písničky:* :*
  • Prosím přečtěte :-))

Ahoj,mám otázky ke Codymu 1.bude mít koncert i v ČR?(v popcornu psali že bude mít turné i po evropě)
    2.on fakt žije v USA?Vždyt miluje Austrálii
    3.Má něco s Victorií Justice nebo s Bellou Thorne?
    4.Nevíte adresu kam bych si mohla napsat pro autogram? díky :*
  • Re: Dana

já to tam taky četla,kde by to bylo a kolik by ten lístek asi stál a kde ho sehnat ,díky :-))
  • Re: Re: ....

No a když seš teda takovej odborník :D ;) tak prosim tě nevííš náhodou kdy se v čr bude premiera So random kde tam bude hrát ...tak bych potřebovvala vedet nebo jestly mi to už neuslo díky předem :)
  • Re: Re: Re: Cody.vs.Bieber

Jo hezky napsaný to jee ale prostě se mužeme smířit stím že kždej má rád někoho jinýho a když je to Cody Simpson vs. JB tak se nedá říct kdo je lepší a kdo ne ...:) jo a jenom taková malá poznámka...no všechny celebrity něco dělaj určitě pro prachy nebo spíš pro slávu každá ta celebrita chce určitě načerpávat víc a víc slavy tak nebudme najivnííí :DDDD
  • Re: Re: Sestra

No vlastně jí je 13let slavila narozeniny v dubnu

Jo jo taky sem to četla byla bych moc ráda nikdo můj oblíbenej tady ještě v čr nebyl tak sem zvědavá jestly přijede ale byla bych fakt moc ráda ;)
  • Žebříček

Hele lidi zkusíme Codyho aspoň tady peoslavit v žebříčku když na jeho profil budeme chodit každý den ( já tu jsem klidně 20x denně) tak bude klidně i na 1. stránce zatím je na 4. stránce :)
  • Re: Re: Dana

No to jo mohl by nemo aspoň, ale tady asi tolik fanynek mít nebude :/ aby sem jel..

Já to taky četla, ale ještě nejsou zveřejněny podrobnosti. Datumy jsou zatím jen pro Severní Ameriku :( Ale bylo by super kdyby zavítal k nám!! :DD
  • Re: ....

S Bellou nechodí, je nezadyný. Žije v Los Angeles, ale teď má volno tak je v doma v Gold Coast v Australii :) Madison je myslím nejlepší kámoška jeho sestry alli a jezdí s nimi dá se říct všude xD
    Já jsem na Codyho odborník!! :D
    Kdyby tě zajímalo víc, můžeš se kouknout na moji stránku o něm :) http://love-miley-ray-cyrus-love.bl og.cz/
  • Dana

Nevíte někdo kde bude Cody mít koncert ? že jsem četla v popronu že v létě bude v Evropě..:)
  • ....

Hele on chodí s tou Bellou Thorne ? že sem tam furt všude objímali..? A kde vlastně těď žije, že ta jejich kámoška Madison Pettis je z USA a oni z Australie..? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit