-
Re: Re: Turné atd ...
Pravda že je v austrálii zima, jenže on bydlí v americe.... :D Jinak dnes začalo jeho nové turné Coast to Coast, které je jen na pobřeží severní ameriky a bude trvat až do 18. září :) A třeba je to jen klep, že přijede do evropy... Jo a Cody většinou vystupuje v obchodních centrech a tam je to zadarmo(myslím) xD -
Re: Turné atd ...
No podle mých výpočtů by měl mít až v zimě, protože teď v Austrálii maj zimu a když u nás bude zima tak u nich léto..tak jesi podle toho to bral jinak by kdyby to bylo ted třeba v září tak by byly už lístky né ? :D a navíc na těch jeho stránkách má zadaný xx koncertů v americe :D -
Re: Re: Bravo
No nevim co jesi plakát nebo rozhovor..kdo má tohle bravo tak na konci ja ktam je příští číslo tak v tom je napsaný Cody Simpson :) -
Re: Turné atd ...
Jestli bude mít koncert v Česku se neví a kolik budou stát lístky taky ne. A navíc to je podle toho jaké si koupíš místa. Já např. za lístky Na Lady Gagu zaplatila na sezení 2000 - což byly opravdu velmi dobré místa, hned vedle pódia. Na stání byly myslím za 1000 něco.:) -
Re: Bravo
Zase?Jooo už v tomto byl,moc se těším :-)) -
Turné atd ...
Ahoj,Cody bude teda dělat koncert v Evropě v zimě?A bud edělat alespon jeden koncert v ČR ?A kolik může stát lístek na jeho koncert a kde ho koupit ,vyřizovat(prosím internetový odkaz,název,místo ,obchodů ) nemám s takovými koncerty zkušenosti proto se ptám,snad mi poradíte,děkuju moc :-)) -
Re: Bravo
Plakát nebo článek?? :D Já ci plakát... :D Mám jen jeden :( -
Bravo
V Příštím bravu (18.8) bude Cody Simpson..:) -
School
Hele chodí Cody vubec do školy..ted když koukám na codysimpson.com a na ty show tak ma skoro pořád koncerty..:) -
Koncert
Cody přijede do Evropy až v zimě protože v Austrálii teď maj zimu..:) -
Re: Cody,twitter
Už jsem našla správného,díky :-)),přihlásila jsem se na twiter a nwm jak mu můžu napsat nejde to :D -
Cody,twitter
Asi fakt budu za blbce ale já tam dala odkaz a stejně se mi ukázalo tak 30 jiných účtů s Codyho fotkou a co se tak jmenovalo prosím poradte,díky -
Re: Re: Cody,twitter
Radši odkaz... :D http://twitter.com/#!/TheCodySimpso n -
Re: Cody,twitter
Cody se tam jmenuje Thecodysimpson :) -
Cody,twitter
Ahoj,jak mám vědět ktery z těch lidí na twitteru je pravý Cody Simpson???Díky moc. -
Re: komentář který by si měli přečíst všichni
přesně tak -
Re: Prosím přečtěte :-))
děkuju moooooc -
Re: :)
A ještě ěnco se Stellou by nemohl chodit ona je z druhé strany USA navíc je starší ;) -
Re: :)
Tak to seš asi vedle, to musel být FAKE ;) Cody je nezadaný ;) -
:)
Cody není nezadaný :) .. chodí se Stellou Hudgens :)) ... Psala jsem si s ním o tom :)