Přejít na výpis diskuzí

Cody Simpson

OSOBNOST 9.12.2009 
299 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow..:D 99. místo :D 2stránka :D zlepšujem se :D
  • jannahnoahsimpson
    Můj plakát pověšenej není, protože ho nechci zničit :D Já jsem takový malý blázen xD Jinak nemáš facebook a zájem si se mnou a dalšími 2-ma faninkami Codyho psát?? :D
  • jo je máš pravdu jeho hudba je dobrá ale cody je k nakousnutí I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14*
  • I_Love_American_Candy
    Cody 4ever :D je mnohem lepší než nějakej Bieber... mohl by mít ten koncert v česku. x)
  • Ach, ten krásný plakát z Bravíčka mi pomáhá ke spaní :D Visí nad mojí postelí. Cody je prostě úžasnej, hned po prvé když sem ho viděla, slyšela, úplně sem se zabouchla *14* :D
  • jannahnoahsimpson
    Ahoj :D Aktualizovala jsem to tu trochu :D nové fotky, diskografie a poupravený životopis :D Snad je to lepší xD
  • Ahoj Kléér pokud máš facebook tak ho sem hoď a dáme tě do naší skupiny :) ozvi se :)
  • Ahoj lidi.Bravo jsem si koupila a Cody zaobírá čestné místo těsně nad postelí.Je hezčí než Justin B.,ale Justin je slavnější a má více písniček.Taky je to asi tím vztahem se Selenou,že..All day-aneb už mé vyzvánění *1* ,je úplně nejlepší písnička *1* .Mohl by zpívat něco jiného,protože pop zpívá už moc lidí,tudíž má vysokou konkurenci,ale ať si zpívá co chce,a ať je v tom dobrý.A aby ho někdo srovnával s nějakým Harichem?To musí být asi fakt debil!!! *10* Harich na něho nemá ani z 1/100(jedné setiny)!! *16*
  • Niki máš facebook ? Mohla bys k nám do skupiny ? Jo jinak kdo sem dal ty nový fotky ? :)
  • Ahoj sem Nikola já miluji Codyho Roberta Simpsna mě se líbí jak spíva a spíva jako Justin Bieber to se mi na tom líbí no má to bít prej 2 Bieber mi řikala kámoška papa Nikola :D *16* *16* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10*
  • Když si koupíte dnešní bravíčko tak tam je plakát Codyho :)
  • jj to víš,že si pustím metal! já proti Codymu nemám vůbec nic jenom je škoda,že tak hezkej kluk zpívá popík! mně by stačilo to rnbčko ale pop je na mně měkkej!
    ale Cody je pěkný *3*
  • Tak to neposlouchej !! Si pust metal
  • jako mně vůbec nevadí ne ale kdyby zpíval aspoň to rnbčko,ale POPÍK? To fakt ne!
  • přesně zpívá furt o holkách :)
  • jannahnoahsimpson
    Co máš proti jeho hudbě?? Má náhodou krásné a procítěné songy!! x)
  • http://www.nickelodeon.com.au/fullynick/specials/kidschoice2011/vote.php hlasujte pro Codyho :) PS: musíte se ale prvně přihlásit :D
  • Ty seš taky šrot!! tak to neposlouchej
  • škoda ho kluka....je tak pěknej a zpívá takový šroty! *6*
  • Jo no :D v týhle se moc nevyznám :D nebo neni to tak vidět :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit