Přejít na výpis diskuzí

Cody Simpson

OSOBNOST 9.12.2009 
299 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

I LOVE YOU CODY!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Cody :)

Jo a ještě přidávám že má hezkej styl oblíkání http://www.youtube.com/watch?v=hZHK cPkHklw hlavně tadyto video je nej :D škoda že takhle nechoděj i ty naši kluci :) Jinak ty brejle mu neslušeli :D
  • Cody :)

Podle mně je Cody lepší než Justin Bieber.Justin je takovej víc namachrovanej, Cody takovej neni tak všechno bere s úsměvem jak to jde vidět na videích..Promiňte jesi jsem urazila "fanynky Justina ,, ale tohle si myslím já :)Cody je hold lepšíí :)
  • Re: Sestra

Codyho sestře alli je 12 a jejich mladšímu bratrovi tomovi 6 :)
  • Sestra

Kolik je vlastně jeho sestře Ali?
  • Re: Cody

Mě se víc líbí v "On my Mind" ,má hezčí hlas..:)
  • Re: Oni...:p

Souhlasím s tebou mě se líbí oba dva a komu se nelíbí tak ať je neposlouchají!!:)
  • mileycyruska

Cody

Ahoj :) Cody mutoval ! nebo nemám proto jinýho vysvětlení :/ Přetím např.: Singl Iyiyi má sladkej hlas ! Ale song.: On my mind..! ztratil svou krásu i roztomilej hlas :( Je skvělej, a pořád má muj velkej obdiv, ale ne takový jako předtím !:(
  • Re: Oni...:p

Pekne si to napísala.. Oba dvaja sú rozdielny. Majú obidvaja veľký talent a nikoho z nich neodsudzujem. :)
  • Oni...:p

Asi bych začala tím, že bych řekla, že udělal moc dobře, když své video dal na http://www.youtube.com . Nevím proč lidé říkají, že Cody je jako Justin Bieber. Oba jsou jijí. Ale myslím, že někteří idioti těmto dvou závidí a holky na ně žárlý, protože vědí, že Codyho a Justina nikdy mít nemůžou a za čas je omrzej, protože přídou další nováčci. Na Codyho a Justina narážejí puberťáci, ale i starší lidé, nejspíš kvůli jejich věku. No a co? I když by jim bylo třeba 8, zpívat umí oba dokonale. Doufám, že Cody to nebude mít tak těžké jako Justin Bieber a že s Jusinem (i s Codym) se lidé smíří. Vždyť oni jednou taky vyrostou. Nezáviďte jim, ale spíše je podporujte. Podívejte kam to oba kluci dotáhli. ;P
  • Re: Re: Re: Re: Re: Cody.vs.Bieber

hele ty si nejaka chytrá nespala si ty v kihovně ? xD .... ne tvuj nazor se opravdu cení ale 60% vé že cody je nejlepší 30% si myslí že justin a 10% si nemyslí nic .... kdo vyhrál ? .... CODY!!
  • Ta Babetka

On nejlepší je Cody .. Justin je takový chalan že ho by chtěla každá holka ,ale promě je lepší Cody.. Vím že se tolik holek líbí Justin ,ale co stejnak je nějakej divnej Lepší je Cody a tečka :D
  • nicola14

Re: Re: Re: Re: Re: Cody.vs.Bieber

souhlasím s didi...teď už ale stejně Justin doma a odpočívá =)...a myslim, že každýho zpěváka i herce vyčerpává jeho práce a když je právě takhle mladej jako je justin a i cody, tak je to ještě víc náročný, ale oba to zvládaj v pohodě...jenže justin to už dělal rok a půl asi a tak si potřeboval odpočinout...teď si chvíli užije se selenou a pak se zase pustí do prác=)...
  • Re: On♥

♥ :)
  • Re: :]]

Mně se tady líbí aji Cody a aji Justin :-* nemůžu z nich
  • :]]

Víte co pro někoho je lepší Bieber a pro někoho Cody..:) osobně hlasuju pro tu druhou záležitost..;)
    Ale JB má taky hezký písničky ;) ale prostě je pro mě stejně nejlepší Cody
    (a Pepa) :)
  • Re: Re: Re: Re: Cody.vs.Bieber

cože ? že justin odzpívá a hotovo? viděli jste někdy jeho koncert? na youtube je hodně videí z jeho koncertu a tam je vidět jak hodně to prožívá a užívá si to! a že justina zpívání nebaví? dočíst se to můůžete všude ale nemusí to bejt vůbec pravda! protože ty noviny otisknou všechno aby si to lidi kupovali.
  • Re: Re: Re: Cody.vs.Bieber

Tak ted ses hodne, mimochodem hodne spletla. Jestli sis nevsimla Justina už zpívání nebaví dočteš se to všude. Justin by chtěl být spíš s rodinou než jezdit po celý republice po koncertech. Tenhle Cody je o něco lepší v písničkách se vyžívá za to Justin je jen odzpívá a hotovo. *10*
  • Re: Re: Re: plakát

Cody je normální kluk vsichni ho srovnáváte s Justinem ale on je uplně jinej a navíc Justin je pro mě ..... kterej si moc myslííí. Cody je supeerrr a nejvíícc neřikam že je buh ví jak krásnej ale je hezčí než Justin!!!!!
  • nicola14

Re: Re: Cody.vs.Bieber

1. když Justin začínal bylo mu 12-slavnej se stal taky ve 14
    2.Na tom je vidět, že Justina vůbec neznáte...jasně, že já ho taky neznám osbně...ale viděla sem spoustu videí na youtube...a tam je uplně nejvíííc v pohodě, prostě s kámošema a tak...největší sranda!
    Navííc je mnohem hezčí než Cody!
    souhlasim, že někdy si hraje na frajírka...
    3. zpívají stejný styl hudby (pop a r&b)
    A v natáčení klipů a v koncertech se hooodně vyžívá, ale hlavně Justin ví, že tam kde je dostal kvůli fanouškům a nedělá to kvůli slávě nebo prachům-přispívá na charitu a hlavně na děti a stavbu škol v Africe!
    OK, beru to, že se vám tenhle Cody líbí víc než Justin, každej má jinej názor, ale JB je prostě lepší! <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit