-
Kupodivu mi hrozně připomíná jednoho kluka, kterej vypadá trochu jako on a kluci mu přezdívají Justin *1* jediná písnička, která se mi od něj líbí, je One, ale má docela hezkej hlas.
-
92. místo :D
-
-
Oh...87!! :DD
-
-
ahojte ne zeby cody som nejaky zly alebo tak ale nepaci sa mi na nom ze kopiruje styl justina biebera vsetko oblecenie videoklipy ma tiez na ten isty styl takze ho nemam moc v laske heh ale nic vzlom ale je to pravda :P *16* hehe
-
-
Každý má jiný názor, jen mě zajímá proč každý nádává jen Codymu! Co třeba Harich? Jornad Jansen nebo Greyson Chance?? :/ Ty ho jako nekopírujou?? :D Já myslím že každý má svůj vlastní styl a každý je něčím jedinečný! Já v Codym a Bieberovi teda žádnou podobu nevidím, možná tak že oba zpívají pop, nic víc :) To je zas můj názor :P
-
-
Každá holka je do něj uplně zamilovaná..Ale já vím,že ho miluju nejvíc,takže klid holky :P
-
-
Klid holka.. na mně a na Jannah nemáš :P Takže klíídek :D
-
-
:D Jasně! *1* Ať žijí Simpsonizers!!! :D
-
-
-
je to moc rostomilej kluk a pekne zpivá. odemne ma klobouk dolu tak mladej a uz ho zna skoro cely svet.
-
Přidávejte se prosím i do fanclubu jeho sestry Alli Simpson *3* *1*
-
-
a proč?!
-
-
wow..:D 99. místo :D 2stránka :D zlepšujem se :D
-
-
To je úžasný!! V žebříčkách už jsem dlouho nebyla! xD
-
-
jo je máš pravdu jeho hudba je dobrá ale cody je k nakousnutí I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14*
-
Cody 4ever :D je mnohem lepší než nějakej Bieber... mohl by mít ten koncert v česku. x)
-
-
Cody ale Justina obdivuje a jsou to kámoši...
-
-
Ach, ten krásný plakát z Bravíčka mi pomáhá ke spaní :D Visí nad mojí postelí. Cody je prostě úžasnej, hned po prvé když sem ho viděla, slyšela, úplně sem se zabouchla *14* :D
-
-
Můj plakát pověšenej není, protože ho nechci zničit :D Já jsem takový malý blázen xD Jinak nemáš facebook a zájem si se mnou a dalšími 2-ma faninkami Codyho psát?? :D
-