-
Ahoj :D Aktualizovala jsem to tu trochu :D nové fotky, diskografie a poupravený životopis :D Snad je to lepší xD
-
Ahoj lidi.Bravo jsem si koupila a Cody zaobírá čestné místo těsně nad postelí.Je hezčí než Justin B.,ale Justin je slavnější a má více písniček.Taky je to asi tím vztahem se Selenou,že..All day-aneb už mé vyzvánění *1* ,je úplně nejlepší písnička *1* .Mohl by zpívat něco jiného,protože pop zpívá už moc lidí,tudíž má vysokou konkurenci,ale ať si zpívá co chce,a ať je v tom dobrý.A aby ho někdo srovnával s nějakým Harichem?To musí být asi fakt debil!!! *10* Harich na něho nemá ani z 1/100(jedné setiny)!! *16*
-
-
Ahoj Kléér pokud máš facebook tak ho sem hoď a dáme tě do naší skupiny :) ozvi se :)
-
-
Už zase chcete něčí FB?!
-
-
-
Ahoj sem Nikola já miluji Codyho Roberta Simpsna mě se líbí jak spíva a spíva jako Justin Bieber to se mi na tom líbí no má to bít prej 2 Bieber mi řikala kámoška papa Nikola :D *16* *16* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10*
-
-
Niki máš facebook ? Mohla bys k nám do skupiny ? Jo jinak kdo sem dal ty nový fotky ? :)
-
-
Když si koupíte dnešní bravíčko tak tam je plakát Codyho :)
-
http://www.nickelodeon.com.au/fullynick/specials/kidschoice2011/vote.php hlasujte pro Codyho :) PS: musíte se ale prvně přihlásit :D
-
škoda ho kluka....je tak pěknej a zpívá takový šroty! *6*
-
-
Co máš proti jeho hudbě?? Má náhodou krásné a procítěné songy!! x)
-
-
přesně zpívá furt o holkách :)
-
-
Ty seš taky šrot!! tak to neposlouchej
-
-
jako mně vůbec nevadí ne ale kdyby zpíval aspoň to rnbčko,ale POPÍK? To fakt ne!
-
-
Tak to neposlouchej !! Si pust metal
-
-
jj to víš,že si pustím metal! já proti Codymu nemám vůbec nic jenom je škoda,že tak hezkej kluk zpívá popík! mně by stačilo to rnbčko ale pop je na mně měkkej!
ale Cody je pěkný *3*
-
-
-
-
-
Cody překonal tady na osobnostech Martina Haricha :D Nebo Harich je v žebříšku pod nim :D
-
-
No jako ještě aby byl nějaký harich ( *11* ) lepší než Cody *14* ne? *15*
-
To je super! :D Už je na 105. místě! Si vzpomínám když byl na 143! =D
-
-
:D :D Já si pamatuju jak byl na 3-4 stránce :D taky furt jsem tak za den na tý stránce tak 60x :D Fůůj co to je za diskusi taky ji máš novou ? :D bléé
-
-
jj, taky mám novou diskusy, tamta byla o hodně lepší! xP
-
-
Jo no :D v týhle se moc nevyznám :D nebo neni to tak vidět :D
-
-
-
-
-
CD
Objevily se názvy 6 songů, který budou pravděpodobně na nově připravovaném CD:
Good As It Gets
Crazy But True
On My Mind
Not Just You
All Day
Angel -
Julčo
Dej sem svůj facebook a můžem :) -
-
Re: Julčo
Facebook sice mám ale skoro na něj nechodím,máš/te skype?to by bylo lepší :-) můj skype je :Julinka Jakubíčková -
-
Re: Re: Julčo
Jestli si chceš psát i se mnou tak napiš a já si tě "přidám" na skypu, ok?? :DD -
Re: Re: Julčo
na skype to je blbý..hoď sem tvůj fejs..je to o mnohem lepšíí..:) -
-
Re: Re: Re: Julčo
ok FB:Bejbišek Mc Cool
nediv se divnýmu jménu,ani tomu že tam nemám skoro nikoho v přátelích,starej jsem zrušila ještě před prázdninama tak jsem si pak zařídila novej a na te n skoro nechodím :D(a to trapný jm,éno tam mám protože nechci tam mít pravé(kdo ví co je na fb za uchyly :D )
-
-
-
-
Zmrzlina
http://www.youtube.com/watch?v=J6Yq 7edCp0c&feature=related
Tak tadyto by ani justin Bieber neudělal :D