-
Prosím přečtěte :-))
Ahoj,mám otázky ke Codymu 1.bude mít koncert i v ČR?(v popcornu psali že bude mít turné i po evropě)
2.on fakt žije v USA?Vždyt miluje Austrálii
3.Má něco s Victorií Justice nebo s Bellou Thorne?
4.Nevíte adresu kam bych si mohla napsat pro autogram? díky :* -
-
Re: Prosím přečtěte :-))
děkuju moooooc -
Víš co, já jsem hodná a tak jsem se proklikala až do května a našla ti tu adresu :D Cody přesně napsal- "Moje fanouškovská Poštovní adresa: PO BOX 1766, Studio City, Los Angeles, 91614" -
1.Datumy pro evropu ještě nejsou zveřejněny :D tady to můžeš sledovat xD http://www.codysimpson.com/shows/
2.Myslím že když mu bylo 11 nebo ve 12 tak se z austrálie přesěhovali do USA aby se cody mohl věnovat hudbě :) Teď žije v L.A., ale domů do Austr. jezdí často :D
3.Ne jsou jen kamarádi, včera napsal na twitter že hledá přítelkini! :D
4.Zkus twitter (@thecodysimpson) tam dokonce jednu adresu zveřejnil, ale mě se to nehce hledat :D
-
-
Žebříček
Hele lidi zkusíme Codyho aspoň tady peoslavit v žebříčku když na jeho profil budeme chodit každý den ( já tu jsem klidně 20x denně) tak bude klidně i na 1. stránce zatím je na 4. stránce :) -
-
Re: Žebříček
Už je na třetí stránce!! :D -
Re: Žebříček
To zní skvěle :D přidávám se =)
-
-
Dana
Nevíte někdo kde bude Cody mít koncert ? že jsem četla v popronu že v létě bude v Evropě..:) -
-
Re: Dana
já to tam taky četla,kde by to bylo a kolik by ten lístek asi stál a kde ho sehnat ,díky :-)) -
Jo jo taky sem to četla byla bych moc ráda nikdo můj oblíbenej tady ještě v čr nebyl tak sem zvědavá jestly přijede ale byla bych fakt moc ráda ;) -
Já to taky četla, ale ještě nejsou zveřejněny podrobnosti. Datumy jsou zatím jen pro Severní Ameriku :( Ale bylo by super kdyby zavítal k nám!! :DD -
-
Re: Re: Dana
No to jo mohl by nemo aspoň, ale tady asi tolik fanynek mít nebude :/ aby sem jel..
-
-
-
....
Hele on chodí s tou Bellou Thorne ? že sem tam furt všude objímali..? A kde vlastně těď žije, že ta jejich kámoška Madison Pettis je z USA a oni z Australie..? :) -
-
Re: ....
S Bellou nechodí, je nezadyný. Žije v Los Angeles, ale teď má volno tak je v doma v Gold Coast v Australii :) Madison je myslím nejlepší kámoška jeho sestry alli a jezdí s nimi dá se říct všude xD
Já jsem na Codyho odborník!! :D
Kdyby tě zajímalo víc, můžeš se kouknout na moji stránku o něm :) http://love-miley-ray-cyrus-love.bl og.cz/ -
-
Re: Re: ....
No a když seš teda takovej odborník :D ;) tak prosim tě nevííš náhodou kdy se v čr bude premiera So random kde tam bude hrát ...tak bych potřebovvala vedet nebo jestly mi to už neuslo díky předem :) -
-
Re: Re: Re: ....
Tak to nwm :D Ale ještě to myslím nedávali x)
-
-
-
-
:)
I LOVE YOU CODY!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Cody :)
Podle mně je Cody lepší než Justin Bieber.Justin je takovej víc namachrovanej, Cody takovej neni tak všechno bere s úsměvem jak to jde vidět na videích..Promiňte jesi jsem urazila "fanynky Justina ,, ale tohle si myslím já :)Cody je hold lepšíí :) -
-
Re: Cody :)
Jo a ještě přidávám že má hezkej styl oblíkání http://www.youtube.com/watch?v=hZHK cPkHklw hlavně tadyto video je nej :D škoda že takhle nechoděj i ty naši kluci :) Jinak ty brejle mu neslušeli :D
-
-
Sestra
Kolik je vlastně jeho sestře Ali? -
-
Re: Sestra
Codyho sestře alli je 12 a jejich mladšímu bratrovi tomovi 6 :) -
-
Re: Re: Sestra
No vlastně jí je 13let slavila narozeniny v dubnu -
-
Re: Re: Re: Sestra
jj, je jí 13 :D překlep xD
-
-
-
-
Cody
Ahoj :) Cody mutoval ! nebo nemám proto jinýho vysvětlení :/ Přetím např.: Singl Iyiyi má sladkej hlas ! Ale song.: On my mind..! ztratil svou krásu i roztomilej hlas :( Je skvělej, a pořád má muj velkej obdiv, ale ne takový jako předtím !:( -
-
Re: Cody
Mě se víc líbí v "On my Mind" ,má hezčí hlas..:)
-
-
Oni...:p
Asi bych začala tím, že bych řekla, že udělal moc dobře, když své video dal na http://www.youtube.com . Nevím proč lidé říkají, že Cody je jako Justin Bieber. Oba jsou jijí. Ale myslím, že někteří idioti těmto dvou závidí a holky na ně žárlý, protože vědí, že Codyho a Justina nikdy mít nemůžou a za čas je omrzej, protože přídou další nováčci. Na Codyho a Justina narážejí puberťáci, ale i starší lidé, nejspíš kvůli jejich věku. No a co? I když by jim bylo třeba 8, zpívat umí oba dokonale. Doufám, že Cody to nebude mít tak těžké jako Justin Bieber a že s Jusinem (i s Codym) se lidé smíří. Vždyť oni jednou taky vyrostou. Nezáviďte jim, ale spíše je podporujte. Podívejte kam to oba kluci dotáhli. ;P -
-
Re: Oni...:p
Souhlasím s tebou mě se líbí oba dva a komu se nelíbí tak ať je neposlouchají!!:) -
Re: Oni...:p
Pekne si to napísala.. Oba dvaja sú rozdielny. Majú obidvaja veľký talent a nikoho z nich neodsudzujem. :)
-
-
Ta Babetka
On nejlepší je Cody .. Justin je takový chalan že ho by chtěla každá holka ,ale promě je lepší Cody.. Vím že se tolik holek líbí Justin ,ale co stejnak je nějakej divnej Lepší je Cody a tečka :D -
-
cody je prostě nej!
jj máš pravdu!cody je lepší než justin..!A navíc cody je hezčí než justin!Prostě sem si ho hned zamilovala a furrt si od něho pouštím písničky:* :*
-