-
Koloušek:)
Já Colina úplně zbožňuju a jak vidím nejsem sama:) Taky se vám tak strašně líbí?...zakládám si o něm i sešit..prostě colin je nejlepší:D -
...
jo holčiny sháním nějaký web stránky o Colinovi neznáte nějaké superní?..Pls..dyž tak mi napište na mejla dix:) -
Ja fakt super!
-
alík
dřív sem ho nesnášela ale po tom co sem ho viděla v Alexandrovi musim uznat že je najkrásnější na svetě!V testu byl dobrej ale jako teploušek je 100000000 krát lepší!!!;) -
Heh. sluníčko: si tiež pozri A home at the end of the world.´Tak už to potom bolo preňho pohoda. Ja neviem, je síce simpaťák, ale čo je " hlavne je výborný herec". A to teda fakt je Ja sa celkom dobre pobavím, keď ho vidím hrať tie nevinné role, kde hrá úplné chudiatko, anielika. A pritom je to ...no viete čo. Asi aj v tom spočíva jeho herecké tajomstvo
-
Alexander
Ahojte , musím sa priznať, že pred filmom ALEXANDER som nemala ani potuchy, v akých filmoch hral. Kedže som prečítala veľa faktografických a historických kníh o A.Veľkom, Colinov herecký výkon ma očaril. Podľa môjho názoru ho zahral jedinečne. -
Miluju historický filmy a tenhle byl nejlepší ze všech co jsem poslední dobou viděla !!!
-
alexanderko
colin je najlepsi herec pod slnkom a prajem mu veľa uspechov a dobrých filmov nech sa mam na co tesit -
Colin is really hot :-))) !!!!
Nazdarek lidicky! tak jsem si ted prohlizela jeho fotky a fakt z jeho prirozene krasy jsem hotova.... a co teprve,kdyz ho vidim ve filmu,jak hraje??? no...:-)))??? ahhh:-)! Vazne je to ten nejkrasnejsi a nejpritazlivejsi muz,kteryho jsem videla!!!!!!!!!!!!!! Nekdy bych si s nim rada zahrala,a pak mozna neco vic,heh :-))) Tak se mejte... cusss -
Od té doby, co jsem viděla Telefoní budku, pohrdám mobilními telefony....:) Je vážně skvělej herec