Přejít na výpis diskuzí

Colin Firth

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukněte

Nedá mi to a posílám odkaz:

http://www.youtube.com/wa tch?v=n3Q4Dti2Hb0&mode=related&sear ch=

*3*
    • Re: Koukněte

Nějak ten odkaz nefunguje, zkusím to ještě jednou:

http://www.youtube.com/w atch?v=n3Q4Dti2Hb0

*4* *3*
  • Pro všechny fanynky Colina Firtha

Krásný tanec z pýchy a předsudku. Lizzie a pan Darcy

http://www.youtube.com /watch?v=oDzE6aQGVTc&mode=related&s earch=
  • Prosím...

Ahoj, dnes jsem shlédna Mamma mia! a musím říct, že mě Colin fakt ohromil... Nevíte o nějaké fotce, kdy by byl v super modrým oblečku, co mě na konci? Fakt mě dostal...:D
  • výdělek k mateřské

Díky Galaktisu můžete snadno vydělat peníze psaním článků a zároveň se podílet na tvorbě obsahu.

Za jeden článek získáte 50 bodů (pokud bude méně kvalitní nebo pokud nebude zcela pokrývat vybrané téma, může být bodů méně), což je 50,- Kč, rozdodnete-li si peníze nechat vyplatit. Za mimořádně kvalitní práci jsou možné osobní bonusy.

Za své články budete dostávat body, se kterými naložíte, jak budete chtít. Buď si je necháte vyplatit (na běžný účet, přes PayPal či jako kredit na mobilní telefon), nebo si za ně necháte poslat různé dárky (jejich výčet najdete po přihlášení v sekci moje body).

1 bod = 1,- Kč.

registrujte se na galaktis.cz/s/4107/

a také tu běží super soutěž o notebook !!!.
  • Colin je sexy.

Jak už jednou napsaly angllické noviny: Colin Firth - ideální materiál pro chov *1* Ta jeho rezervovanost, jiskřička v oku a tlumené rebelantství je děsně sexy.
  • Colin je úplně úžasný.Je jednoduše opravdový "mužský" s velký sex-apealem.Myslím, že v Bridget mu to fakt slušelo!!!!!!!!
  • Mě by velmi zajímalo, jak vysoký je Colin, vypadá jako "velký" muž... :)
  • Všude dobře, ve školce nejlépe

Nic proti vám slečny, ale které z vás už bylo 12*9*? Homen po večerníčku spát a nevysedávat u*13* počítače. *5* *5* *9*
  • Četla jsem si všechny příspěvky co tady jsou a nejspíš s ničím novým nepřicházím, jenže... No proč to neříct? :) Colin je fakt úžasný herec, poslední dobou jsem se do něj děsně zbláznila a stačil k tomu pouhý Deník Bridget Jonesové :D POmalu si sháním jeho filmy, většinou si je stahuju nebo půjčuju od kamarádů, musím říct že se mi moc líbil v Co ta holka chce :) Pokud někdo shání Pýchu a předsudek s Colinem, tak je k stáhnutí na Torrentech, nevím jak vy, ale já si ji rozhodně stránu :) Děsně se mi líbí jeho kukadla, z těch nemůžu... nedostává se mi kyslíku a pokaždý moje najivní hlavinka vypotí něco typu: K=ž by se takhle koukal na mě... A to je mi 15:D
    • Re:

na cem ze je ke stazeni?? *7*
    • Re:

Tak To jses na tom uplne stejne uplne ale mame dobrej vyber:-)
  • Pravda

Ahoj Holky mate pravdu , je fakt uzasnej.Nejvic se mi libi ten jeho pohled .Je nejen bezva klucina , ale i herec je znamenity proste SUPER!!!! *4* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit