-
přání
Všechno nejlepší k padesátým narozeninám Coline :-D *3* -
ano je mi sice 16 ale colina považuju za jednoho z nejhezčích herců je mu sice 51 ale je strašně krásnej a ty jeho oči *14*
-
Colin
Ano, je to vážně sympaťák!!! Ale - holky, neblázněte, musíte se smířit s tím, že je jenom na koukání :-) A možná, že kdybyste ho poznaly v soukromí, byly byste zklamané..... -
nemůžu bez něj žít
já ho tak zbožnuju prostě je tak sladkej jako nikdo ta jeho vejška ty oči a ten sladkej pohled uznejte že táááááááák krásnej nikdo neni prostě ho miluju...... škoda že ho asi nikdy neuvidim *9* -
Zraje jako víno
Fakt čím starší tím "chutnější". Když ho člověk vidí v Anglickém pacientovi, řekne si, že je dobrej, ale fakt třeba v tom filmu Co ta holka chce je prostě k sežrání!!!! A to nemluví o dalších, třeba Dívka s perlou nebo "Bridgetky 1,2". *3* -
obdivovatelka
Opravdu musím přiznat,že Colin je veliký sympaták.A určitě bych si přála vidět co nejvíce jeho filmů. Je prostě božský. *4* -
Sympaták!!!
Hej tenhle herec je fakt nejvíc sympatickej,ted ho nějak můžu,nejvíc si mi líbí v Láska nebeská. *14* *3* *15* -
Králova řeč
Moooooc gratuluju k získání Oscara za film Králova řeč,který byl podle mě životní rolí tohoto skvělého herce :-) Úžasný film,doporučuji :-) -
není to blb je to krasnej herec a ma ty nejlepší víkony a jeho filmi jsou super proste ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
miluju ho!!!
Mám strašně moc ráda Colina i když je mi teprve 11 let.Je strašně dobrej hlavně v Deníku Bridget Jones byl taááááák sladkej!!!!Souhlasíte že jo???