-
výška
Zní to blbě, ale když jsem četla komentáře, tak se tady někdo před 5 rokama ptal jak je vysokej. Tak 176 cm a adresa je............:-) to si nechám pro sebe....... *15* Je to nejjjjjj herec. Mamma Mia, Co ta holka chce atd. prostě nej *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: výška
Trochu jsi se utla *1* . Colin měrí 187 cm. *14* -
187 -
Wow tady někdo neumí převádět stopy.Když Colin měří 6,15 stop x(to má byt jako krát)30.48..tak ti to 176 cm nedá.Měří 187cm.Máš jeho autogram?Já mám 3:To L....
best wishes a jeho podpis *1* -
-
Re: Re: výška
na dvou cm nesejde to je překlep mělo tam být 8 ale ti lepší jako já si to najdou v cm a ne ve stopách. Jo podpis mám -
-
Re: Re: Re: výška
Chtěla jsem říct na jednom nebo na dvou......... Ja jenom abych nevypadala jak uplnej debil, kterej neumi ani počitat
-
-
-
-
Birthday
Happy Birthday Colin!!! *3* -
Colin:-*
*14* Colin je úžasnej..včera mi od něj přišli podepsané fotky a jsem enskutečně štastna. *3* Má neuvěřitelné charisma a je pstě k sežrání..je mi sice teprve 15 a nikdy sem tohoto herce nějak nemusela..když hral v bridgetkach tak sem vždycky fandila Hughovi Grantovi..ae najednou sem se zbláznila do Colina..už to trva asi přes půl roku a ja vam řikam...jednou až pojedu do Londyna tak se s nim osobně setkam!!! -
-
Re: Colin:-*
ahoj,prosim jak si napisala o autogram a kde?dakujem -
Re: Colin:-*
nazdar Niky,
na jakou adresu jsi Firthovi napsala?
fotky si mu poslal vlastní na podpis anebo ti poslal své?
poslala si mu i nějaký dopis - zda odpověděl či jen poslal fotky?
a ještě, prosím tě,je podpis pravý - ručně psaný nebo tisklý?
mockrát děkuji za odpověď
-
-
je úžasnej!!!!!! I love you:)
-
To je ale krásný chlap. Konečně se po dlouhé době objevil na plátně pěkný charizmatický chlap, který není typu ,, hollyvodské rozmazlené hvězdy!" I LOVE YOU COLIN!
-
Colin Firth je podle mě,jako divačky, opravdu dobrý herec. Je zbytečné psát, že ho mailuju atd.,protože ho jako člověka vůbec neznám. Líbí se mi ale jeho kemenná tvář a zářivý úsměv.To je fakt sexy...
-
no super
ahojda, díky všem, co jsem dali fotečky,Colin je velice přitažlivý, a to i pro mě *3* ač je mi 34, čučím na něj s vyplazeným jazykem *1* -
-
Re: no super
no co?? vám je aspoň 34 mě je jenom 14 a taky se mi líbí :D:D no nevim ale myslim že na věku nezáleží on je prostě krásnej a když se usměje tak je to jako.. nevim nedá se to srovnat :D:D -
mě je 17 a taky nad ním slintám... to charisma :D -
A mě je dvacet a i přes zdanlive velkou vekovou propast bych ho brala vsemi deseti damy *1* -
Ahojky,tak nevím,jestli to ode mne už není moc.Je mi 42 a stahla jsem si jeho fotečky na PC jako pozadí a jsem úúúúúplně vedle, protože má v sobě něco...Líbí se mi, přitahuje a 3 dny po sobě jsem koukala na film"Co ta holka chce", kde má úžasnou mimiku -
-
Re: Re: no super
no jo, jenže mě je 18 a nevim si z něho rady *9* *14* *14* *14* -
Re: Re: no super
Ahoj,není to moc,myslím,že je tak neodolatelný,že na věku vůbec nesejde.Ten film jsem ještě neviděla,musím se polepšit.On je ale úžasný ve všem.Někdy prohlížím fotogalerii jen tak pro zlepšení nálady a připadám si jako cvok. *9*
-
-
ahoj,je mi 30 a taky koukám s vyplazeným jazykem,je opravdu moc úžasný.Jsem ráda,že nejsem sama.
-
-
;-))
Dámy, mám pro vás další tip - film Ach ty ženy, v originále Hope Springs.Klasická romantická komedie s naším božským :-))Film je starej asi jako Deník...2 (2003).Přeju pěkný pokoukání :-)) -
kikina
colina fakt miluju a jeho manželce závidim opravdu moc ho miluji *14* *14* -
Colin :-*
Nevíte kdo je ženou Colina??? *3* -
-
Re: Colin :-*
Livia Giuggioli
-