-
Colin je nejlepší herec, kterého znám. V každém filmu mu 100% věřím. Dokáže zahrát cokoli - koktání, homosexualitu... Smekám.
-
Colina také sleduji docela dlouho a on je prostě boží. Sháním postupně všechny filmy s nim, tak kdybyste náhodou někdo věděl o nějakých tak mi prosim napište. Dikec *14* Elodi16@atlas.cz
-
Colin je prostě super *14* strašně moc se mi líbil ve filmu Králova řeč a nebo v deníku Bridget jonesové *4* *14* Vůbec byl neřekla že mu 53 *4*
-
Colin
Je naprosto úúúúžasnej *14* *14* *14*
...Mně se nejvíc líbil v Pýše a předsudku...rozhodně zahrál Darceyho nejlíp...a nikdo ho nikdy nemůže překonat!!!
Je nej a mocinky ho láskuju!!! *14* *14* *14* -
Mamma Mia!
Nazdárek, tak včera jsem konečně i já viděla Mamma Mia!. *14* Prostě úžasné, tak dlouho jsem se u filmu ještě nezasmála a výkon Colina byl jako vždy přímo boží!!! *14* *14* A když jsem přišla domů, uviděla jsem na stole nové číslo časopisu Reflex a v něm rozhovor s naším panem Darcym *3*! Doporučuji *1*!!! -
Je velmi sympatický a charismatický herec a jeho hereckým výkonům věřím. V každé roli. Má velmi krásný úsměv. *14*
-
blahoprani k narozkam
konecne nekdo koho znam.treba z co ta holka chce.ma dneska narozky tak happy birthday!! -
Jak je to správně
Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat, jesli někdo má te autogram od Colina? Myslím jako že jste mu poslali dopis aby vám ho dal. Ja jsem totiž našla dvě adresy, které jsou skoro stejné, ale liší se v posledním řádku. Zajímalo by mě na jakou jste to posílali vy a hlavně jestli vám z ní přišla odpověď?
nebudu to tady psát celé napíšu jenom ten rozdíl
1. London W1D 1BS
2. London W1N OAX
Prosím napište mi na kterou jste to posílali vy a přišla vám odpověď. Děkuji -
-
Re: Jak je to správně
ta 1. varianta jo už 2x
-
-
:-*
Se všema uplně souhlasim!!! Colin jo prostě upa k sežrání, možná to ode mě zní blbě ptz mi je teprv 14, ae jako on je naprosto božíí *14* *14* *5* !!! Borec.. -
kiki
colin je božíí ve všech fimech a díky jemu jsem si zamilovala písničky od ABBY *14* *4* *14* *4*