Přejít na výpis diskuzí

Colin Firth

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on je fakt božííí<3

Myslííím, že titulek mluví za vše *1* , od shlédnutííí prvního dílu Bridget Jones, ho naprosto zbožňuju, je skvělý herec a také hraje v dobrých filmek jako Bridget Jones, Pýcha A Předsudek nebo Mamma Mia atd. Má krásný úsměv a působí sympaticky, jeho ženě by mohla leckterá dívčina závidět *14*, jááá jí ho velice přeji *7* , ale kdybych měla možnost být tou ženou jááá, neváhala bych ani minutu *14* *14* *1* !!!
    Řeknu to stejně jako on v Pýše A Předsudku: Držím palečky v kariéře i v osobním životě můj 'krásný a milovaný' Coline *14* *1*
  • your-darling
    všechno nejlepší... :)
  • Colin byl nejlepší ve filmu láska nebeská zahrál to fakt dobře!
  • WOW

Colin je proste bomba, v Bridget bol bohovský. Len sa chcem opýtať, či niekto z vás nevie, kde by sa dalo zohnať DVD britského miniseriálu Pýcha a predsudok z roku 1995, kde hral pána Darcyho a je to vraj úvod do závislosti na Colinovi. Helen Fieldingová (autorka Denníka BJ) na základe jeho hrania a postavy pána Darcyho v tomto filme napísala postavu Marka Darcyho v DBJ. Tak ak mi viete niekto pomôcť.... Diky
  • Nádherný!

Je vážně úžasný, nádherný, prostě jednička. Co bych dala za to kdybych se s ním mohla poznat je tak sexy!!!!!!!
  • Všechno nejlepší k narozeninám
    *3* *3* *3*
  • Filip

Tuhle jsem ho viděla na ČT2 v Jak je důležité míti Filipa, A dámy kam se hrabou deníky. On je prostě sexy.
  • ;-)

Ahoj! Naprosto s vámi souhlasím! Colin báječný herec a vypadá naprosto k sežrání *14* LOVE *14* !!! Viděla jsem ho bohužel jen v Briget a Lásce nebeské *9* , ale okamžitě jsem propadla jeho neuvěřitelnému kouzlu *14* Doufám, že ho uvidím ještě v dalších jiních filmech *14* !!!
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!! :3 ♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anninka0001

super herec

je to fakt jeden z nejlepších herců...v mamma mia mě úplně dostal... *1* a teďka se hrozně těším na easy virtue a obraz doriana graye *1* *4* *4*
    • Re: super herec

Jooo, na Easy Virtue se taky moc tesim.....a v Accidental husband je taky super, hlavne jak se porad cpe *14* *14* Fakt ho moc miluju, když se usměje, podlamujou se mi kolena, jeho mnaželce fkt závidím *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší