-
víte že
má 2 sourozence? sestru a bratra *3* -
-
Re: víte že
Nemá sestru a bratra má 2 bratry JD a Costa *4* *3* *1*
-
-
Já vím jak to dělá
dyť je to jasný už to několikrát řek jenom dítě to může pochopit jenomže děti se na to moc často nedívaj a málokdo jim uvěří Criss říká že se snaží pořád myslet jako dítě protže jenom děti ještě vedí a věří *5* -
-
Re: Já vím jak to dělá
Já jsem taky dítě, je mi 11 a dívám se na to každý týden na prima cool. Criss je prostě naprosto úžasnej, je jednička :-) -
-
Re: Re: Já vím jak to dělá
Já na Extrémní Magii koukám na Prima COOL a taky na AXN, na AXN už dávají 3. sérii *4* -
prostě criss
Já nevím proč ale dívat se musím.Nechápu jak to dělá ale oči má nádherný. *14* *5*
-
-
jsem sice jen dítě
já sem dítě dívám se pravidelně vím o něm i víc než někteří z vás ale je prostě super
*4* *4* *3* *1*
-
-
Criss
Criss je vážně skvělý, úplně mě okouzlil=D *14* *14* -
-
Re: Criss
Má obrovské charisma, a strašně hluboké a tajemné oči, vše do čeho se pustí mu jde dokonale jak zpěv tak to ostatní *5* *4* *14*
-
-
aaa
je super. -
criss
když se vám nelíbí,tak sem nelezte a nepičujte.....je náhodou dobrej criss andělů *5* -
s..
Criss umí skvěle používat živly.Zajímalo by mě,kde se to všechno naučil.Jinak je fakt the best iluzonista a kouzelník..... -
-
Re: s..
s timhle se mususis narodt -
Re: s..
ja nej a supr jenom bych chtěla vědět kdo je jeho rodina *14* *4* -
-
Re: Re: s..
je blbec *10* jooooo *16* *5* *10* *8* -
-
Re: Re: Re: s..
hmm ty nejsi normalni *16* -
copak ty to dokážeš líp?! *16* -
skuz to co dělá on a pak až nadávej *16* -
ty seš blbec jooooo *15* -
A jak to můžeš vědět ty ses s nim někdy potkala? Asi se řídíš heslem,kdo to říká ten to je. Zamysli se než něco hanlivýho o někom napíšeš. -
-
ty tu laskavo nepičuj jasne? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Re: Re: Re: Re: s..
drž piču ty magore! jediny debil kdo tu je si ty!!! -
-
suhlasim
*16* -
Re: Re: Re: Re: Re: s..
to říkáš komu?Když drž hubu,tak drž si jí sám,protože mi nepadá.
-
-
-
Hele zavři si hubu,ty neumíš nic.
-
-
-
-
criss is looser
Criss je sračka největší. Nic zatím pořádného neukázal. Většinou jen kopíruje. A hezky vše maximálně zveličuje. *15* *16* *5* *5* -
-
Re: criss is looser
Nemá cenu se hádat. Pokud tyhle věci začne někdo tvrdit, crisse vůbec nezná a newí o něm vůbec nic. nějak začít musel, i když vážně nevím kdo si nechal napíchnout skoby do zad a nechat se táhnout vzduchem, nevím kdo levitoval nad pyramidovým hotelem Luxor, Newím kdo se nechá dobrovolně přejíždět autem nebo táhnou za čyřkolkou, nebo přejet parním válcem.. :D Ale to je dobrý.. ví víte všechno..... :D -
A ty umíš něco lepšího než on?Že si ho dovoluješ ponižovat?Začni nejdřív u sebe a pak suď dál. -
A ty umíš něco lepšího než on?Debile?Ty nemáš ani šajnu narozdíl on Criis Angel,jaké dělá kouzla a triky
-
-
nejlepší
on prostě nejlepší nejdokonalejší :-* *14* *14* *14* -
-
Re: nejlepší
Criss je nej iluzionista best kouzelník :D miluju ho *14* -
-
Re: Re: nejlepší
criss angel je borec na konec
-
-
-
Criss Angel
Je to borec ! -
I love Criss Angel
Criss Angel je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! MINDFREAK!