-
prosím odpovezte! :(
Lidi, mám otázku... už dlouho mi to vrtá hlavou... Našla sem dvě videa, kde měl Criss údajně umřít, jedno kde ho zabil blesk, a druhý, kde se zabil při explozi auta... je na tom něco pravdy?? Nevěřim tomu, ale nejsem si úplně jistá :( odepište pls... předem díky... :)) -
-
Re: prosím odpovezte! :(
ta exploze auta je nějakej novější díl,zatím vysílaný jen v USA,myslím že je v 5.nebo 6.sérii,skočí ze srázu a to auto bouchne :) -
Re: prosím odpovezte! :(
No, při blesku se nezabil, jen měl mírně poraněnou nohu, ale ta se mu spravila. To bylo z Extrémní magie. O tom autu nic nevím, ale myslím, že to bude opět z Magie a stále žije. -
-
Re: Re: prosím odpovezte! :(
Dívám se na každej díl a tak vím že se vsadil s nějakým kámošem že ho nepřejede svíým autem. Na první pokus Crissův kámoš zastavil, ale na ten druhej ho už přejel a proletěl cihlovou zdí. Všichni kolem něj si mysleli že je mrtvej, ale na konec vstal a začal se smát a ještě tomu kámošovi ukázal prostředník. -
-
Re: Re: Re: prosím odpovezte! :(
ten jeho kámoš byl "Úžasný Jonathan" všechny dily jsem si stahla na uloz.to
*4* *4* *4* *4* -
To jsem taky viděla, no. Ale jo, je živej, nedávno jsem ho viděla v nějaký show! -
jojo... to vim... To sem taky viděla. To s tim bleskem mě vyděsilo nejvíc, ptz u tý exploze bylo ukázáno, že je to fake... ale nikdy se nemůžu bejt jistá :( http://www.youtube.com/watch?v=2zXq GT3mzcQ&feature=related - tohle je ten odkaz na ten výbuch... se jukněte na 26 sekundu.. ty kecy klidně přetočte. Ale myslim si že je to kravina.. nebo alespoň doufám :(( ale dík za odpověď :))
-
-
-
-
Shannon
Jak se jmenuje jeho kočka? *7* S kámoškou se furt hádáme a nemůžeme se dohodnout *9*. -
-
Re: Shannon
jeho kocour se jmenuje Hammy :) -
-
Re: Re: Shannon
Díkec *4*
-
-
Re: Shannon
jmenuje se hammy :)
-
-
narozky
vse nej k narozeninam criss *3* *3* *3* -
Criss
Přeju všechno nejlepší k narozeninám. *1* Krááásný oči. -
hb
všechno nejlepší! :) úplně tě žeru si nejlepší! :) <3<3<3 -
narozky
všechno nejlepší Crisi a ať se ti daří v kouzlení :) -
Narozky
Všechn nejlepší Crissi ♥♥♥♥ *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám -
Twitter
přidejte si ho klíďo na Twitteru,je to jeho pravý profil a skoro denně tam přidáva fotky a podobně :)dneska tam přidával z jeho narozeninové oslavy :)) a za vaše tweetsy bude jen rád :)) http://twitter.com/#!/crissangel -
-
Re: Twitter
borec *4* dík mooc hned tam mrknu, už se těším *14*
-
-
<3
Je to borec ♥ Totálně mě dostal..má neskutečně nádherný oči ♥