-
MP3
Sorry nevim jak se to dela tak nic -
MP3
Čaute lidi přidám tu pár Mp3 písniček Crisse Angela tak jestli chcete tak si to stahnete. Pisnicky ste slyseli v ruznych dilech! -
?
nevite jestli *14* Criss *14* ještě pořad chodi s tou *16* holly madison *16* ? diky za odpoved :) -
-
tak nič dole máš odpov...
-
Asi nie mám pár dielov CRISSA ANGELA a v jednom z nich je, že sa ide...
a ževraj...alebo nie???ja neviem.Ale keď si tú časť pozrem tak ti opíšem. -
Re: ?
ne s Madison už neni, momentalne je s jakousik Grabowski a nechali si potetovat prsty v prosinci nebo v lednu -
-
já si myslim že to neni pravda dívala jsem se na youtube tak v březnu to bylo??starý to nebylo a měl magickou šou a nic na prstech neměl
-
-
Re: ?
no nevím ale doufám že ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ?
myslím, že nám to může být jedno jestli s ní je nebo ne ... *5* ale očekávala jsem, že má Criss lepší vkus :) -
-
Re: Re: Re: ?
:D ale on podle me uz s ni neni, je s pičou krea se jmenuje: veronica grabowsi *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
ó můj bože...to si teda moc nepolepšil.vypadá hrozně.hlavně od hlavy dolů a od pasu nahoru...to jí podělali plastiku,nebo je to záměr.fuj *8*
-
-
Jenom žárlíte (kdo by nežárlil, že :-D ?), ta Veronica je docela hezká a celkem se k sobě hodí...
-
-
-
-
-
-
Vy kryplíci
Hele vy zamindrákovaný dementíci, nechte si svý arogantní, zavistivý a urážející keci pro sebe nebo pro někoho koho to zajímá ... Myslím, že tohle je FANKLUB a vy pi*e co sem píšete jakej je Criss hovno a podobný ubohý kecy tak si založte svůj ubohej ANTIFANKLUB Crisse Angela a tam si vylívejte srdíčka. TADY TO TOTIŽ NEPATŘÍ !!! Pochopily vy hovada dutý ? *3* -
-
Milý KRYPLÍKU,
kdybych ti zaklepal na tvou vrchní část hlavy, tak by se ozývaly zvuky dutých tónů.A tohle fakt není fanklub,takže myslíš blbě(tvé blbé myšlení vychází už z tvého článku).A takhle můžeš nadávat svým rodičům ,že Tě ještě neodnaučili věřit na pohádky a že jsi asi HOMOSEXUÁL (pokud jsi kluk a nebo pukud jsi děvče ta MARNÁ SNAHA),protože ho žereš na tolik že už se nedáš považovat za HETEROSEXUÁLA (jako Já) a můžeš jim vyčítat že splodili někoho tak najivního jako jsi Ty.
V možnostech je napsáno ,,diskuse" ne fanklub!
Ps.Všechny tvé nadávky svádím na Tebe. CHA CHA CHA. -
uplne s tebou suhlasim ja crissa angela milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
♥
I LOVE CRISS *14* *14* -
Co na to říct???
Tak tahle diskuze mi vážně zkazila dojem o celém "fanklubu" Crisse Angela. Je mi z toho smutno... Vy,co ho rádi nemáte,tak místo toho,abyste se dívali jinam,tady zesměšňujete a slovně napadáte lidi,co Crisse rádi mají. A vy,fanoušci,místo abyste nad těmi kanálními výjevy mávli rukou,tak tady chrlíte slova,za který by se nemusel stydět ani klasickej cikán. Samozřejmě,bránit a bojovat za to,co máme rádi a milujeme,je správné,ale ne tímto způsobem. Je mi z toho vážně smutno... Criss si nezaslouží takovéhle sprosté fandy,tak se zamyslete... A potom,i kdyby to bylo nahraný (a podle mne většina,a to drtivá není),tak je to nahraný dobře a je to supr nápad. Vždyť Piráti z Karibiku sou taky nahraný... Vy,co tomu nevěříte,to berte jako dobrý film a vy,co tomu věříte (se mnou taky) se prostě dívejte... Ty sprosťárny sou zbatečný!.. -
-
Rád bych to bral jako film kdyby do nás nehustily že je to pravda.
Ale je to fakt dobrý proslov,už jenom to vymyslet ti dalo dost práce.
Že. -
-
Po bolo pekné.
-
-
Re: Co na to říct???
no to co jsi řekl řekla je pravda já mám CHrisse rada a nahodou Cperfielda ani neznam zadny trik ani prd znam jen Chrisse vim že něco je kamerovy trik ale jako třeba ten parní válec zavěšování tělo to teda trik néni ale faktis je mi 10 a jsem chytřejši než ti volové co tady o CHrissovi vijou opravdu malo ja bych mohla nadavat do aleluja já na ně seru lidi co mam rada jsou ti kteří :neponižují CHrisse ,Coperfied je hustej společně s CHrissem to by řekl fákt chytrej teenager (což je na světě už málo,škoda)a jelikož myslím že ti hnusní antichriss fanoušek tady nemaj co dělat a myslím to vážně nemám ráda Biebra a píšu to do jeho fanclubu ??? ne to teda ne mě se prostě nelibi vic se mi libi třeba to do té muziky moc nepatři ale mám radši Karla Kryla no a ???? -
Naprosto souhlasím -
Tady je zas někdo moc chytrej
-
-
Criss
hledám fakt velkýho fanouška ♥crissa angela ♥.......Prosím napište -
-
nevím jak moc velkího fandu crisse angela mislíš ale například já jsem si udělala mně mojí neteři a naší kamarádce z jeho podobou na smrštovací foliji náušnice panáčka na klíče tak aby mu byl podobnej a trička jsem udělala savem z vlastnoručním návrhem a občas si maluju jeho ca a namalovala jsem obrázek z jeho podobou do soutěže nad oblaky aneb každý může být hvězdou, a posloucháme jeho písničky není to přehnaní možná trochu jo *14* *14* *14*
-
Re: Criss
no čo je? :D -
ahoj sem dost velkej fanousek Crisse Angela mam ho fact rád je to velikej mág a moc bych se snim chtel setkat. doma stahuju jeho serie extremni magie je dost dobrej a neuveritelnej na nekolik jeho kouzel jsem prisel jen diky serialu magie kouzla zbavena ale nevadimito protoze je muj milacek na netu si schanim i jeho obrazky, karty a dvd crissi mam te rad standa................ *14* *14* -
Není to pro mne číslo jedna,já mám radši Michaela Jacksona,ale z těch živých drží u mne spolu s Deppem a klukama od KISSu 1. místo... Mám ho hroozně ráda,zkrátka Criss... *1* *14*
-
-
Vy máte dost
Nějakýho stupidního Angela nemůžeš s Coperfieldem srovnávat..Jo jasně, je to iluze..Ale coperfield měl různá představení..a bylo to o zručnosti..rychlosti rukou ..atd ..tenhle šašek umí hovno je k smíchu ..a ty kecy u toho ..bože, tomu můžou opravdu věřit jen Amíci..nebo volové jako vy..Kteří toho chudáka uznávají ..Prostě..Natočit jde vše..Každý kdo si sežene natáčecí tým, může být KOUZELNÍK..seženeš pár lidí, zahrajete divadýlko..a pustíte to na internet..
A prosímvás, urážky si nechte, akorát to vypovídá o vaši inteligenci ..Jestli chcete, klidně to tomu šášovi žerte..Čím víc sledovanosti a fanoušků, tím lépe pro něj ..Časem vám to možná dojde, že si jen nějaký bohatý kretének hrál s kamerou, a vyjebal s lidma jako jste vy ..S lidma kteří ho žerou
Jen tak pro ukázku sem hodim link na video nějakýho kluka z ČR..kterej si sám, na svým PC jednoduše udělal takový sranda video, kde jakože kouzlí ..A představte si když má někdo prachy, lidi kolem sebe..Tak si potom může dovolit větší kousky..Všechno co předvedl Angel, je jen film..nic víc..žádný vystoupení na podiu, před náhodným obecenstvem..Tkže pro mě je to NULA
http://www.youtube.com/user/MRs hontey#p/u/34/C7wYwdfGSjw -
-
Re: Vy máte dost
No a čo i keby bol nejaký bohatý šaško
,ktory to vie s kamerou dokazal aj iné veci je napriklad herec spevák a iluzionista a ak vie oklamať tak dobre
tak je fakt dobry a mimochodom neni sú
to trik s kamerou ale s očami normalny človek to vídi akoby bol s inej planety
,že má nadprirodzené schopnosti no neni to tak viem že som vela ludi sklamal ale je to len trik nad, ktroým trochu porozmýšlal neni to nič viac ,ale aj tak je perfektný. *14* -
-
Ty co tu vystupujes pod menom CrissAngelJeHovno si upne ubohi zaloz si antifanclub Crissa Angela a od tialto laskavo vypadni ty kok*t *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* prasa jedno nevychovane *16* *16* *10*
-
-
Přečti si jeho životopis, on není známý tím, že "natočil super šou jak oblbnout všechny lidi a dal to do televize", spousta jeho kouzel byla nenatočená, v reálu, před davy lidí, na podiu, v obchodních centrech atd. Tvůj koment neberu vůbec vážně, protože je to asi na zhruba stejné úrovni jako kdyby jsi řekl, že Pavarotti neumí zpívat, protože ho dávali v televizi a tam je prostě všechno na playback!
Takže klikni na políčko životopis, přečti si něco o něm a pak kritizuj!!!Nevadí mi, že ho nemáš rád, ale že tady žvatláš bláboly co nemají hlavu a patu:) Já mu fandím a mám ho ráda, protože něco dokázal, něco umí a má talent a kdyby ho neměl, v životě by se nedostal tam, kde teď je- to že ho někdo 4x ocení jako kouzelníka roku asi znamená, že na to má a je vážně borec, ale promiń, když to říkáš ty, kterej kouzlům tak moc rozumíš, asi asociaci co mu ty ceny udělila nad všema ostatníma kouzelníkama - tak jí napíšu že mu je musí vzít. Ne, ty máš dost, ne my....Nad lidma jako ty kroutím hlavou... -
ZA 1.Pokud Já vím Criss Angel Dělá své triky na podiu ZA 2.Jediny kdo tu uráží jsi ty ZA 3.Kdyby nekoho podplácel uz by o tom všichni věděli chtěl bych videt tebe byt zpevak herec kaskader a iluzionista *5* -
-
jasně já z tebou suhlasim že criss nikoho nepodplácí a pokud jde o jeho kousky tak je delá před spoustou lidí a některé jsou tak nebezpeční že muže přjít i o život * *3* *3*
-
-
Nevím jak ty, ale nějakou dobu jsem žila v Las Vegas a s kámoškama jsme chodili na jeho vystoupení v Luxoru skoro furt, a několikrát jsem se s ním setkala *4*
A to co jsem viděla na podiu určitě fake nebyl *4*
PS: Když se ti nelíbí tak se na něj nedívej a nech ho žít *16*
PPS: Sice tě neznám, znát tě nechci a nikdy tě znát nebudu ale vím že Criss je o 1 000 000% víc sexi než ty *1* -
Hele zlato,i kdyby to bylo jen nahraný (a věř mi,že ne všechno je,něco možná,ale nula to není),tak je to sakra dobrej nápad a sakra dobře nahraný! Ale on něco umí,a potom,třeba to zavěšování těla je pravý,ty kaskadéřiny atd... V tom týpkovi něco je... Tak tady prosím nenadávej,že je
criss hovno a potom neříkej,aby sme my nenadávali..nadáváš sám! -
jestli o je jak říkáš nula,tak co si potom ty? -
-
On je čestný člověk ,protože si nehraje na kouzelníčka!!!!!!!
-
-
Mě Criss nevadí...podle mě to co dělá, by zasloužilo pochvalu ať už jde o iluzi nebo o opravdové kouzlo a zrovna ty (CrissAngelJeHovno) a ostatní co urážej Crisse by si mělu uvědomit že nacvičit to a naučit se kouzlit muselo dát práci..souhlasím s většinou...jen mu závidíte..ptáte se co? třeba to jak vypadá *14* *14* neboto že si vydřel slušný peníze...Caperfield je borec, o tom žádná a Criss se ho znaží dohnat..dá to fušku,ale myslím že je Criss dobrej...Vy ( i já *1* ) víte o magii hovno,tak to neřeště a jesrli se vám nelíbí tak se na něj nekoukejte a dělejte jako by nebyl..navíc tohle fanklub tak nevim co sem lezete kokoti!! -
-
Tohle NENÍ fanklub KOKOTE!!!!!!!!!
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* Nejrači bych ti nadávale do aleluja ale raději napíšu jen naser si ty kokote *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Pfff
Vy to tomu šaškovi žerete? Je to idiostký podvodník, nic neumí ..všechno je to nahraný, a jestli myslíte že ne, měli by jste se jít léčit :D
PS: Jsem mág ! OMG, Největší pičus -
-
Re: Pfff
Hele ty jeden PIČUSI POJEBANEJ RETARDOVANEJ,ty HOVNO umíš a ještě ho pomlouváš ,tak většího SKURVISYNA než si ty jsem ještě neviděla!!!Ty KOKOTE IDIOTSKÝ.S těmi tvými pomluvami běž do PRDELE a ještě DÁÁÁÁÁÁL.Kdo si myslíš že si, takhle si nadávej svoji mamě.S těma pomluvama si můžeš NASRAT.Takového DEMENTA ještě svět neviděl!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Hele ty jeden PIČUSI POJEBANEJ RETARDOVANEJ,ty HOVNO umíš a ještě ho pomlouváš ,tak většího SKURVISYNA než si ty jsem ještě neviděla!!!Ty KOKOTE IDIOTSKÝ.S těmi tvými pomluvami běž do PRDELE a ještě DÁÁÁÁÁÁL.Kdo si myslíš že si, takhle si nadávej svoji mamě.S těma pomluvama si můžeš NASRAT.Takového DEMENTA ještě svět neviděl!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *20 -
-
Re: Re: Pfff
Nemluv tak sprostě prosím... On ti za to nestojí... -
-
Re: Re: Re: Pfff
a ten kdo uráží Crisse tak jako může mluvit sprostě?? to je mi teda spravedlnost *16* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Pfff
promin ja nekdy uplne blblblblbllblbm vis co myslím prostě mimo a pišu strašně sprostě
-
-
-
že jo ten blbec prostě nás chce jen nasrat pičus kurva to je já bych ho kopla někam (teda jestli to je kluk) prostě závidí Chrissovi že má tolik fanoušků a slávy kolek at chcípne jeden Magor *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
-
-
Hele kdo říká že je Chrisstopher Nicolas Sarantakos blbec toho já prohlašuji za nejblbějšího člověka ve vesmíru *10* *8* protože já říkám že pověšenej rybářskýma háčkama za záda na helikoptéře a ještě přeletět celé Nevadské údolí ohně to si myslím že asi kamerový trik není *10* *10* *16* *5* hele no prostě levitovat to taky neni kamerový trik a oživit nějakou figurínu to taky ne *5* *5* *5* já mu to klidně žeru ale nějaký kaskadérství a ty nějaký kouzla nemusí být kamerový trik a nebo ještě to co ukazoval s tou létající polistirenový kelímek mají to nějak asi tak připravený nee *5* *5* *5* já prostě ho mám ráda jako Selenu,Miley nebo Demi nebo Jonase atd. prostě je teď chlap kterej je slavnej a já jeho fanouškem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* -
Kryple, kdyby nic neuměl tak asi nemá tolik ocenění za to co umí !!! Ty se jdi léčit, jinak tě ta závist sežere za živa *9* -
zachujanče pojebany! to si piš svoji matce zmrde. Když jsou to triky tak jak levituje? jaky trik byl když si nechal do zad vpichnout železa a pak byt za vrtulnik poověšeny? ty by si byl davno posrany ty zmrde pojebany! tak mu nezavid -
-
Uklidni se !
Ty jsi holka? Tak to potom ta nejsprostější co jsem kdy viděl ..A ano..všechno co Angel udělal, jsou KAMEROVÉ TRIKY ..Chápeš?
Posledně co jsem měl tu možnost vidět jeden z jeho dílů..když prostrkoval omáčku přes stůl..bylo vážně zábavny:DD jak druhou rukou hmatal pod stůl..Málem tam zalezl celej ..fakt chudák ..Škoda že se tu nevyjádří víc inteligentních lidí..Píšou tu jen samý děcka..tkže to nemá žádný význam se tu hádat..Mě je to fuk..čumte na něj, a myslete si jak není užasný ..Pro mě je to hovno,a nesahá mi ani po patníky..Já se lidi oblbovat nesnažím...xD -
-
Ty si čo za dementa???? Sa nehambíš za to čo si napísal že Criss ti nesiaha ani po členky???? To skôr ty jemu nesiaháš ani po členky!!!! ko*ot jeden sk*rveny!!!!! A ešte pripomínam že Criss nie je žiadne h*vno ty ch*j jeden po*ebany!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
to som písala tomu IKSDE čo musí všetko komentovať!!! *16*
-
-
a ked ti to je jedno tak nič nepíš každý musí mat idola a musí sa niečim živit
Vieš? *4* -
Přečti si jeho životopis, on není známý tím, že "natočil super šou jak oblbnout všechny lidi a dal to do televize", spousta jeho kouzel byla nenatočená, v reálu, před davy lidí, na podiu, v obchodních centrech atd. Tvůj koment neberu vůbec vážně, protože je to asi na zhruba stejné úrovni jako kdyby jsi řekl, že Pavarotti neumí zpívat, protože ho dávali v televizi a tam je prostě všechno na playback!
Takže klikni na políčko životopis, přečti si něco o něm a pak kritizuj!!!Nevadí mi, že ho nemáš rád, ale že tady žvatláš bláboly co nemají hlavu a patu:) Já mu fandím a mám ho ráda, protože něco dokázal, něco umí a má talent a kdyby ho neměl, v životě by se nedostal tam, kde teď je- to že ho někdo 4x ocení jako kouzelníka roku asi znamená, že na to má a je vážně borec, ale promiń, když to říkáš ty, kterej kouzlům tak moc rozumíš, asi asociaci co mu ty ceny udělila nad všema ostatníma kouzelníkama - tak jí napíšu že mu je musí vzít. Ne, ty máš dost, ne my....Nad lidma jako ty kroutím hlavou...
P.S. ne nejsme děti, já jsem kupříkladu už nějakou tu dobu dospělá...
A UŽ MĚ NEBAVÍ PSÁT VŠEM TO SAMÝ - VŠICHNI MÁTE STĚJNĚ NESMYSLNÝ ARGUMENTY! -
a ty si pičus? jo to víme všichni a nezavid mu proste se tady nebudu doahdovat s takym stupidnim kokotem co umi jen zavidet proste ubohy krypl. kdyz se ti Criss nelibi tak se tady neser a nepis tady nic tady to je pro fanousky Crisse a ne pro ty co umi jen zavidet a nadavat mu. bez si to psat treba Coperfieldovi ale tady zbytecne nepis take pičoviny ktere ani nejsou pravdive ty kokote!! -
-
Re: Re: Re: Re: Pfff
Nemám jinou možnost než souhlasit s tím "blbem",co se evidentně hoodně nudil,že o Crissovi tohle píše... Uklidni se prosím... Mluvíš jako kanál a to by Criss nechtěl.. Mám ho taky ráda,a to moc,ale ty sprostý slova jsou zbytečný... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pfff
hele ty chtraku přechytralej kdyz mas Crisse rad(a) tak určite se nebudes zastavat toho kokota ty pičo a Criss me nezna a myslim si ze ho nikdy na zivo neuvidim take banan! -
Re: Re: Re: Re: Re: Pfff
lepší sprostý slova než nechat urážet svýho oblíbenca ty chytrá *8* *8*
-
-
-
-
-
jediny kokot kdo by se mel jit lecit si ty ty zmrde co jen zavidi!! -
-
jo ten kdo tvrdí o crissovi takoví věci jako že podvádí a tak podobně tak mu závidí a to tak že moc závidí závidí mu že criss umí kouzla a oni ti co mu to závidí tak ti neumi nic, člověk má delat to co umí a criss dělá kouzla protože to umí. končím tvá mána *14* *3* *5*
-
-
ty kurvo zkurvena co jen umi zavidet Crissovi nic vic!! tak se to nauc a nezavid ty kokote pojebany, vole si taky pičus zkurveny ze to CELY SVET nevidel!!!! kokote chcipni pičo!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
hej,jestli ti to nedošlo,tk je to iluzionista.a vygoogli si,co znamená slovo "iluze".už chápeš?většina toho,co dělá,jsou obyčejný iluze,i on sám to přiznává,ae jsou to perfektně dělaný iluze.a když už sjem u toho...copperfield je taky iluzionista...a nadáváš na něj?myslim že ne,páč criss je hezčí a závidíš mu :P
-
-
jj
jj to bylo dobrý *1* *1* *4* *4* *4* *5* *1* *3*