Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On bude asi Satanova prava ruka nie ze je bozi. Sa zobud Martina
    • martinaluzna
      nechapem ti ale nevadi *7*
  • martinaluzna
    Boooze dnes sa mi o crissovi snivalo no neco neuveritelne uzasne I love criss angel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Tak nám ale napíš čo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .
    • romicik
      me taky
      *3*
    • a neděláte si legraci z toho
      • Nechápu.
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • martinaluzna
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • criss je uplne božiiiiiiiiii naučila som sa od neho par trikov on je uplne NAAAAAAAAAAAJ *14* *14* *14*
  • martinaluzna
    milujem crissa angela on je BOŽÍÍÍÍ ja ho žeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I lova criss angel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • božéééé...nechápu,proč ho každý pomlouvá...samé kecy že to sou jen triky...jenže o to jde...on je ILUZIONISTA...ten,kdo nechápe,co to slovo znamená,nepochopí i jeho...iluzionista=ILUZE tzn. že to je jenom v hlavě přihlížejících.....jejkote vy co ho pomlouváte,si nejdřív uvědomte,co slovo iluze znamená...pak teprv něco říkejte
    • A když jseš tak chytrá tak proč nedodržuješ pravopis!
      CO?
      • ty už mi taky pěkně piješ krev... *16* nedodrzuju pravopis protože uz sem tak nasra*á,že píšu rychle abych tě už mohla konečně odfakovat
        • Jak tak koukám,moc se ti nedaří.A ta směs co ti porokrvuje "mozek",asi není krev.

Ps.V klidu,to máš nějaké střevní potíže nebo co,že tak rychle "píšeš"?
    • Ano je to iluzionista a snad si to každý uvědomuje (i když podle některých komentů to tak nevypadá). Na druhou stranu veřejně o sobě hlásá, že je mág, což už je na opováženou a také ukázka jeho ubohosti.
      • A hlouposti lidí, kteří mu to žerou.
    • martinaluzna
      uplne s tebou suhlasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim *4*
  • když si tomu někdo nevěří,je to jeho věc...já náhodou tomu věřím s podobnými mystyckými ukázy mám už zkušenosti a ještě teď mi z toho běhá mráz po zádech...je možné že někdy mu nějáká blbost pomáhá (ale to pochybuju)..nenadávejte na něho...tak jak to bývá vžducky,vy mu nadáváte protože u závidíte...je suprovej není moc lidí co to umí tak přestaňte kecat a běžte si ho pomlouvat někam jinam(nebo radši vubec)...
  • ♥♥♥

3. série 18 díl ;) ..... je SeXy ♥♥♥criss @ngel♥♥♥
  • besta

:-o 43

jemu už je 43?já myslel že spíš 33.. :-o
    • jn, taky sem myslela :)
      • ja jsem si to taky myslela *5* *14* *3*
  • je super

Criss Angel je prostě nejlepší a ať si říká kdo chce co chce je to pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit