Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeho triky se mi líbili do té doby než jsem pochopil že je to televizní fraška jinak je sipatickej
  • On je prostě božíí! *14* krásný, sympatický... prosté nejúžasnější! *14* *14* *14* *14* *14*
    • martinaluzna
      presne tak *14* *14* *14* *14* *14*
  • romicik
    criss angel je fakt super ja jsem si ho i nakreslil me se libi a jeho triky
    • martinaluzna
      a ja som aspon 7 kresieb nakreslila *4* *7*
  • Například jak dělal "trik" kde chodil po vodě. Byl to jeden velký podfuk jelikož 2 cm pod vodou bylo sklo, a jak je jistě všem známo čiré sklo není ve vodě vidět. A i jeho ostatní rádoby "kouzla" jsou nejspíš podfuk. Co mi víme co nám do té televize pustí, dnešní počítačová grafika dovoluje udělat na tom počítači opravdu neskutečné věci.
    • Přesně,a ty lidi jsou často podplacený.
    • kajasmut
      Vždy! opakuju VŽDY! jak říká nevim kdo jelikož je anonymní tak vždy si musíte připomínat jen na tohle! Např. jak vysvětlíš že se z popelnice která stojí na betonu a do který tlačej zvrchu lidi dokáže přemístit za pár vteřin nad ně na balkon????? no? schválně!(a ještě k tomu tam na ně celou dobu mluvil díky vysílačce kterou měli i lidi i on!!!!!
      PS: Criss je SUPER! *4*
      • dík za podporu ;)
    • romicik
      tady jsou faniusci a ne skeptici a jestli neco proti nemu mas no tak to sem nepis!!! *10*
      • Jenomže,když si na tommhle webu otevřeš stránku o CA takje tam napsané
        ,,diskuse".
        A to znamená:věcný rozhovor několika osob o určitém tématu.
        Slovo rozhovor znamená vyměňování názorů o opět určitém tématu.
        To znamená že si sem o něm můžem psát co chceme a Ty s tím nemůžeš nic dělat.
        !!!JASNÝ!!!
        Ps.Dle PRAVIDEL ČESKÉHO PRAVOPISU(to je taková knížka kde máš psaní
        i,y ...) tam máš ty vykřičníky opravdu zbytečně.
      • suhlasim
    • martinaluzna
      ked mu neveris tak mu never alke ak si si vsimol toto je funclub a nie antifunckub jasne ti to je? Takze DOVIDENIAAAAA!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • A já hlupák jsem si myslel, že tady je "Diskuse pro Osobnost Criss Angel" a on to je zatím fanklub *1* *1* *1* (jen pro opravu, anglický výraz je "fan club" a ne "funclub"; fan=fanoušek, fun=zábava)
        platí i pro romicik
        • jo máš pravdu..konečně si to přiznal - si hlupák...sprostší výraz je debil,kokot,pako,kretén.....a tak bych mohla pokračovat donekonečna
          • No, tak vulgarismy by jsme si mohli odpustit, že ano. Už jen proto, že mě tím nemůžeš urazit. Pouze tím dokazuješ pravdivost mého tvrzení, jelikož na něj nemáš jiný protiargument. Dále se tím shazuješ přede mnou a před dalšími účastníky konverzace.
            PS: ne všechny vulgarismy, které jsi použila jsou synonymy ke slovu hlupák. *3*
            • hele ty uz mi vážně lezeš na nervy...znám i sprostší výrazy které by tě vystihly ale ty jaksi tenhle server nepovoluje..a kdyby neco tak já mám proti tobe jeste v záloze spoustu argumentu...i doma mam posledni slovo vzdycky já...a já se tady narozdíl od nekoho neshazuju...spousta lidi tady taky potvrzuji pravdivost meho tvrzení...kdyby se stretli vsichni fanousci CA co tady pisou a lidi,co ho jen pomlouvaji,tak ty bys mel sanci na preziti asi tak 1:1 000 000. a uz me kruci nestvi s tim mrkajicim smajlikem protoze to vypada jako.... *16*
  • Criss Angel je clovek s nadludskymi schopnostami je jeden z mala kto dokaze robit to co predvadza...bezny clovek sa nedokaze naucit to co on predvadza. Niektore kusky viem aj ja tak ako aj vy ich dokazete ale niektore triky nevie nik. Vie kontrolovat svoje telo a oklamat rozum.
  • http://www.nejvic.info/info-celebrity/68888-televizni-mag-criss-angel-se-zasnoubil.html
    • taylorrka
      Ivo (anonym) hele nevíš kdy ?? se zasnoubil
      • Myslim, že na začátku září.
  • allisonc
    Viděli jste 3. sérii 19 díl? Tak to bylo něco!!
    • to mam stiahnute a furt to pozeram je to sila *14* *2* *7*
    • romicik
      ja to videl
    • martinaluzna
      Tak to bola sila *4* *4* *14* *7*
  • Ako že Crisse mám velmi ráda je užasnej talentovanej jeho tryky su fenomení :) a ktomu je Krásnej.. ale nechapem holčiny ktere tu pišu I looove :D a podobně to mi příde k smíchu ::D třeba zrovna ty martinaluzna :D kolko máš rokov 10?? :D *1* *1* *1* *1*
    • Aké zločiny????????????????
    • martinaluzna
      16 ale nevadi *15*
  • believe
    Zdravím lidičky *4* moje životní heslo zní-Neuvěřitelné nemusí být vždy nemožné..a všichni co pochybujou,že existujou i věci které se můžou zdát na první pohled nemožné si můžou přečíst jakoukoliv knihu od Viktora Farkase(nejlíp-nové nevysvětlitelné fenomény),a zaručuju že pochybovat přestanou *4* Já mu děkuju za to,že své schopnosti ukazuje celému světu *4*
  • Samozřejmě ho nemají rádi jen proto,že je slavný a získal si neskutečně mnoho lidí... Mě se líbí iluze-triky Crisse,protože nikdo neví jestli je to opravdu nebo jen jako. A když se někomu nelíbí,tak at na něj nečumí a pak nemá čůracký kecy! To umim mít taky...! *3* *15*
    • Na místo sprostých slov napiš např.:první 2 písmena,pak dej hvězdičky (podle počtu zbylých písmen ,ale ne všechny aby zbyly třeba poslední 2) a pak napiš poslední 2 písmena (pokud je slovo kráké tak zveřejni 1. písmeno a poslední písmeno)
      Např.:P**a
      F**k
      K***a
      A nebo v tvém případě čů***ký

Ps.!!!DODRŽUJ PRAVOPIS!!! NA ETIKETĚ OPRAVDU ZÁLEŽÍ! (pro dobrý dojem)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit