-
Prajem mu veľa ŠŤASTIA, ZDRAVIA, LÁSKY K RODINE, *14* *3* *4* *5*
-
ANKETA,HLASOVÁNÍ
Komu se CA líbí ,tak ať dá v komentaci článku LÍBÍ a kumu ne ,tak NELÍBÍ.
(Učastnost je POVINÁ!!!!) -
Já nevím,co tady furt řešíte. Ať už je to pravda,nebo ne,jsou to skvělé triky,ten člověk se vás prostě snaží bavit ale pro některé je to opravdu škoda.
-
-
Máš pravdu je to fakt *5*.Ale napísala si to pekne.Ten človek je fakt...ja by som ti radila aby si si kúpila dvd:1,2 ja tie dvd mám ale v 2 je 5 časť nechutná.(aj keď neviem kto si.Ale za to máš pekné meno.)
-
Nesnažíse nás bavit ,ale OBLBNOUT!
-
-
a že tě oblbují , vědci , politici , ats atd tinevadí ??
-
-
Vědci mne neoblbují ,ale politici mne štvou(slušně řečeno).
-
-
-
-
Happy Birthday Chriss.
-
-
Pekné.
-
-
Lidi vy tomu opravdu věříte?Na takový trapný kousky stačí mít prachy na vybavení (super tenká lanka,zrcadla...).Nic jako magie NEEXISTUJE,vše je jen podvod a lidi jsou tak blbí že tomu věří.Mít prachy tak to svedu taky.
Jestli pořád věříte v ty pi****ky tak se podívejte na MAGIE KOUZLA ZBAVENÁ.
Ps.cha cha -
-
Ale on neřekl, že je kouzelník, ale že je iluzionista
-
-
A v prvních serijích říkal že je MÁG!!
Ps.Asi máš slyšiny!
-
-
jestli ti to nedošlo tak se postav před auto a zkus zmizet pod pláštěm který máš před sebou a to magie a kouzla zbavena nedává smysl.....dívala jsem se na levitaci a on ten člověk musí ležet a criss, levituje ve stoje a nohy má u sebe a kdy byl na lankách, tak se trochu kejve to dává smysl....a když vydal magic kit ve který je levitace tak určitě tam nebudou vrtulníky nebo provazy...myslet taky trochu!!
-
-
A navíc v Magie ko... jsou i jiné druhy levitace!!!
-
JES MÁŠ TO V SEBE T... NÓ TAK TO SI NAPÍSALA BOMBOVOOO...*1* *3* *14* *4* *5*
-
Jenomže tam píšou ,,Crissova tajná levitační pomůcka" takže tu schopnost asi nemá.A tam můžou být tajné otvory v zemi a plášť můžou držet opět lanka která se spustí a nebo slabé tyčky a jestli tam jdou vidět ruce tak jsou falešný.
Ps.PRACHY,PRACHY,PRACHY -
-
tak hele jestki má criss tajnou pomůcku tak je to tohle *14* *14* KDYŽ SE TĚLO, MISL A DUŠE PROPJÍ PAK NIC NENÍ NEMOŽNÉ. *14* *14*
-
-
-
naprosto stebou souhlasim DOMIPACI
-
-
Díky rád mám podporu.
-
-
tady jde pěkně vidět jakej seš egoista...prej mám rád podporu no ty si fakt věříš
-
-
A navíc na 3. straně (možná na 4.) taky děkuješ za podporu.
Ps.MYSLET,MYSLET,MYSLET(to je něco takového co Ty asi neumíš)!!!!!!!!!! -
-
já psala děkuju za podporu...tzn. že jsem ráda,že mě v mém názoru někdo podpořil...nepíšu tak frajersky a povýšeně - dík mám rád podporu...to jsou úplně dva rozdílné významy...takže MYSLI MYSLI MYSLI TY!!!!!!! já myslím víš protože jsem nejlepší ve tříde :P tak kdo tady pak co ví...
-
-
No a co!Jsem rád že je tady alespoň trocha chytrých lidí!
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší *4*
-
vše nej Crissy
*2* *2* -
Hodně štěstí Crissi man tě moc ráda protože si nejlepší kouzelník na světe
-
Všechno nejlepší Crissy a hlavně ať si to užiješ jako minulé narozeniny ;) mám tě mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rádaa. :* A přeju Ti hodně zdraví a štěstí a ať jsou tvoje díly stále lepší a lepší ;) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
A JA MU PRAJEM TO ISTÉ.
*3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5* *5*
-
-
Všechno nejlepší, Crissi!!! Miluju tě *14* *14* !!!!