-
Nechápu,proč sem píšete:"Všechno nejlepší Crssi;Happy Birthday..."?
Vy si vážně myslíte,že si to ten blb přečte?
Vždyt ani neumí slovo česky.A určitě takovýhle web amíci nemají. -
Napište sem kterékoliv Crissovy "triky,kouzla,iluze..." a Já se je pokusím vysvětlit.(nebo napíšu adresu,třeba z Youtube, kde je to,čemu věříte-pokud by se to nedalo vysvětlit do detajlu,tak aby to ty Vaše stupidní "mozky" pochopily).
-
tiprdo crisi jak delas ti kouzla si fakt uzasni ti kouzla jsou zuzo *4* *4* *4* *4* *4*
-
ÁÁÁÁÁ...CHCHCHCHCH...:DOMIPACI,DOMIPACI,DOMIPACI...:),:),:)dosť ja to už neznesiem...prestante,dosť...ja verím:)...ale už prestante...
-
-
To je naše věc, a jestli se Ti to nelíbí-odpověď je jednoduchá:Zkrátka a dobře,nečti si to!!!
A všichni budeme spokojeni. -
-
přestaň už konečně nadávat cizím lidem....zvlášť těm slušným jako je např. Anna....neurážej ji ani ostatní...
-
-
Já ji nenadávám,jenom ji radím.A navíc,já jsem pro Tebe taky cizí člověk a nadáváš mi.A nezastávej se jí,snad se může bránit sama!
-
-
no podle toho jak se chováš k ostatním,ke mně a co tu píšeš obecně !!!!!!!!!!!! *16*
-
-
A to mi jako vyhrožuješ,to už třesu strachy-to je hovorově,ve skutečnosti se popadám za břicho!!!!! *2* *15* *1* *2* *2* *15* *15* *15* *2*
-
hele, jestli nechceš poznat toho nejagresivnějšího kavkázáka ze všech kavkazkých ovčáků v celé čr, tak bych na tvém místě držela hubu. protože my ho totiž vlastníme :D *16* *16* *16*
-
Nápodobně.
-
já se chovám hnusně jenom k tobě...protože už jen z toho, co tu píšeš, je mi jasné že si nesympatický člověk se kterým se bavím jen proto, abych se s ním hádala, protože už mě se*e
-
Ty máš co říkat!
-
-
víš kdo je absolutní nula? TY *16* *16* *16* *16*
-
-
Ono spíž záleží na tom kolik Ti je,pokud jsi nezletilá,tak se to hodně poznamenalo rodinném kontu a hafánky by Vám asi odebrali":P".
-
jo slyšela a čr mi může vlézt se zákonem někam....za to, že se vydáš na onen svět, mi těch několik let za mřížemi stojí :P
-
A už jsi taky někdy slyšela slovo zákon? *15* *15*
-
kreté*e... to není hovorově, tomu se říká ironie...a ano, máš pravdu, vyhrožuju ti...já se zas budu popadat za břicho, až se budu dívat, jak tě můj miláček trhá na kusy :D jestli chceš, tak mi jakože vysvětlíš to, co sem ti zadala, pošlu ti jeho fotku, aby ses mohl kochat.... :D protože je to ten nejkrásnější a nejagresivnější kavkazák :D *15* *15* *2* *2* *1* *1*
-
A proč si to myslíš(hlavně nepiš:Já nemyslím,já vím!)?!
-
-
Pb01 alias Radka už na mě pyty nevytahuj..ten udělal tu nejlepší věc, co mohl...stáhnul se a už přestal prudit...měl bys to udělat taky.....na tvoje kecy tu nikdo není zvědavý
-
-
Hele a není to něco podobného jako když jsme se zabývyli T( *1* )vým
"pravopisem"(tečky,čárky...)?Co??
Takže odpověď na to mé "T",je převedena do formy z té T( *1* )vé,do mé.! -
hele vlez mi kur*a už s tím velkým T do pi*e!!!!!! važně mě to se*e a deprimuje :P
-
Asi pochopil/a (mám v tom zmatek),že je to s Vámi marné.A když se na tuto stránku podívá občas někdo,kdo si myslí že "CA" JE APSOLUTNÍ NULA(COŽ JE),
tak toho asi bude zajímat!
-
-
já se budu zastávat keždého, komu ty budeš křivdit..a neradíš, ale nadáváš...rada a nadávka jsou dvě odlišné věci
-
-
Kdybych Jí nadával,tak bych použil sprostší část mé slovní zásoby.
A kdybych jsem zblbnul asi tak jako Vy všichni(to se nikdy nestane) co CA šíříte kladným způsobem a křivdil bych např.:Pb01(nejlepší přiklad-očividně),tak by ses ho taky zastala?
-
-
-
-
-
-
DOMIPACI a Pb01 už mě vážně se**u..... jeden si myslí,jakej je borec a druhý ani neodepisuje...a oba pomlouvají crisse...kdybych vás dva potkala,tak vím na 100% že by jste z toho vyvázli z rozbitými držkami..
-
-
To bych chtěl vidět.
-
-
myslím,že asi nechtěl...ten nový obličej co bych ti udělala by se ti asi nelíbil
-
-
(Reakce na ten Tvůj druhý příspěvek,tam už to dál nejde.)
1.Každý je rád že má podporu!Takže neříkej že Ty NÉ!
2.Když jsi tak "chytrá",tak proč tam máš tolik chyb v pravopise(asi jsi ve třídě plné blbců,samosřejmě mezi ně patříš i Ty,jak tak koukám)?
Lituji Tě.
3.Jo a já mám 5 titulů před jménem a 3 za jménem,BLA,BLA,BLA...
Výmysl jako Tvůj,že (ovšem,mne se to může uskutečnit,narozdíl od někoho, kdo si říká ":)"-žádná urážka je procvičuji "myslení" Tvého "mozku". -
-
tak bys mi ty tituly laskavě mohl napsat ne...to bude blbe blbec blbec deb*l atd. a pak jenom samé ******************..a nepisu spravne pravopis protože se mi 1. nechce a za 2. žiju někde,kde se mluvi tzv. po našimu ( to ty ovšem nevis co to je ) takže sem si uz proste navykla takhle mluvit...pokud si ovsem tak chytry tak bys urcite dovedl prelozit např. pojem ( takova mensi ukazka )- čotka nebo džišo....a já zase tak podporu ráda nemám protože jsem spíš introvert ale jsem jenom ráda,když mi někdo pomůže,stojí při mně a tak aspoň vím že jsou na světě ještě normální lidi s normalním názorem....a už mě kur*a přestaň sr*t ty vejtaho jeden *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Možné tituly:Bc.;Ing.;Mgr;JUDr.;MUDr....(před jménem)
DiS.;CSc.;DrSc....(za jménem)
A zajímalo by mě proč bych měl mít 2 stejné "tituly".
A dále by mě zajímalo proč se u Vás nevyslovují:Háčky,dlouhá písmena-Nebo jenom zřídka se vyslovují?A nemužeš mě chytnout za slovo,protože jsi napsala"takže sem si uz proste navykla takhle mluvit".Napiš mi kde bydlíš,protože by mne zajímalo kde se takhle mluví-já bydlím v jížní Moravě a u nás se používá středočeská čeština,ale občas se sem vbloudí nějaké to slovo z vých. Moravy.
A když Ti někdo pomůže nebo stojí při Tobě,tak to je taky podpora.
A po našimu znamená,nářečí určitého kraje.A ty Vaše pojmy nevím,ale zkus třeba přeložit např.:Bachor,kotouč-nápověda:S ledním hokejem to nemá nic společného.
-
-
-
Ten Tvůj by nespravila ani plastická operace!
-
-
-
-
strašne rada by som sa chcela stretnut s Crissom Angelom *7* *7*
-
-
to já taky ale jesli se ukáže někdy vubec v moravskí třebiví to nevím a já ho uvidím tak nevím jak asi budu na to reagovat protože vydět ho živího a videt v televizy je velkej rozdíl *14* *14*
-
-
všetko najlepšie Criss *14* *3* *15* *7* *1* *2* *15*
-
A... ani ach...nic rači neříkám.Nehádejte se tu!!!!!!!!!!!!!...dost!!!...
tady je diskuze pro osobnost CRISS ANGEL takže.A né nejaké diskuze hádání přestante, dost jasné.Já sem s CRISSA ANGELA celá úplne paf... -
Ľudia ja mám na mojom počítači uložených 15 vecí o CR...
-
Je to MÁG.
Je to náš CRISS ANGEL. *1* *3* *14* *4* *5*