-
všechno nejlepší k narozeninám
-
nsechno nejlepsi k narozeninam *1* *2* *15* *3* *4* *8*
-
vav Criss je proste najúžasnejší a fakt vizerá mladší než je. Jeho program Mindfreak je plný napetia a zároveň aj úžasnosti ja si myslím že tý ktorí o ňom pochybujú mu len krivdia. *4* *4* *15* *3* *1*
-
Lidi,že je prostě výjmečnej ? *5*
-
Criss je úžasnej je prostě nejlepší miluju ho mocccccccccccc že se to nijak nedá popsat :-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
-
tak sem se znovu podívala na díl, kde criss přelevitoval z budovy na budovu...a tady je pár faktů,nad kterými je třeba pouvažovat a možná změnit názor,že je to trik.
1. ,,kydyby,, by byl přívázaný na lanech,tak za co??? - šaty nebo obléčení pos´d bundou by se muselo prohnout
2. ,,kdyby,, teda náhodou ty lana měl,tak lano prostě samo způsobí,že když vás táhne tak,že se trochu nakloníte do ostrého úhlu se zemí - zatímco on ve vzduchu visel naprosto rovně - ani náznak nějákého náklonu
3. ,,kydyby,, se i tohle podařilo skrýt, tak i přesto by se ale MUSEL pohupovat v té svislé poloze - ale on byl naprosto klidný - nehoupal se,nenakláněl se - NIC
4. technika a počítače nejsou tak dokonalé,aby skryly i ty nejmenší detaily
5.můj kamarád je takový kritik filmů - v každém filmu najde nějakou grafickou nebo technickou chybu, např. všechny tři díly pirátů z karibiku jsou chybama naprosto přeplácané ale při běžném shlédnutí je neuvidíte.požádala jsem ho,aby se svými přáteli,co bravurně ovládají techniku a grafiku,aby se na to podívali a našli nějakou chybu - a ono zase NIC...říkal,že žádný stroj na světě nedovede tak dokonale něco skrýt
6. ten můj kamarád patří ke špičce v ČR.
ZÁVĚR : NENÍ to žádný počítačový trik... -
-
NÓÓÓ... napísala si to dobre. *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
hi dík..jo já vím že mu je 44...menší překlep :D
-
-
JASNÁ PÁKA JE MU 44 A NA TO VYPADÁ DOST DOBŘE tak že bych mu hádala klido takovejch 30 *14*
-
-
-
Jinak ještě jedna věc k tomu tvému kamarádovi, jestli teda vůbec existuje. Pustil jsem si toto video http://www.youtube.com/watch?v=d75B6Fi4BpQ, kde Criss levituje z budovy na budovu. A na první podívání jsem si tam všiml nesrovnalostí. Bylo jich tam víc, zpracoval jsem tyto nejočividnější http://img705.imageshack.us/img705/8476/56845522.jpg. Takže ten tvůj kamarád nebude až takový profesionál, jak ho tu popisuješ.
-
-
ZÁVĚR : JE to počítačový trik...
-
-
proč bych měla koukat na to samé video,které jsem viděla už milionkrát??? a navíc .... uz drz do prčic tu svoji nevymáchanou hubu....ty nejsi zrovna nejak moc excelentni mag,aby sis tak mohl rikat...takze si uz sakra nech prostrelit tu hlavu,jak jsem ti navrhovala,a svet bude mit uz konecne od tebe pokoj...zaloz si svoji vlastni stranku, kde muzes crisse pomlouvat,a nas tady - ty PRAVÉ fanoušky už laskavě nechej napokoji...my ho máme rádi a věříme mu...já obzvlášť,když jsem ho viděla naživo...( na tuhle větu neodepisuj , protože už mě nebaví ti furt odpovídat,že nelžu a že jsem na jeho šou vážně byla)
P.S. - přeji všechno nejlepší tomu nejlepšímu mágovi na světě,který překonal dokonce i Houdiniho. ať má stále stejně dokonalá vystoupení,jako měl doteď...ani bych ho nerekla na 45... si nejlepší Crissi a všichni ti tady fandíme jak ve tvé kariéře,tak i v osobním životě ;) ať ti tvé další brzké manželství dlouho vydrží ;) si opravdový mág :D -
-
Tak to bolo pekné.A že si ho videla naživo?Okamžite vráť čas a vymeň sa so mnou.Neboj sa myslím to zo srandy, ale najradšej by som sa s tebou vymenila. *14* *14* *14* *14* *14*(viem aj po česky)A mimochodom CRISS ANGEL má 44.Nie 45-44.
-
Jsem asi tak stejně mág, jako například pan Sarantakos, nebo kterýkoliv jiný člověk, protože nikdo není mág ani kouzelník. Jinak žijeme v demokratické zemi a máme svobodu slova, v tom případě můžu vyjádřit svůj názor i když se ti to třeba nelíbí. Dále by sis měla uvědomit rozdíly mezi slovy fanoušek a fanatik, protože ty a někteří další lidé co sem píšou, jsou to druhé. A pokud je tak skvělý a úžasný mág, proč neletí do Afriky a nevyčaruje jim tam pole, studny s pitnou vodou, školy a mnohé další věci, co by se jim mohli hodit? Nebo proč furt kouzlí takové obyčejné věci, jako třeba kávu či jiné podobné věci, ať vyčaruje třeba plutonium, nebo ingot platiny.
Já osobně se takovými debatami bavím, pokud bys chtěla pokračovat v tomto tématu někde jinde než v této diskuzi nebo diskutovat i o něčem jiném, můžeš mě kontaktovat na emailu 330000@seznam.cz *3* -
-
o něčem jiném???? hele ta poslední věta zní jako...no neříkám co. a ten smajlík na konci??? vyznělo to kapku jako......no...to je jedno.
-
-
-
-
-
Filmové triky, ale jsou na takové úrovni, aby se to dalo zvládnout. A pokud ten tvůj kamarád patři ke špičce v ČR tak to nám tu určitě můžeš napsat jeho jméno *3*
-
-
Je to super.... Je strasne dobry maag.......A aj maa dobre motorky
*3* -
-
No to máš pravdu.Ale on ich má niektoré aj zadarmo.Ááááááááááááách to môže byť suuuuuuuuupeeeeeeeer.Dostať takú motorku zadarmo... *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Já Chrissa úplne zbožňujem..je taký chutný.....veeelmi ho mám rada ...cmuk *14*
-
Vubec jsem netušila že je Crissovi 43!!! Odhadovala jsem mu tak 25 nebo 35! víc ani náhodou! Je Užasnej!:)))) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
má...:44ľudia čo ste nepozerávali CRISSA ANGELA v telke??????????? *14*
-
že jo...já ho napoprvé tipovala na třicet..ale jak sem viděla ten věk v jeho životopise,tak fakt sem dalších deset minut seděla s vyvalenou pusou před monitorem a civěla na to :D
-
-
to ja taky hleděla :-)
-
-
-
No páni....Je strašně zajímavé, jak ti lidi, kteří rozhlašujou, že Criss je podvodník, tak si vždycky vezmou jako příklad na vysvětlení chůzi po vodě. Proč? Protože jsou to idioti, kteří umí vysvětlit jen tohle :O Např. proč nezkusí vysvětlit pohřbení zaživa, nebo metamorfózu ( která byla mimochodem nádherná )nebo nějaký jiný nebezpečný kousek???? No proč to nezkusí vysvětlit?? Jednoduchá odpověď. Neví jak. Zkuste se přemístit někam z truhly přo záblesku ohně, a uvidíme, jak vám to půjde...pokud se spálíte, tím líp pro vás. Pak už pochybovat nebudete.
-
-
Je to iluzionista a jestli věříš, že jeho triky jsou kouzla a je to skutečný, tak rofl. Všichni si vezmou jako příklad na vysvětlení chůzi po vodě, protože to je jeden z nejznámějších triků, dá se velice snadno vysvětlit a ještě snadněji dokázat (podívejte se na to video pořádně). Jinak 90% triků vlastně ani nejsou iluze a na jejich vysvětlení stačí 2 slova střih a komparz.
-
-
viš co mi mužeš...a chůzi po vodě všichni vysvětlujou jen proto,že žádný jiný trik prostě vysvětlit nedovedou...a pro tvou informaci,jeho triky nejsou podvod...sama jsem měla příležitost vidět jeho šou naživo :DDD letěla sem za tetou do ameriky zrovna před svýma narozeninama a ona mě jako dárek vzala na jeho šou...a hádej co zrovna předváděl - metamoffózu...a věř,že když to vidíš na vlastní oči a ne jenom v telce,tak změníš názor...
-
-
To je zajímavé, sama jeho kousky označuješ za triky (to já ale také) a vzápětí píšeš, že to nejsou podvody. To se trochu vylučuje, vzhledem k tomu že trik a podvod jsou defakto synonyma. A to co si viděla na vlastní oči, patřilo mezi těch 10% iluzí. *3*
-
-
omg tak promin ze to teda pisu zkracene *6* mam snad psat ze predvádí určité druhy vystoupení,kde nechá např. levitovat jinou osobu??? tak teda sorry ze to zkracuju a nevypisuju to jako nejaky ..nerikam co musis kapku logicky uvazovat
-
-
Ježišmaria ty máš štěstí! :-D Já chci taky!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14* to bych asi brečela štěstím! :-)
-
-
nopakuuuuuujjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!
-
šak když mi teta řekla, co má pro mě za dárek,kam jedem,tak sem tež měla co dělat abych se nerozbrečela :D děkovala sem jí tak dlouho,že už jí to pak začalo lézt na nervy :D
-
-
To ti věřím.
-
-
-
-
-