-
Mozno nikto neverite chrisovi ale ja mu verim VSETKO a ak vam vadi co robi tak ho nepozerajte on je proste uzasni a aj pekni na to kolko ma rokou. a aj ked podvadza robi to tak ze to nikto ani len nezbada *1* *14* *5*
-
Zajímavé,já už tady mám 21 dní příspěvek o tom že Vám vysvětlím ty jeho "iluze...",a ono nic.(1. nebo 2. str.-nevím jestli se to po tomhle přís. poposune na další stranu
-
-
proč by to mělo někoho zajímat??? tvoje demen*ní názory nikoho nazajímají :PPP nikdo na ně není zvědavý
-
-
Nikdy neříkej nikdo.
-
-
tak to je vážně ubohost...správně je to nikdy neříkej NIKDY - ale to tvůj chaluhový mozeček asi ještě nepostřehl, o :DDD
-
-
No a co,menší úprava,stejně(alespoň v mém případě)je to pravda.
-
-
tvoje úpravy většinou stojí za velký kulový
-
-
-
-
-
-
Tak a dost já se tady hádat 25 000 rokú tedy vúbec ala vúbec nebudu.(A hele já sem slovenka a žiju na slopvensku.A taky mám slovenkou klávesnici.)A hele koukejte se dívat na své písmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to se nedá vúbec přečíst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Já dodržuju český pravopis.(nebo tím narážíš český jazyk).Když máš chuť se hádat,klidně.
-
-
criss je dobri nechcem ho urazit ale je podvodnik,dajte si na you tube odhalene tajomstva magie a kuziel a uvidite iluzie ,triki.............. *2*
-
-
V česku to je Magie Kouzla Zbavená.V létě to vysílaly na Čt1,možná budou zase.
Ale lepší je na YouTube zadat:Magic biggest secrets finally revealed-I když je v angličtině,tak to můžou ty Vaše "mozečky" o velikosti vlašského oříšku pochopit.
-
-
CRIIS je uzasny....sexi a vie sa predat! *14*
-
Minule som bola s crissom na videohovore na jeho oficiálnej stránke je to milý človek!!! *14* *4*
-
-
vážně aš tam zase pujdeš řekni mu at dá na sebe pozor at se mu přy těch jeho kouscich nebezpečních nic nestane že je na to moc a moc hezkej *14* *14*
-
-
ja milujem crissa angela je uzasny ma svaly a je sexy a skoro pred mesiacom mal narodky cize vsetko naj *14*
-
domipaci ma pravdu
-
-
asi ti jednu vrazim..ne asi ale urcite
-
-
Nepsala jsi něco o nádávání?!
Ps.To na něho vyletí Tvá pěst z obrazovky nebo co?? -
-
jo...a víš, že když píšeš to tvá s velkým T, tak tzn. že si někoho vážíš? to to totiž znamená.... :P
-
-
Není možno,etiketa není hmotná(to bys mohla vědět)!
Ps.Když Jsi napsala "vlez mi s etiketou někam..."(i když vím co Jsi tím myslela),tak Jsi neurčila kam? -
-
to by ses divil jak já umím dobře česky....pokud náhodou ( a to fakt jen náhodou ) víš, co to jsou SCIO testy, tak já z nich měla percentil 97.... hahahaha...a pak kdo tu neumí česky....jo a percentil 97 znamená, že jen tři lidi z čr jsou lepší než já... jeden z nich je můj spolužák ten měl percentil 98 ale co....
-
A proč jako???Alespoň jsem jeden z mála co umějí opravdu česky.
-
omg ty si asi vážně deb*l. a co? no co asi to, na co ses předtím tak blbě ptal...vlet mi s tou svou etiketou do prde*e *16* *16* *16* *16*
-
A co?
-
myslím, že bys to asi ani nechtěl vědět *16*
-
-
Etiketa.
-
-
ne nejchytřejší ale jedna z nejchytřejších :P *16* *16* a navíc ty testy jsou povinné takže co jsem asi měla dělat
-
1.Proč bych si měl dělat testy na to jak umím česky?
2.Nepsala jsi náhodou,že jsi "nejchytřejší" ze třídy? -
vlez mi s etiketou někam :P
-
-
-
-
-
-
DOMIPACI - no tak jako bachor teda fakt nemá s hokejem nic spolecneho :D to je pěkná hovadina už jen uvést to jako příklad...bachor je předžaludek přežvýkavců...tohle já náhodou vím protože bydlím na vesnici a s rodinou máme menší farmu....a kotouč....mno těch je hodně...brzdový kotouč nebo nejčastější je kotouč na pile - lajcky řečeno - ta část pily, která se otáčí a řeže ( a mohla by ti uříznout hlavu - kéž by ). a kdyby něco tak háčky a čárky se u nás píšou normálně ale rychlejší je psát bez čárek a háčků...a ku**a už přestaň s ttěmi svými kecy o mém pravopise...píšu prostě rychle, bez čárek a bez háčků a TEČKA. je to MOJE věc jak JÁ píšu...už mě tvoje teploušský kecy vážně unavujou *6* *6* *6* *6* *7*
-
-
Vysvětlení:Ta nápověda byla směřovaná na ten kotouč,pro Vás je to asi zahradní kolečko(Na ostatní příklady jsem si vzpoměl po chvíli).
A bachor u nás znamená břicho.(Taky bydlím na vesnici,
konkrétně na statku(výraz "farma" se používá např.:V Americe,a ne u nás.
Ps.Jdi se vyspat nebo přijmi trochu kofeinu,ať nám tady neusneš-jenom rada. -
-
no tak mozna sem se uz pul roku poradne nevyspala ale to neznamena ze budu poslouchat tvoje ubohe rady...a já si můžu použávat výrazy jaké chcu...je to moje pusa a vyjde z ni to, co budu chtit...a kdyz uz se mam pozvracet, tak leda z tebe a z tvych trapnych a ubohych kecu
-
-
Nemusíš ty "kecy" poslouchat,stačí že si je jen přečteš nebo ti je někdo recituje?A proč by ses měla pozvracet,nic takového jsem tam nenapsal?
Ps.Když Jsi unavená,tak proč považuješ mojí radu za "ubohou"?To je nějaký lepší způsob? -
-
prášků na spaní jsem zbombardovala už hodně, takže moje tělo si na ty látky už zvyklo a je vůči nim imunní...
-
-
Ta otázka směřovala na to,aby ses trochu zamyslela nad tím co tady děláme.A teď upřímně,chceš pořád v této diskuzi pokračovat,protože na Tvém blahu mi vůbec nezáleží.A proč bych jako něměl mít srdce,to jenom pumpuje krev-upřímně nechápu,proč lidé označují srdce jako "sval lásky...".A jak bych měl jako podle Tebe vědět,že stodolu máte cca 2m od domu.
-
probíráme to tady, protože ty si s tím začal ( ani nevím proč, protože pochybuju, že by ti na srdci leželo moje blaho - počkat, na jakém srdci, ty žádné zjevně nemáš )začal si s tím hned pod prvním příspěvkem, kde jsem ti psala vysvětlení..... čti mezi řádky, debi*e...a hafánky do stodoly nezavřu, protože stodola je asi dva metry od domu víš...takže to by asi moc nepomohlo...uvažuj
-
Zajímalo by mě,proč tady vůbec probíráme to,že nemůžeš spát?
"Rada":Tak zavři hafánky do stodoly-zkus to,třeba to pomůže.
Ps.Doktor být nehci,ale vypadá to,jako bych byl Tvůj "psychouš". -
ne *16* *16* *16* *16* ale můj za zdí mého pokoje už je dvůr, kde naši miloučcí pejsánkové přebývají...takže to asi slyšet jde!!!!!!!! já mám totiž velice citlivý sluch takže slyším všechny zvuky v domě....a to pak taky jaksi nejde spát *16* *16* *16*
-
A to jako bydlíš v psí boudě nebo kde,když jsou ti psi tak hluční?
-
-
já mám velice citlivý sluch takže špunty do učí mi jsou na dvě věci... *16*
-
-
Kdybych věděl všechno,tak bych byl taky všemohoucí a Ty bys zmizela z povrchu zemského *1* !A ta etiketa je na této časti serveru jenom přetvářka,Vás si skoro vůbec nepovažuji.
-
ty přece víš všechno ne, tak proč bys nevěděl, jak daleko máme stodolu od baráku..a přestaň kur*a už psát to tvém s velkým T. protože ty etiketu jako vůbec nedodržuješ podle toho,jak se tu vyjadřuješ
-
Tak si vyčišti uši šroubovákem a při troše štěstí slyšet nebudeš(vůbec).
-
Prášky na spaní.
-
-
kdo říká, že se mi špatně vstřebává potrava....já toho náhodou dovedu spořádat hodě :D a poruchu spánku nemám nespím, protože máme na dvoře spoustu kavkazkých ovčáku kteří jsou hodně pilní a hlídají 24 hodin denně *16*
-
-
Aha,tak to Jsi mohla říct rovnou a co špunty do uší?
-
-
nemusel si nic psát. to, že se mi s tebe chce zvracet je už úplně normální....a tvoje rada JE ubohá, protože vůbec nefunguje. já jsem to totiž zkoušela už dávno, ale na mě kofein neúčinkuje..
-
-
Většině (a to fakt velké většině),by moje rada pomohla (a to hodně).
A to že máš asi poruchu spánku a špatně se Ti vztřebává potrava,tak to tady asi nikoho nejímá.
-
-
-
-
-
-
Kdoje lepší než Criss Angel???
*14*
NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Kdo je větší č**ák,podvodník... než Criss Angel???
NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
OTÁZKA : Kdo je větší č**ák,podvodník... než Criss Angel???
ODPOVĚĎ : TY !!!!!!!!!!!!! -
-
Proč bych byl podvodník?Já nikoho neoblbuju.
-
-
s takovým imbecilem???
-
-
dobrá. my-graphic-ideas@seznam.cz to je můj e-mail....napiš mi vysvětlení, protože zaplňovat tady zbytečně diskuzi tvými trapnými hypotézami je zbytečné...vysvětli mi např. ( pokud to zvládneš ) jak se criss nechal přejet autem, ale než do něj ztihlo narazit, zmizel a pak....se objevil v autě...budu tě bombardovat úkoly, dokud mě nepřesvědčíš, že máš teoreticky pravdu ( což se, bohužel, nikdy nestane ) :D good luck
-
Jsem schopný to vysvětlit,napiš co chceš a já ti to vyjasním.
-
nejsi schopný je vysvětlit..ty si jen myslíš, že je vysvětluješ dobře...jenže to, jak on svá kouzla předvádí, neví nikdo. jen on...tak už mě kur*a přestaň ůaskavě sr*t *16* *16* *16*
-
A můžeš mi vysvětlit proč zrovna "imbecil",když mám mozek na takové úrovni,že jsem schopen pochopit a vysvětlit Angelovy "kouzla...",narozdíl od Vás.
Ps.Pak kdo je tu imbecil!
-
-
bych se hádala
-
-
Klidně můžeš.
-
-
-
-
-