Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajimve ze zvedavosti sem se koukla na tento web,co si kdo mysli o Chrisovi a misto toho aby tady byly ruzne nazory o nem(jenom par na 1. strane) tak se tady vetsinou hadaji jenom dva tupci(DOMIPACI a :).). nikoho nezajima tady nezajima kdo zvas je lepsi oba jste jenom ubozaci.
    bavite se otom nejakejch psech, vo tom jak nemuze usnout atd.

NIKOHO TO NEZAJMA.PROSÍM PRESTANTE UŽ S TIM. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • a navíc já mu jen vyvracím jeho debi*ní názory které absolutně nejsou pravda....a on si začal debatu o psech a o mých osobních problémech, takže pokud ti to vadí, stěžuj si u něj
    • hele mě už taky nebaví se s tím kok*tem hádat ale typy lidí jako je on nesnáším a rozhodně se budu bránit ať se ti to líbí nebo ne....takže jestli dovolíš, nech nás, ať si to vyřešíme a nepleť se do toho...jen proto že já jsem holka neznamená, že on je něco víc...už mě opravdu s*re jak se chlapi povyšujou nad ženy a myslí si, že oni jsou naprosto nej a bez nich by svět upadl..to je pěkná kravina !!!!!!!!!!!!!!!!
  • jste tu všichni samí k.....i když mu věříte že to dělá doopravdy
    on je jenom takovej kašpárek bych se ani nedivila že on tomu propůjčil ten svůj obličej protože je krásnej a sexy a ty pitominy za něj dělá někdo jinej např. chození po skle tam jeho ksicht vidět nejde a kdo ví jestli nemá na chodidlech nějakou ochranu
  • Criss je opravdu mág: Dokázal mě doslova očarovat svým šarmem... je prostě sexy!!! Miluju ho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jo a má hezkí a jemný hlas kdiž spívá a nebo kyž chce *14* *14* *14* fakt skvělej chtěla bych ho potkat v moravskí třeboví ale bohužel *14* *14*
    • Ach Bože,proč je Český národ tak hloupý,že ho oblbne kdejaký šašek.
      • Ach Bože, proč je DOMIPACI takový ch*j :PPPP
        • Na to se bude odpověď hledat velmi těžko.
          • jo, to jsem si taky myslela :P
        • Ch-Co?-j.Takovou nadávku neznám.
          • nj..to je to naše po našimu :P doplň si tam u ty jeden ,,gilipollas,, :P
  • Nevím jak ho někdo může obdivovat za takový šaškárny. Podmalovaný oči nalakovaný nechty i na nohách. Pane bože dyť on je b...a *8* *8* *10*
  • kazdy koho potka na ulici s kazdym na ulici co neco predvadi je jeden z jeho lidi a vsichni kecaj ooo neco takoveho sem jeste nevidela je opravdovy maaaag jak to udelal boooooze ja myslela ze tohle muzou obdivovat jen americani a holky do 15 let
    • Přesně,akorád tak přibližně 5-13% lidí o tom neví,ale to je jedno z mála "kouzílek".
  • och ja idem za nim *8* *1*
    • fakt tak ho pozdravuj *14* ŽE JE SUPER SVÁDIVEJ a svalnatej *2*
    • Upřímnou "soustrast".
      • hele každý si obdivuje někoho jinýho tak mu dej laskavě prostor vyjádřit svůj názor a nekefrej mu do toho...každý má prostě jiný vzor,jiný vkus a ty je proto hned nemusíš pomlouvat.....
        • Já mám vzor:Neobdivovat CA,a přitom mi do toho tak trochu kecáš.
          • to je u uplne u prd*le ze ti do toho kecám.....a neobdivovat někoho není žádný vzor...vzor je někdo, ke komu vzhlížíš a obdivuješ ho....to je pekna hovad*na cos právě napsal *7* *7* *7*
            • Slovo "vzor" má i více výnamů.
  • je najlepsi a najkrajsi chlap na Zemi a tinka ty si bola v las vegas?, ked si ho videla a ked hej tak aky je v skutocnosti a DOMIPACI si de**l *14*
    • jsem s tebou :D
    • A proč?
      • fakt to cheš vědět?? myslím že spíš ne
        • nemyslím, já to vím :P
        • Tak si to myslíš blbě.
  • holkam se mozna libi ale to tak vse je to opravdova americka show ty kecy o sile a vstup do me mysli to se vzdycky smeju je to vse nahrane i lidi co potka na ulici jsou jeho s tema prachama souhlasim urcite sice musi umet nejake triky ale to je vse
    • Boží.
      • docela mě uráží že používáš lidmi velice oblíbenou hlášku z jednoho velmi oblíbeného seriálu s velmi oblíbenými herci a velmi oblíbenými hláškami.....takže mě uráží že je používá zrovna takový kret*n jako jsi ty
  • podle me je to namachrovanej blbecek vsechno co pochazi s ameriky je blbost divadlo jak svina staci mit prachy a dokaze to kazdy opravdu staci mit jen prachy nic vic proste obi americka show
    • nejsi nejaka vadna koza je to machr ale ty tomu asi nerozumis *16*
      • Obávám se toho že tvůj mozek je něco jako vadná koza.
        • možná stará, ale stále ůčinná....a k tomu druhému se radši ani nebudu vyjadřovat - nedává to žádný smysl a je to trapné
      • Přesně....každý má jiný názor....mě se líbí..a komu se to nelíbí, ať mi pr*el políbí :DDD
        • To už je stará slovní hříčka.
    • Hustě super.
  • DOMIPACI to ža som ho videla na živo neznamená len ža som sa prasvedčila o jeho existencii ale vidieť tie kúzla na živo je niečo iné ako v telke vieš???
    • To bylo nějaké "kouzlo",které se dá předvádět před opravdovým publikem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit