Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOMIPACI jsem stebou *3*
    • Zdar,vítej v "klubu" V..... *3* .
      • klub V??? klub vyděděnců společnosti?? to by totiž docela sedělo :P
        • To "V......" znamená jméno hrosika30-je to můj dobrý kámoš.
          • óóóó to jsem nevěděla ( a je mi to uplne u prde*e ) hrosik30??? že by byl tlustý jako 30 hrochů??? *1*
            • jo bylo by to zbytečné, ale já jsem ostřílená holka z venkova takže si nikdy nenechám ujít příležitost, rýpnout si do takového zmr*a jako jsi ty a ten tvůj pitomý kámoš
            • I kdyby se jmenoval hrosik1,tak by bylo nemožné aby tolik vážil(to bys mohla vědět).A vážně se chceš o něm bavit?To už by bylo zbytečné.
  • A ešte pripomeniem že sa jeho meno píše CRISS a nie žiasny CHRIS!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Ľudia ten kto si myslí že je tu najmúdrejší a trepe také hovadiny že Criss je podvodník tak sa veľmi mýli lebo Criss nie je žiadny podvodník a ak sa pýtate že ako som to zistila (že nie je podvodník) tak vám poviem ako som to zistila. Stretla som sa s ním. Rozprávala som sa s ním a vravel že iba pomáha ľud´om prekonávať ich strach takže sa tu láskavo nerobte múdrymi dobre??? *10* *10*
    • To že pomáhá lidem překonávat strach neznamená,že ty jeho "kouzílka" nejsou podvod.
      • Lenže tie kúzla nie sú žiadne klamstvá. Sa uvedom. *16* *16* *16*
        • A jak mi to asi dokážeš.
          • Promiň mi tu otázku:Jaké šaškárny?
            • tvoje pitomé kecy, tvou povýšenost, tvé ego, tvou prohnilou a sprostou hubu, tvou závist atd. atd. atd.....takhle bych mohla pokračovat ještě dlóóóuho
          • Bože to je otázka. Asiže som ho videla naživo ne???
            • vždyť ty předvádíš šaškárny už tady, a to evidentně moc peněz nemáš....ty si vystačíš i bez nich *6*
            • Kdybych měl tolik peněz co on,takové šaškárny bych dělal "levou zadní".
            • Nie si sama, ja som ho taky videla .. nie osobne, len jeho šou - matemorfóza (a bolo to úžasné) lenže niektorí sa cítia v porovnaní s ním trápne, že nevie to, čo on, a pretože sa na nič iné nezmôžu, tak ho ohovárajú ..... také vlastnosti sa hovorí závisť, a tú už nikto nikomu zo srdca nezoberie :/
            • Tím ses akorád přesvědčila o jeho existenci.
            • To nic neznamená.
  • Nevěřím, že komu se líbí Ch.A. má nad 25 let. Je to takový kouzelník pro ještě ne moc bystré mozečky. Milé děti, já vám ho pomlouvat nebudu, ale je to vážně pitomoučké a jeho kouzla jsou spíše určena pro děti a adolescenty. Proti tomu bych nic nenamítal a věřím, že dětem se to líbí, ale ať mně nikdo nevnucuje, že je to zábava i pro dospělé.
    Když ho zahlédnu v TV okamžitě to přepínám, protože sledovat jeho kouzla uráží inteligenci většinu normálně uvažujících lidí. Ještě v 90. letech by ho nepustili na obrazovku, ale jak nám pomalu to lidstvo tupne víc a víc, tak i různých kašparů, kteří by se ještě před pár lety nemohli svými vystoupeními uživit, bude asi přibývat.
    • Jestli budeš chtít,vždy Ti pomůžu. *3*

Ps.Konečně zase někdo,kdo nevěří na pohádky.
  • Ten kdo věří že Chriss Angel je mrtvej at dá palec dolů a ten kdo si myslí že je Chriss na živu at dá like *1*
    • Ďalší de*il sa našiel. *6* *6*
  • já ho prostě zbožnuju ty jeho kouzla sem z něj fak vedle *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Chris je boží on je proste faaaantaaaaaaastiiickeeeeeeeeej *14* *14*
    • taky sy to mislím a k tomu moje neteř a naše kamarádka taky že je criss super a hezky spívá já jsem sy ztáhla jeho písničky a že jich má docela dot jo a taky dil kriminálky New York kde hraje
  • Hanko jak to vis ze je mrtvej?
    • já si taky myslim že při tom skoku z tý dodávky umřel.
      • LEDA PRDLAJS to by nemohl natočit pátou sérii
  • criss je hustej a ja mu verim ale clovek fakt musi byt trachu cvok aby tohle delal ale ja sexi ma svaly a co ho zacaly davat proste jsem z nej paf *14* *14* *14*
  • Ale Criss pri jednom triku zemřel ale zatajili jeho smrt věřít tomuhle?
    • JAK TO MUŽEŠ VĚDĚT a poku by tomu tak jednou bylo tak pro ty z nás co jsme ho mněly rády by žil pořád v naších srdcích a vzpomínkách a jak by asy mrtvej natáčel pátou sérii extrémní magye co? zatim eště žije a dofám že bude dlouho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit