-
tak to je fakt taky bich řekla že to nemožné musí byt neuvěřitelné *14* *14* *14*
-
tak na tom se stebou shodnu. *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
JASNÁ PÁKA JE MU 44 A NA TO VYPADÁ DOST DOBŘE tak že bych mu hádala klido takovejch 30 *14*
-
tak hele jestki má criss tajnou pomůcku tak je to tohle *14* *14* KDYŽ SE TĚLO, MISL A DUŠE PROPJÍ PAK NIC NENÍ NEMOŽNÉ. *14* *14*
-
to já taky ale jesli se ukáže někdy vubec v moravskí třebiví to nevím a já ho uvidím tak nevím jak asi budu na to reagovat protože vydět ho živího a videt v televizy je velkej rozdíl *14* *14*
-
tak moment ten kdo dělá z crisse angela podvodníka tak mu akorát tak závidí že umí kouzlit *14* *14* jo a říkejtte si co chcete ale já nejsem sama kdo crissovi ty jeho kouzla věří moje neteř a naše společná kamarádka taky a končím tvá mána *14* *14* *14* *14* *14*
-
vážně aš tam zase pujdeš řekni mu at dá na sebe pozor at se mu přy těch jeho kouscich nebezpečních nic nestane že je na to moc a moc hezkej *14* *14*
-
JAK TO MUŽEŠ VĚDĚT a poku by tomu tak jednou bylo tak pro ty z nás co jsme ho mněly rády by žil pořád v naších srdcích a vzpomínkách a jak by asy mrtvej natáčel pátou sérii extrémní magye co? zatim eště žije a dofám že bude dlouho
-
LEDA PRDLAJS to by nemohl natočit pátou sérii
-
taky sy to mislím a k tomu moje neteř a naše kamarádka taky že je criss super a hezky spívá já jsem sy ztáhla jeho písničky a že jich má docela dot jo a taky dil kriminálky New York kde hraje
-
fakt tak ho pozdravuj *14* ŽE JE SUPER SVÁDIVEJ a svalnatej *2*
-
jo a má hezkí a jemný hlas kdiž spívá a nebo kyž chce *14* *14* *14* fakt skvělej chtěla bych ho potkat v moravskí třeboví ale bohužel *14* *14*
-
jasně já z tebou suhlasim že criss nikoho nepodplácí a pokud jde o jeho kousky tak je delá před spoustou lidí a některé jsou tak nebezpeční že muže přjít i o život * *3* *3*
-
docela mě uráží že používáš lidmi velice oblíbenou hlášku z jednoho velmi oblíbeného seriálu s velmi oblíbenými herci a velmi oblíbenými hláškami.....takže mě uráží že je používá zrovna takový kret*n jako jsi ty
-
neumřel....kdyby umřel tak by se asi nemohl zasnoubit a natočit asi další 4 série.....v americe už mají osm nebo kolik....
-
tohle odepisuju ivíkovi.
ahoj myslim ze je nazivu protoze kdyby bylo po něm tak nenatocí dily jeste z roku 2010. -
a navíc bylo to k začátku nové série tak se mi zdá divný že kdyby to do jeho pořadu byl jako poslední takle naplánovaný díl to by přece měl udělat na konci série jako závěrečnej díl
-
jde to vůbec zjistit??? taky by mě to zajmalo.... *8*
-
no právě že většinou se někde objeví ale teď nic ale nikde se nic nepíše že by zemřel a dívala jsem se na oficiální stránky a tam nabízejí lístky na jeho vystoupení ale žádný pokračování jsem k tomu dílu neviděla tak se ptám
-
Dle mého naplánované ukončení kariéry nebo se v pokračování objeví někde mezi diváky