Přejít na výpis diskuzí

Criss Angel

OSOBNOST 30.8.2007 
475 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to by mě též zajímalo najednou titulky a konec proto jsem tu ale snad bude pokračování to už by se někde psalo
  • chci se zeptat tohle nepřežil že? http://www.youtube.com/watch?v=oJ7d_R2pieE
  • je opravdu zajímavé číst všechny ty negativní názory a zajímalo by mě pokud ho člověk ani neobdivuje, ani mu nevěří ba naopak proč tedy takový člověk je vůbec na této stránce? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ty hloupé názory jen proto aby jste se zviditelnili přitom ho každý z Vás žere to je trapné a ubohé *6* pokud b\ste opravdu nevěřili, nectili ho, nezáviděli mu nelezli byste na jeho stránku OMG jaká hloupost
  • a navíc já mu jen vyvracím jeho debi*ní názory které absolutně nejsou pravda....a on si začal debatu o psech a o mých osobních problémech, takže pokud ti to vadí, stěžuj si u něj
  • hele mě už taky nebaví se s tím kok*tem hádat ale typy lidí jako je on nesnáším a rozhodně se budu bránit ať se ti to líbí nebo ne....takže jestli dovolíš, nech nás, ať si to vyřešíme a nepleť se do toho...jen proto že já jsem holka neznamená, že on je něco víc...už mě opravdu s*re jak se chlapi povyšujou nad ženy a myslí si, že oni jsou naprosto nej a bez nich by svět upadl..to je pěkná kravina !!!!!!!!!!!!!!!!
  • zajimve ze zvedavosti sem se koukla na tento web,co si kdo mysli o Chrisovi a misto toho aby tady byly ruzne nazory o nem(jenom par na 1. strane) tak se tady vetsinou hadaji jenom dva tupci(DOMIPACI a :).). nikoho nezajima tady nezajima kdo zvas je lepsi oba jste jenom ubozaci.
    bavite se otom nejakejch psech, vo tom jak nemuze usnout atd.

NIKOHO TO NEZAJMA.PROSÍM PRESTANTE UŽ S TIM. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • tvoje úpravy většinou stojí za velký kulový
  • tvoje pitomé kecy, tvou povýšenost, tvé ego, tvou prohnilou a sprostou hubu, tvou závist atd. atd. atd.....takhle bych mohla pokračovat ještě dlóóóuho
  • jo bylo by to zbytečné, ale já jsem ostřílená holka z venkova takže si nikdy nenechám ujít příležitost, rýpnout si do takového zmr*a jako jsi ty a ten tvůj pitomý kámoš
  • nemyslím, já to vím :P
  • jo, to jsem si taky myslela :P
  • Slovo "vzor" má i více výnamů.
  • Promiň mi tu otázku:Jaké šaškárny?
  • No a co,menší úprava,stejně(alespoň v mém případě)je to pravda.
  • I kdyby se jmenoval hrosik1,tak by bylo nemožné aby tolik vážil(to bys mohla vědět).A vážně se chceš o něm bavit?To už by bylo zbytečné.
  • Na to se bude odpověď hledat velmi těžko.
  • jste tu všichni samí k.....i když mu věříte že to dělá doopravdy
    on je jenom takovej kašpárek bych se ani nedivila že on tomu propůjčil ten svůj obličej protože je krásnej a sexy a ty pitominy za něj dělá někdo jinej např. chození po skle tam jeho ksicht vidět nejde a kdo ví jestli nemá na chodidlech nějakou ochranu
  • tak to je vážně ubohost...správně je to nikdy neříkej NIKDY - ale to tvůj chaluhový mozeček asi ještě nepostřehl, o :DDD
  • vždyť ty předvádíš šaškárny už tady, a to evidentně moc peněz nemáš....ty si vystačíš i bez nich *6*
  • óóóó to jsem nevěděla ( a je mi to uplne u prde*e ) hrosik30??? že by byl tlustý jako 30 hrochů??? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit