-
Stejně ho miluju!!!!!!
Cristiano!!!!! *14* .....prostě nejlibovější týpek!!!! *14* ...jenom škoda že je teplej!!! *9* ...alspoň že to na tý tiskovce přiznal!!!!! *3* ...ale stejně ho miluju!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Stejně ho miluju!!!!!!
OK...neni teplej...to je super...nemůžu za to....prostě planej poplach....se stane no...sorry...stejně ho miluju i když bude teplej nebo ne...klidně i když bude bi...mě je to jedno!!!!!!! *14* *14* -
ronaldo neni teplej...a nic nepřiznal to zase bulvár měl titulku...a všicni se toho chitili to by asi neměl holku kdyby byl teplej -
Není teplej!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *4* -
Na žádně tiskovce se nepřiznal a furt chodí se ženskýma aspí snima apod. tak nnedělej, že teplý. *1*
-
-
Stejně ho miluju!!!!!!
Cristiano!!!!! *14* .....prostě nejlibovější týpek!!!! *14* ...jenom škoda že je teple!!! *9* ...alspoň že to na tý tiskovce přiznal!!!!! *3* ...ale stejně ho miluju!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
dělá jen ze sebe machra!
jen chce být nejlepší, dělá ze sebe machra, to jak se furt předvádí, to je starsný! *9* *13* *5* *5* *16* -
-
Re: dělá jen ze sebe machra!
Tak tohle mě sere,a ty bys nechtěl bejt nejlepší už tě vidim jak řikáš chci bejt nejhorší na světě!!!Ale to je jeho sen a když už to řekl tak tet to i dokazuje dakže nevidim problém *5* *5* *16* *16* *5* *5*
-
-
:-P
njn ronaldo to nekdy az moc prehani ale stejne je to borec -
-
Re: :-P
On se ale snaží nepřehánět
-
-
MiLuJu <3 ♥
*14* NEEJ xD -
krasavec
Je fakt krásnej. S ním je fotbal hned o 100% lepší. *14* -
-
Re: krasavec
Videl jsem hromadu skvělych zápasů i bez něj při kterych jsem měl někdy husí kůži takže o 100% asi ne ale i tak ten fotbal umí Ronaldo pěkně okořenit *4*
-
-
tak
tak a ma další trofej:D Cristiano Ronaldo je nejlepším fotbalistou světa v anketě FIFA.co na to říct jen tak dál a nepadej tolik *4* -
ronýšek
cristiano ronaldo...je nejlepši fotbalista...je nejkrásnejsi fotbalista proste ho strasne mooooc žerůůů!a je moooooc k sežrááánííí.... *14* *14* -
veroonicka
Cristiano Ronaldo je prostě nejlepší fotbalista i kluk ! Je krásnej ! on je prostě bomba fakt nejlepší a at nikdo neříká že nn ! vždycky budu říkat to stejný že je nejlepší !! )))))))))) *3* *14* *14* *14* *15* *8* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: veroonicka
jo tak ty mi říkáš moje slova on je prostě hustej a hrozně coool *14* -
-
Re: Re: veroonicka
jj :)
-
-
-
MIlááček
Ronaldo je nejlepčí...upe božskej..krásnej..prstě ho ŽERŮŮŮŮŮŮ..:).. *14* *14* *14* *14* *14*