Přejít na výpis diskuzí

Cristiano Ronaldo

OSOBNOST 31.12.2006 
484 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lady_ronaldo

nej

Cris, nejlepší fotbalista, proto taky vyhrál zlatý míč, je hezkej, dokonalej a nejlíp hraje fotbal. To co on umí s míčem neumí jen tak někdo. Myslím si, že z něho bude jednou legenda. *14*
  • baruska-beruska

Dokonalost:*

*14* Šukeznííí *14*
  • adus103

kokol

mně jeho simulování příde zajímavý a napínavý nikdy nevíte jestli simuluje nebo ne,a někdy u toho brečim smíchy *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • kokosman

Re: kokol

njn ale je pravda že se nikdy neunaví neboť z 90 minut prosedí 20 minut na trávníku *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • matygo

fotbalista

je to vybornej fotbalista ale bohuzel i vybornej simulant. ja myslela ze uz ho to vomrzelo ale stacili 2 zapasy a ukazal ze ne. tohle prece k fotbalu nepatri a ty to ani nepotrebujes vzdyt si vybornej fotbalista.
    • Re: fotbalista

Máš pravdu,je to simulant.Já hraju fotbal za 1 fc brno a tam nesimulujou vůbec.Nejvíc se mi líbí Anglická liga baclays pemier lig,tam padnou na zem jenom když by mu zlomil nohu!!!!!!!! *8*
      • Re: Re: fotbalista

nevím,nenašel jsem tě tam,nemají tam sestavy všech družstev *9*
      • Re: Re: fotbalista

nebo rozkopli hlavu,jak tomu Petru Čechovi
  • zlatý míč

získal zlatej míč druhej messi třetí torres
  • madeira

slavný africký fotbalista
  • ňami ňam!!!!!!!

christian je fakt k sežrání ja ho prostě miluju *14* *14* *14*
    • Re: ňami ňam!!!!!!!

je to Cristiano a nauč se o psát :D *16*
  • MILAŠEK

Lowuju Te CrIsíKu..ronaldííík toe muuuj majinkej konďááášek...je moc roztomilouckej a sladouckej!!dala bych si s tebou rict!!!neces prijet??? *9* miluju te C..R.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • _sabruska_

Re: MILAŠEK

si padlá na hlavu ,když už to takhle musím říct.. cristiano je fakt hezkej jo a hrát fotbal taky umí.. i když simuluje... ale rozhodne bych tu neříkala ,že bych si snim dala říct!mysdlíš ,že ikdyž,jsme přijede půjde za tebou .. skara vy jste tak naivní.. bez uřážky
      • Re: Re: MILAŠEK

a co jako ?? Je to prostě náš tea halvně můj idol je fakt božííííí and I love him *14* *14* *14* *4* *4* *14*
      • _sabruska_

Re: Re: MILAŠEK

si padlá na hlavu ,když už to takhle musím říct.. cristiano je fakt hezkej jo a hrát fotbal taky umí.. i když simuluje... ale rozhodne bych tu neříkala ,že bych si snim dala říct!myslíš ,že když,jsem přijede půjde za tebou .. sakra vy jste tak naivní.. bez uřážky!!!muselo jsem to opravit..
  • jj

CR-crisííík twl nwm ak muzete rict ze je hnusnej a mluvit o nem jako o kokotowi!!!twl poznali ste ho nekdy??tak neserte hubou kdo to je!ja ho poznala a je fakt supeerr holkiii!!!(a vy drzte huby)kdyz newíte o koho de! *9* *5* *5* *5* *5* *5* miluju te crisiiiku *14* *14* *14* *14* *13*
  • petra6

kalendář

Ronaldo nafotil kalendář na rok 2009 a je tam upe skvělýýý *14*
    • Re: kalendář

Ahoj a nevíš kde se dostane ten kalendář koupit? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit