-
nej
Cris, nejlepší fotbalista, proto taky vyhrál zlatý míč, je hezkej, dokonalej a nejlíp hraje fotbal. To co on umí s míčem neumí jen tak někdo. Myslím si, že z něho bude jednou legenda. *14* -
Dokonalost:*
*14* Šukeznííí *14* -
kokol
mně jeho simulování příde zajímavý a napínavý nikdy nevíte jestli simuluje nebo ne,a někdy u toho brečim smíchy *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: kokol
njn ale je pravda že se nikdy neunaví neboť z 90 minut prosedí 20 minut na trávníku *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
fotbalista
je to vybornej fotbalista ale bohuzel i vybornej simulant. ja myslela ze uz ho to vomrzelo ale stacili 2 zapasy a ukazal ze ne. tohle prece k fotbalu nepatri a ty to ani nepotrebujes vzdyt si vybornej fotbalista. -
-
Re: fotbalista
Máš pravdu,je to simulant.Já hraju fotbal za 1 fc brno a tam nesimulujou vůbec.Nejvíc se mi líbí Anglická liga baclays pemier lig,tam padnou na zem jenom když by mu zlomil nohu!!!!!!!! *8* -
-
Re: Re: fotbalista
nevím,nenašel jsem tě tam,nemají tam sestavy všech družstev *9* -
Re: Re: fotbalista
nebo rozkopli hlavu,jak tomu Petru Čechovi
-
-
-
zlatý míč
získal zlatej míč druhej messi třetí torres -
madeira
slavný africký fotbalista -
ňami ňam!!!!!!!
christian je fakt k sežrání ja ho prostě miluju *14* *14* *14* -
-
Re: ňami ňam!!!!!!!
je to Cristiano a nauč se o psát :D *16*
-
-
MILAŠEK
Lowuju Te CrIsíKu..ronaldííík toe muuuj majinkej konďááášek...je moc roztomilouckej a sladouckej!!dala bych si s tebou rict!!!neces prijet??? *9* miluju te C..R.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: MILAŠEK
si padlá na hlavu ,když už to takhle musím říct.. cristiano je fakt hezkej jo a hrát fotbal taky umí.. i když simuluje... ale rozhodne bych tu neříkala ,že bych si snim dala říct!mysdlíš ,že ikdyž,jsme přijede půjde za tebou .. skara vy jste tak naivní.. bez uřážky -
-
Re: Re: MILAŠEK
a co jako ?? Je to prostě náš tea halvně můj idol je fakt božííííí and I love him *14* *14* *14* *4* *4* *14* -
Re: Re: MILAŠEK
si padlá na hlavu ,když už to takhle musím říct.. cristiano je fakt hezkej jo a hrát fotbal taky umí.. i když simuluje... ale rozhodne bych tu neříkala ,že bych si snim dala říct!myslíš ,že když,jsem přijede půjde za tebou .. sakra vy jste tak naivní.. bez uřážky!!!muselo jsem to opravit..
-
-
-
jj
CR-crisííík twl nwm ak muzete rict ze je hnusnej a mluvit o nem jako o kokotowi!!!twl poznali ste ho nekdy??tak neserte hubou kdo to je!ja ho poznala a je fakt supeerr holkiii!!!(a vy drzte huby)kdyz newíte o koho de! *9* *5* *5* *5* *5* *5* miluju te crisiiiku *14* *14* *14* *14* *13* -
kalendář
Ronaldo nafotil kalendář na rok 2009 a je tam upe skvělýýý *14* -
-
Re: kalendář
Ahoj a nevíš kde se dostane ten kalendář koupit? *4*
-