-
cris
Myslite si ze pritelkyni Crise je porad Irina Shayk???Me je to naky divny...je sni uz dlouho ne? -
-
Re: cris
asu furt ma kdyztak novinky zde: http://jana.hanys.sblog.cz/ -
-
Re: Re: cris
jo dekuju moc :)
-
-
-
Cris Ronaldo
Nejhezci boy :)*** -
-
Re: Cris Ronaldo
šamponeček dokonalej ♥ ♥
-
-
Je proste nej
Cristiano Ronaldo je můj nejoblibenejší hrač světa a nej lepsi hrac pritomnosti i budoucnosti a konecne ho ocenili jako nej lepsiho hrace sveta a ja mu a menchsteru united verim ze odhaji viteztvi v lize mistrů i premier leugue
a nevim jak honekdo muze nesnaset jadnou bych chtel byt jako on -
-
Re: Je proste nej
Máš dost velkou pravdu je nej a tky nechápu jak ho někdo nemůže mít rád ichtilové že *1* *1* *5* *5* *5* *14* *3* *14*
-
-
ronaldo je nejlepší
jsi nejlepší *3* -
nej player na swětě
Čaute lidičky whats up---- jak se daří Crisovi je táák dobrej jak v manu já totiž ten fotbal přestal sledowat ale tomuhle týpkovi budu fandit 4ewer jsi best Crisi!! *3* *4* *3* *5* -
Real Madrid
Vite nekdo nejaky novinky o tomhle fotbalovym metrosexualovi??real madrid uz asi letos nevyhraje co?to mi desne stve..:( ale snad priste se jim to uz povede verim jim... -
Kdo Závídí?
Kdo tady na něho nadává tak at jde někam protože mu jenom závidíte je to hvězda si ce je trochu namyšlený a není moc hezký ale fotbal hrát umí já hraju házenou a taky mi nikdo neříká že jsem debil atd. *8* *8* *8* a nenadávejte mu!!!stejnak si ty vaše keci nikdo nečte....... *13* *13* *13* -
-
Re: Kdo Závídí?
mas pravdu ale je krasnej s neee namyslenej jenom to bych poupravila -
ze vraj neni " hezký"?..moja zlatá nasaď si okuliare.. *1* -
JOOO toje konečně někdo rozumnej bejt tak slavne jchtěl bych vidět jestli byste nemachrovali,ale můj táta ho viděl a je prej upa v poho *5* *5* *3* *5* *5* -
ty
-
-
fotbalista
je to vybornej fotbalista ale bohuzel i vybornej simulant. ja myslela ze uz ho to vomrzelo ale stacili 2 zapasy a ukazal ze ne. tohle prece k fotbalu nepatri a ty to ani nepotrebujes vzdyt si vybornej fotbalista. -
-
Re: fotbalista
Máš pravdu,je to simulant.Já hraju fotbal za 1 fc brno a tam nesimulujou vůbec.Nejvíc se mi líbí Anglická liga baclays pemier lig,tam padnou na zem jenom když by mu zlomil nohu!!!!!!!! *8* -
-
Re: Re: fotbalista
nevím,nenašel jsem tě tam,nemají tam sestavy všech družstev *9* -
Re: Re: fotbalista
nebo rozkopli hlavu,jak tomu Petru Čechovi
-
-
-
my best playeer
cristiano je proste najlepsi nema na neho ani messi,torres *5* *5* *5* *4* *4* *4* -
krasavec
Je fakt krásnej. S ním je fotbal hned o 100% lepší. *14* -
-
Re: krasavec
Videl jsem hromadu skvělych zápasů i bez něj při kterych jsem měl někdy husí kůži takže o 100% asi ne ale i tak ten fotbal umí Ronaldo pěkně okořenit *4*
-