-
ahoj ronaldo juj jak sy heskej :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj karolinko hezkej se pise se Z :D *3* *1*
-
-
Cristiano Ronaldo je prostě nejlepší fotbalista na světě ať si každej říká co chce tak to je a tak to zustane..slyšívam jak se mu někteří lidé smějou že brečí aspon má nějaké city..každej má rád někoho jiného někdo Messiho někdo Neymara atd...já prostě miluju CR 7 <3
-
Ronaldo je sexíííí a je aj najlepšííí
-
Best
-
christinek
Aspon jednou byt v jeho blizkosti.. za to bych dala vsechno.. *9* takovej dokonalej chlap je jen jeden.. *4* *14* -
NE
holky kam jste dali oči on a hezkej???.... musím připustit že jako hráč je dobrej ale to jsou veškeré sympatie co k němu mám..jsem naštvaná kvůli Lize mistrů( Chelzie byla lepší)..ještě že nedal penaltu... aspon mu trochu sklaplo -
Sexy
Tak tento chlap je strašne sexy. -
zase uchylaci *8*
-
Ty,Boze,ktory si stvoril muza,vedz,ze najdokonalejsie tvoje dielo nosi biely dres s cislom 7 a vola sa Cristiano Ronaldo.Chapem vasu nevrazivost,mili pani,ale uvedomte si,ze tento chalan je nielen krasny,bohaty a uspesny,ale nahodou je to tiez jeden z najlepsich fotbalistov vsetkych cias.Ten,kto mu chce odopierat nespochybnitelne zasluhy na uspechu kazdeho klubu,za ktory kedy kopal,je hlupy a sport nech zo svojho zivota radsej vynecha.
-
I love you CR7