Přejít na výpis diskuzí

Cristiano Ronaldo

OSOBNOST 31.12.2006 
484 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kajinqa

Lidi my sme byli s rodinou ve Spanelsku na dovoleny cely tyden prave v Madridu a videla jsem ho :) lepsi zazitek sem nemohla mit..prala bych vam ho taky videt protoze on je opravdu tak hezky proste samponecek
    Mela jsem stesti...
    *14* *14* *14*
    • cr.r.9

Re: Kajinqa

tos teda měla a velký *4* *4*
    • Re: Kajinqa

a kde si ho viděla město *7* *15*
      • Re: Re: Kajinqa

v Madridu sem ho videla ale my sme tam byli v kvetnu vis??proste sem mela stesti ale videla jsem ho jenom chvili pak hned nekam odjel...
        ale videla jsem ho zblizka =D

a kdy jst tam byli protoze cely cerven meli portugalci priptravu na mS :D
    • robie

Re: Kajinqa

Hezkej možná je, ale myslí si o sobě kdo ví co Červenka je nebožejší
      • Re: Re: Kajinqa

jezis namyslenej je skoro kazdej a jako on je slavnej a skwelej fotbalista ma duvod si verit....

Jezis ty ses mela...
      zavidim ....
  • :D

je hezkej, je dobrej.. :D a namyslenej.. :D ale kdo neni.. :D ja nekdy taky.. :D a este kdyz je takle slavnej, bohatej.. :D
  • Nej fotbalista

Co jenom ze ma sexy telo?=D
    On je krasnej celej v obliceji vsude =D
    Je proste kundal :)
    • Re: Nej fotbalista

Souhlasim sexualni buh je
      a ta jeho bejvalka Nereida je pekna krava proste ho chce znicit uz u nej stejne nema sanci
      dobre ji tak =D
      *14* *14* *14*
  • my best playeer

cristiano je proste najlepsi nema na neho ani messi,torres *5* *5* *5* *4* *4* *4*
  • osklivej?

on je tak osklivej az je hezkej. Pripada mi jak voskova figurina, ktera se ma kazdou chvilku rozpadnout!!
    • dogpile

Re: osklivej?

tak zrovna asi před týdnem představili jeho voskovou figurínu v muzeu v Londýně ! *15*
    • kiris

Re: osklivej?

souhlas ! obočí má vytrhaný,nohy y všechno oholený a vrchol byl,když měl berle,k tomu minikraťásky,růžový tričko,oholený nohy a nalíčení !! *8* *15*
      • Re: Re: osklivej?

Je to proste samponek a metrosexual ale to je jedine dobre *3*
  • joo

nooo joooo ....Cristian je proste nejlepsi......a sem hodne rad ze mi kluci z tymu rikaj ronaldo:D:D:Dprotoze sem z youtubka okoukal machrovinku a klicky Cristaiana a protihraci jsou z toho na vetvy :D:D
    • cr.r.9

Re: joo

já taky jsem okoukal klicky a paradicky ale kluci na fotbale mi rikal ronaldo junior
  • Real Madrid

Žádný Messi,Torres,Ronaldinho,Ribéry...a le Cristiano Ronaldo je nejlepší na světě!!! *4*
    • Re: Real Madrid

C.Ronaldo je nejlepsi na světě na něj nema a ni messi nikdo C.ronaldo je fantastickej hrac

souhlasim :)

messi je lepší *16* *16* *16* *16*
      • bajunkas
        Nechte toho jo když je tato diskuse o Chrisovi tak sem už nepište že je to blbej atd...

A ještě jsem nepište že je Messi lepší
        1.není to pravda Chris je nejlepší
        2.pište si to do diskusí o Messim *16*
  • Cris

On je parádní fotbalista, myslím že ani Messi na něho nemá. To co on dovede s míčem, jeho rychlost, střelba a je toho ještě hodně... na to se parádně dívá dokáže do hry zanést napínavost a radost ze hry. Myslete si o něm co chcete, ale hrát jako on, vy co tady máte akorát blbý kecy, nikdy nebudete. *4*
  • staniczek120

nej player na swětě

Čaute lidičky whats up---- jak se daří Crisovi je táák dobrej jak v manu já totiž ten fotbal přestal sledowat ale tomuhle týpkovi budu fandit 4ewer jsi best Crisi!! *3* *4* *3* *5*
  • narozeniny

jsi k sezrani mam te moc rada a odepis mi a chodis s nekym
    • Re: narozeniny

maj gaaat.. :DD
    • Tereza

Re: narozeniny

Tě asi zklamu,ale pochybuju o tom že by vůbec věděl o nějakých osobnostech.cz,natož aby ti napsal.Ale risk je zisk co *1* *15* *15*
      • cr.r.9

Re: Re: narozeniny

píšeme si spolu anglicky na facebook.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit