-
Kajinqa
Lidi my sme byli s rodinou ve Spanelsku na dovoleny cely tyden prave v Madridu a videla jsem ho :) lepsi zazitek sem nemohla mit..prala bych vam ho taky videt protoze on je opravdu tak hezky proste samponecek
Mela jsem stesti...
*14* *14* *14* -
-
Re: Kajinqa
tos teda měla a velký *4* *4* -
a kde si ho viděla město *7* *15* -
-
Re: Re: Kajinqa
v Madridu sem ho videla ale my sme tam byli v kvetnu vis??proste sem mela stesti ale videla jsem ho jenom chvili pak hned nekam odjel...
ale videla jsem ho zblizka =D
-
-
a kdy jst tam byli protoze cely cerven meli portugalci priptravu na mS :D -
Hezkej možná je, ale myslí si o sobě kdo ví co Červenka je nebožejší -
-
Re: Re: Kajinqa
jezis namyslenej je skoro kazdej a jako on je slavnej a skwelej fotbalista ma duvod si verit....
-
-
Jezis ty ses mela...
zavidim ....
-
-
:D
je hezkej, je dobrej.. :D a namyslenej.. :D ale kdo neni.. :D ja nekdy taky.. :D a este kdyz je takle slavnej, bohatej.. :D -
Nej fotbalista
Co jenom ze ma sexy telo?=D
On je krasnej celej v obliceji vsude =D
Je proste kundal :) -
-
Re: Nej fotbalista
Souhlasim sexualni buh je
a ta jeho bejvalka Nereida je pekna krava proste ho chce znicit uz u nej stejne nema sanci
dobre ji tak =D
*14* *14* *14*
-
-
my best playeer
cristiano je proste najlepsi nema na neho ani messi,torres *5* *5* *5* *4* *4* *4* -
osklivej?
on je tak osklivej az je hezkej. Pripada mi jak voskova figurina, ktera se ma kazdou chvilku rozpadnout!! -
-
Re: osklivej?
tak zrovna asi před týdnem představili jeho voskovou figurínu v muzeu v Londýně ! *15* -
Re: osklivej?
souhlas ! obočí má vytrhaný,nohy y všechno oholený a vrchol byl,když měl berle,k tomu minikraťásky,růžový tričko,oholený nohy a nalíčení !! *8* *15* -
-
Re: Re: osklivej?
Je to proste samponek a metrosexual ale to je jedine dobre *3*
-
-
-
joo
nooo joooo ....Cristian je proste nejlepsi......a sem hodne rad ze mi kluci z tymu rikaj ronaldo:D:D:Dprotoze sem z youtubka okoukal machrovinku a klicky Cristaiana a protihraci jsou z toho na vetvy :D:D -
-
Re: joo
já taky jsem okoukal klicky a paradicky ale kluci na fotbale mi rikal ronaldo junior
-
-
Real Madrid
Žádný Messi,Torres,Ronaldinho,Ribéry...a le Cristiano Ronaldo je nejlepší na světě!!! *4* -
-
Re: Real Madrid
C.Ronaldo je nejlepsi na světě na něj nema a ni messi nikdo C.ronaldo je fantastickej hrac -
souhlasim :) -
messi je lepší *16* *16* *16* *16* -
-
Nechte toho jo když je tato diskuse o Chrisovi tak sem už nepište že je to blbej atd...
A ještě jsem nepište že je Messi lepší
1.není to pravda Chris je nejlepší
2.pište si to do diskusí o Messim *16*
-
-
-
Cris
On je parádní fotbalista, myslím že ani Messi na něho nemá. To co on dovede s míčem, jeho rychlost, střelba a je toho ještě hodně... na to se parádně dívá dokáže do hry zanést napínavost a radost ze hry. Myslete si o něm co chcete, ale hrát jako on, vy co tady máte akorát blbý kecy, nikdy nebudete. *4* -
nej player na swětě
Čaute lidičky whats up---- jak se daří Crisovi je táák dobrej jak v manu já totiž ten fotbal přestal sledowat ale tomuhle týpkovi budu fandit 4ewer jsi best Crisi!! *3* *4* *3* *5* -
narozeniny
jsi k sezrani mam te moc rada a odepis mi a chodis s nekym -
-
Re: narozeniny
maj gaaat.. :DD -
Re: narozeniny
Tě asi zklamu,ale pochybuju o tom že by vůbec věděl o nějakých osobnostech.cz,natož aby ti napsal.Ale risk je zisk co *1* *15* *15* -
-
Re: Re: narozeniny
píšeme si spolu anglicky na facebook.com
-
-