-
Cristiano
The best and most beautiful uncle and also a football player.
As we have nieces him very proud.
And I thank him, too, that we learned to play football.
Your nieces Nicole and Angela. -
Cris+the+best+player
Ahoj vsem Cris je vazne best takowyho talenta jen tak nenajdete.Jo sice nejsem teplous ale je to wazne nehoraznej frajer ,hodne kluku ho kritizuje ze je jak buzna,ale myslim si ze kdyby meli takowej talent a byli takowy frajeri tak by byli jeste horsi nez Cris...you are best Crisi -
-
Re: Cris+the+best+player
souhlas:D..každej kdo je mladej a pěknej a prachatej je frajer..ale to se sklidni až začne narustat věk:D
-
-
Re: ..,,..,,.,,.,.,
skvelej fotbalista -
-
Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,
jo jo *3*
-
-
RoNy Je Prostě NÉÉÉÉÉÉÉÉJ:-*!!!
AHoj...Jako nechápu ty lidi co si o sobě myslí že sou nejwííc krásný a gootowý žejo?Nadáwejte si někomu jinýmu a někomu koho MOOOOC dobře znáte!Widěli ste někdy Cristiana na živo?Jestli NE tak se hooodne richle kouknite protože je to Suprovýýý.....Bejt na zápase a jenom ON a jeho tým...Prostě GOOOD...... *14*
JÁ+ON......4ever 2gedr.........Je Nejdokonalejší a nejlepší a nejhezčí a prostě NEJSUPROWĚJŠÍ člowěk a footbalista jakýho znáááám....... *1*
A wy buzíci nekomentujte ho už konečně...Sice sem holka,ale fotbalu tozumím a je mi 12 a už sem ho widela na zivo takze?..........wy sklapnite................. *3* -
-
Re: RoNy Je Prostě NÉÉÉÉÉÉÉÉJ:-*!!!
rony je good, ale ty se mi zdas kapet namyslena, ze takdy pises ze je ti 12 rozumis fotbalu a videla jsi ho nazivo, nic proti muze to bejt pravda, ale zda se mi to hodne malo pravdepodobny...sorry:) -
Re: RoNy Je Prostě NÉÉÉÉÉÉÉÉJ:-*!!!
ahoj tj souhlasim s tebou..!! je plostě nejky..!! já ho plostě žeru..!! :)
-
-
NEJVÍíC SEXY
Ronaldo je nejvíc výbornej fotbalista *14* -
-
Re: NEJVÍíC SEXY
Tak to máš teda pravdu , že je SEXY , ale i výborný fotbalista =O* *14* *14* *4*
-
-
ronaldo
ronaldo je sladkej *14* -
vyborny fotbalista
jako christiano je opravdu vyborny fotbalista..ale hodne me zklamal svym prestupem z ManU..to opravdu nechapu a asi nepochopim...vim jakoze tady asi bude mit vice penez ale copak mu takovehle penize nestaci?myslim ze si jich vydelava vic nez dost..a take jako pravy manchestrak by mel byt oporou tymu ze a nee jakoze kdyz mu nabidnou vice penez tak hned proste odejit...nechapu..ja ho mivala opravdu rada a fandila sem mu opravdu dost ale jako po tomle fakt nevim jestli vubec budu koukat na zapasy s nim..popripade fandit mu.. *13* *13* -
-
Re: borec swěta klucíí
Kdo tady kritituje Ronalda tak ,a´t se prwně podíwaá na to jak hraje won a pak muže něco říkat umíte někdo ty jeho kličk wubec_________:??????? -
-
Re: Re: borec swěta klucíí
hele jako jdi si i s tim tvym W nekam..nauc se nejdriv poradne psat a pak nekam pis!!a taky cist...protoze ja tady rikam ze je to vyborny fotbalista jen proste me zklamal no..ale to asi nepochopis...tak nech mi muj nazor a ja ti necham tvuj...mej se *1* -
-
Re: Re: Re: borec swěta klucíí
Jako sory,ale já neříkám nic tobě,asitě TY neumíš číst....Ty si říkal že je Blbeček?Howado?Debil?
Neříkal,j enom si psal že tě zklamal tak KONEC!
Tobě nic neříkám!!!!!! *7* -
-
Re: Re: Re: Re: borec swěta klucíí
heled Kacka a nenapadlo tě,že to bude mít blíž ke svy rodny zemi?že to nedělá jen kvuli penězum...mě to taky docela zaskočilo,ale cháputo!už dost dloho byl v Manchestru a každej hráč chce zkusit ty nejlepší kluby na světě ne:)
-
-
-
-
-
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo je nejlepší hráč světa, o tom se nedá pochybovat, žádnej Messi se mu nemůže vůbec vyrovnat. Je taky moc krásnej, za což je kritizovanej, ale já ho moc obdivuju a dokonce mu píšu dopis, kdybyste někdo chtěli jeho adresu tak mi napište na blog. misalzbj.blog.cz
Je to nejůžasnější fotbalový hráč světa:
,,Ten jeho styl,
ty jeho kličky,
všichni se jen dívají,
když střílí mezi tyčky..."
( k Cristianu Ronaldovi) -
-
Re: Cristiano Ronaldo
O kvalitách Ronalda není pochyb,teď jde
o to,jestli mu přestup do Realu prospěje
či nikoliv,ten tlak bude obrovský.
Messiho bych nepodceňoval,ten ještě o sobě dá vědět.
-
-
Re: ..,,..,,.,,.,.,
je hezkej.. *1* -
rooonaldo
hraje good má pěkný swaly a celkowě je pěknej!!!a co že je namyšlenej kdoo by takhle slawnej nebyl -
-
Re: rooonaldo
On namyšlený není *1* Kdo neviděl celé jeho DVD kde je celý jeho život tak pochopí ;-) -
-
Re: Re: rooonaldo
Joooo *1* presne kdo nevidel jeho dvd tak to radsi ani nemluvte mrtky ronaldo namislenej byt muze !!!! a kluci vy na neho mozna jeom zarlite ze ON je proste nejlepsi !!!! *14* jedine ronaldo je krasnej, dokonalej, proste na to ma!! znam hooodne kluku co chcou byt jako on... ale nemajou na neho on je jedinecnej ja ho proste miluji *14* *14*
-
-