Přejít na výpis diskuzí

Dáda Patrasová

OSOBNOST 13.6.2007 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Patrasová,
    dovoluji si vyslovit svůj názor na nyní probíhající téma Vašich fotek v plavkách na dovolené v Itálii.
    Jsem žena o dva roky mladší a dovoluji si říci s mnohem lepší postavou než vy a nikdy by mě nenapadlo ukazovat národu, to co už má být decentně a tajemně skryto před zraky veřejnosti....
    Vy se nemáte ráda a nechcete být považována za dámu na úrovni....proč se takto lacině podbízíte, už jste přemýšlela, komu se tyto fotky líbí, co to je za lidičky....Mějte se ráda.
    Alena
  • Pozdravuju tě Dádynko říkám ti tak 56 let a nejen já,ale my parta z Břehovky. Pokud bys měla náladu tak se ozvy na 733790994 ještě ti napovím Právnická fakulta........
  • Dáda!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Dada je skvela a ma deti rada.hodne stesti Dado
  • love007
    Přeji všechno nejlepší:D
  • Všechno nejlepší Dádo *1* *3* *4* *2* *15*
  • ...

já Dádu úplně zbožňuju!!!jako malá sem se na ní dívala v kouzelné školce a taky sem si kupovala časopis Dáda a byla sem i na jejím koncertě!!!a moje ségra ji má taky ráda!!!a mám i její podpis!!! *14*
    • Re: ...

Tak to je fajn,že ji máš ráda,já ji mám taky ráda,je hezká,ale bohužel na jejím koncertě sem nebyla a ani podpis nemám *4*
  • Dáda má svůj Fanclub !

www.patrasova.wbs.cz
    odkaz na něj naleznete a jejich ofic.stránkách *14*
  • sd

Dáda ta naše kráska *3*
  • *SEXY*

I love you!!!!....ty jo.....hej nejvííc sexy.....máám všechny tvoje píísničky!!!!!baštíím tě....podepíšeš se mi na čůůráka pls???pjočíím *14* *7* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit