-
....
Dada je proste sexi a ty jeji bradavky to je nadhera *14* *14* -
-
Re: ....
*14* *14* *14* jeto proste nadhera ty jeji krasna nadra s bradavkama *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14*
-
-
Dada je Super ŽENSKÁ
Dáda co dělá pro děti ,to je super Ženská.Mám malou dcerušku a ta tě zbožňuje a tančí na tvoje DVD.Tak nepište blbosti! Dáda je Bomba.Valerie *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
narozeniny
Milá Dádo
Všechno nejlepší k narozeninám
hlavně zdravíčko a i to
štěstíčko v osobním životě
tak i v profesi. *4* *4* *4* *4* -
-
Čert ani pí. Sadílková nikdy nespí!!!*16* To už je nějakých přáníček na Osobnostech - není to už tak trochu dost přací mánie??? Nic proti pozivitě a snaze o dobré vztahy, dobré projevy v životě..., lepší je snad přát jako anonym, ne tak okatě, to moc bije do očí, jak je to cítit jistou uslintaností a poklonkářstvím... *7*
-
-
narodeniny
Dufam,ze Dada navstevuje tieto stranky,aby si mohla precitat,ze jej prajem vsetko najlepsie,hlavne zdravie,vela tvorivych sil do dalsej prace a nech si nevsima neprajnikov... -
Milá Dádo souhlasím s Alenou která píše o těch fotkách. Sice jsem ji nikdy neviděl ale určitě vypadá líp než vy. A vaše dcera Anna je po vás. Hnusná, neumí hrát. Ano jsem kritik ale prostě Patrasovou, Čvančarovou a Babčákovou nemám rád. Bohužel.
-
Patrasovú nemám rád
-
*8* 58 :O
Všechno nejlepší :) :) -
Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3* *4*
-
Všechno nejlepší!! :) :)
-
žijete ještě?? *4* *4* *4*
-
-