Přejít na výpis diskuzí

Dagmar Havlová

OSOBNOST 31.12.2006 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už se lidi proberte a nedělejte z něho boha a napřed si raděj zjistěte co byl v minulosti zač a hned vas to bečení přejde.
    • Proč píšete, ať se proberem, probrat by jste se měl Vy. Nikdo z rozumných lidí si nemusí nic zjišťovat. Vy kdyby jste byl v jeho sitauci, tak by jste se choval úplně stejně. Co dělal před tím než byl prezident je každého věc. On se aspoň snažil bránit prostý lid před KSČ a co jste dělal Vy. Myslíte si, že kdyby byl hovado, tak by přijelo na jeho pohřeb 21 státníků z celého světa? Takže i oni se mají brobrat? Vážil si ho celý svět a sám si položte otázku proč asi a pokud si ji neumíte položit a zodpovědět, tak tu raději nepište.
    • proberte se vy umřel jeden z nevýznmějších lidí. až dokážete alspon čtvrtinu co dokázal on ta pak sem pište takové kraviny
    • Vy nepochybně víte vše nejlíp,že? Není potřeba někoho milovat,ale minimálně elementární slušnost by byla na místě. Pokud ovšem víte,co je slušnost...
  • Paní Havlová upřímnou soustrast,váš muž pan prezident byl určitě rád za vaši péči a starost kterou jste mu věnovala během jeho života a určitě by se divil kolik lidí ho mělo rádo a vyprovodilo ho na jeho poslední cestě.Bude se na vás dívat z nebe.Vzpomínejte a nezapomeňte.
  • Vážená paní Havlová,přijměte prosím mou nejhlubší soustrast s odchodem vašeho muže,pana prezidenta Václava Havla. Odešel v něm nejen skvělý státník a PAN prezident,ale také velice moudrá,laskavá a vtipná duše. Vím,že Vám,ale i nám obyčejným občanům bude neskutečně chybět. Jsem hrdá na to,že jsem žila v jeho době a když jsem dnes viděla,kolik lidí přišlo doprovodit pana prezidenta na jeho poslední cestě na hrad,věřím,že to s naším národem ještě není tak zlé. Přeji Vám hodně sil do dalších dnů a let. Nakonec mi prosím dovolte poděkovat Vám za to,jak jste se o pana Havla starala a dozajista mu prodloužila a zpříjemnila pobyt tady na světě. Máte můj hluboký obdiv!
  • No, Dášo, bolest časem vymizí, ale majetek zůstane. Ovšem, jak jsem se bavil s jedním známým, majetek si do hrobu člověk nevezme, nicméně zabezpečí svůj rod!!! A oto asi jde. *3*
    • ubohé *10*
      • Je to obyčejná závist.....a ta je velmi ubohá, máte pravdu....
  • Dobrý den paní Dagmar,
    prosím přijměte mou upřímnou soustrast, je to hrozné, věřím tomu. Hlavně se držte, věřím, že jste silná. Kdybych byla u toho průvodu, neváhala bych a okamžitě Vám podala ruku, jenže holt je Praha z mého město trochu z ruky, tak jsem se rozhodla o toto. Ještě jednou prosím přijměte ode mne upřímnou sousrast
  • Paní Dášo,,upřimnou soustrast hodně síly v tak bolestné chvily.Vám i všem přibuzným.
  • Vážená paní Havlovam,
    dovolte,abych Vám vyjádřila úpřímnou soustrast nad úmrtím Vašeho muže.Za péči s jakou jste se starala o svého muže si zasloužíte velký dík a můj obdiv. Alena od Bruntálu
  • Nebudu se opakovat, ale chci vyjádřit paní Dagmar svůj velký obdiv za to, že prodloužila panu Havlovi život o mnoho let. Za její starostlivost, obětavost, duchapřítomnost a pracovitost, zraje jako dobré víno na těle i na duši. Jistotně byl pan Havel velice šťastný že Vás měl po boku až do úplného konce. Děkujeme Vám paní Dagmar *14* *14* *14* *14*
    • Hezky řečeno!
  • Paní Dášo,přijměte upřímnou soustrast.Je nám to moc líto.Máme vás rádi a hodně síly.
  • Vážená paní Havlová,
    připojuji se k velké řadě těch, kteří Vám vyjadřují upřímnou soustrast nad odchodem Vašeho manžela. Budu na něj vždy vzpomínat s vděkem, úctou a láskou. Vám přeji hodně, hodně síly k překonání tohoto těžkého období. Dnes máte svátek, na oslavu není ani pomyšlení, ale přeji hodně pevné zdraví.
    A. Petrlíková s rodinou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit